اسم اون ISP چیه ؟نقل قول:
Printable View
اسم اون ISP چیه ؟نقل قول:
سلام دوستان
شاتل خودش مودم زایکسل رو میفروشه 45 و 90 تومن.به ترتیب قیمتهای معمولی و وایرلس.میگه هدیه خرید این مودم ها هم یک ماه اینترنت رایگانه.شما می دونید چه مدل هایی رو میده؟اگه لینک سیس بخرم سازگاری داره؟wag 120 n رو منظورمه.به نظر مودم خوبیه.کسی باهاش کار کرده.بگذریم این بحث خیلی به اینجا مربوط نمیشه ولی اگه میشه بگید کسایی که گرفتن چه مدلی رو میده و چقدر گرونتر از بازار میده؟اصلا کیفیتش خوب هست که از خودشون بخرم؟این سازگاری که می گن به نظر من خیلی درست نیست و برای کاسبی خودشونه.نظر شما چیه؟اگه سوال قبلا پاسخ داده شده بگید کجای تاپیکه بخونم چون خیلی تعداد صفحات زیاده.
ممنون
هر مودمی بگیری سازگارهنقل قول:
از بازار گرون تر می دن و قصدشون فروش به زوره
شرکت کارمانیا که با شهرداری قرارداد داره ...نقل قول:
البته اکثر مراکز سرعت اصلی رو دارن ولی الان واسه من شانسی شده فکر کنم :31:
سلام
لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.
با تشکر فراوان
نقل قول:
سلام
آیا سرعت دانلود شبانه شاتل هم مانند سرعت دانلود در روز هست ؟
نقل قول:
خسته شدم میخوام بیام شاتل(قبلشم صبا بودم که صبا شبانه رو به کل جمع کرده)
شبی 1 گیگ هم دانلود شبانه داشته باشم برام کافیه و راضی هستم
منطقه توحید توی نیروگاه زندگی می کنم
حالا میخوام بدونم وضعیت شاتل توی این منطقه چجوریاست؟ الان پارس شبی 600-700 مگ دانلود شبانه دارم ولی با شبی 200-300 مگ کسری از حجم کلی
سلام
جالبه ! تو 1 صفحه 3 نفر در مورد اینترنت رایگان شبانه شاتل پرسیدن ! :13:نقل قول:
لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.
با تشکر فراوان
مثل اینکه اوضاع شبانه بقیه ISP ها هم داغون شده و ملت می خوان بیان شاتل ! ولی غافل از اینکه اینجا هم اینترنت شبانه اکثر شب ها تعطیل هست :19:
اگه دانلود زیاد می کنین سرویس اکو شاتل رو نگیرید که باید کفاره گناهاتون رو اینجا بدین !
سرعت خیلی پایینه ! من اصلا نمی تونم دانلود کنم
راستش کلا وضع اینترنت خیلی داغون شده که دلیلبش هم نا معلومه.شبانه هم که کاملا معلومه چشه.از خود پاپ ها بپرسین،می دونن چرا!
نقل قول:اما من فکر نکنم کم شدن سرعت شبانه ربطی به سقف دانلود داشته باشه، چون اولا برای همه این افت سرعت شبانه پیش اومده،دوم اینکه برای من سرعت دانلود روزانه خیلی عالی هست، با اینکه 512 هستم روزانه همش روی 80-140 میچرخه، ولی تا ساعت 1 میشه میره روی 10-12 و تا 3 ادامه داره، ساعت 3 دوباره میره روی 60-70.نقل قول:
1 تا 3 آره واسه همه سرعت کمه و در واقع شاتل خیلی طبیعی ساعات رایگانش رو به 4 ساعت کاهش دادنقل قول:
اما شما در کل شبی چقدر دانلود می کنی؟