اخه چرا درصدی در نظر بگیرم ؟نقل قول:
دو بار شبکیه ام جدا شده توی بند 21 بیماری های چشمی هم نوشته در صورت جدا شدن شبکیه در هر حالت (یک چشم یا دو چشم ) ( چشم عمل شده یا عمل نشده ) معافی دائم است.
باید برم پلیس به +10 دیگه؟برای معافیت
Printable View
اخه چرا درصدی در نظر بگیرم ؟نقل قول:
دو بار شبکیه ام جدا شده توی بند 21 بیماری های چشمی هم نوشته در صورت جدا شدن شبکیه در هر حالت (یک چشم یا دو چشم ) ( چشم عمل شده یا عمل نشده ) معافی دائم است.
باید برم پلیس به +10 دیگه؟برای معافیت
بله پليس +١٠نقل قول:
اما در نظر داشته باشيد كه مدرك تحصيلى نيز نقش مهمى در معافيت دارد و همچنين از دو سال قبل در معافيت ها سختى هاى زيادى اعمال مى شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
الان من پیش دانشگاهیم کنکوری 94نقل قول:
به نظرت تابستون برم دنبالش یا بعد از لیسانس؟ تو چه مدرکی برم بهتره؟
اان بری دنبالش بهتره. مدرک الانت دیپلمه و بهتره. چون معلوم نیست چند سال دیگه اصلا قوانین چطور میشه.نقل قول:
بله بند مربوط به شما هیچ تبصره ای نداره بخصوص راجب مدرک چیزی ننوشته بنابراین شما اونجا رفتی قشنگ باید از حقت دفاع کنی من بار اول رفتم هیچی نگفتم به ناحق داشتن راهیم میکردن در نتیجه 4 5ماه دوندگی کردم روزگارم سیاه شد...نقل قول:
بند مربوط به شما کاملا روشن و واضح هست و جای هیچ شبهه ای نداره بنابراین با امید به خدا محکم برو دنبالش.....
و راجب مدرک هم دوستان راهنمایی کردن الان برین صد در صد بهتره....
موفق باشید....
نقل قول:اخرش نفهمیدم این کد سخا لعنتی چیه؟ من هنوز واسه خدمت اقدام نکردم ولی میخوام وضعیت معافی تحصیلی بدونم ... از کجا این کد 5 رقمی باید پیدا کرد؟
نحوه دريافت کد سخا:نقل قول:
کد ملي,شماره شناسنامه,تاريخ تولد
مثال:
1383201127,5302,1366/05/02
هزينه خدمات برعهده مشترک مي باشد
....................
بفرست به
110206010
یه هزارتومنی شارژ داشته باش، فک کنم پول کم بکنه
sent from my xiaomi redmi 2
اینو فرستادم ولی هیچ پیامکی جواب نیومده... نمیدونم شاید یه کاما هم اشتباه بزاری پیامک نیاددقیق بررسیش کردم... من انگلیسی نوشتم از چپ به راست مثل شما ولی... به هرحال ممنوننقل قول:
سلام به همه دوستان
من یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
من دفترچه پست کردم و تاریخ اعزامم اول تیر ماه هست .هیچ اطلاعی از فشار خونم نداشتم .هفته قبل مراجعه به دکتر داشتم متوجه شدم فشارم بالاست و 18بود.بعد از اون چند بار دیگه چک کردم در روزها و ساعت مختلف بین 15تا 18نوسان داشت.
حالا بنظرتون چیکار کنم و آیا راهی هست اقدام کنم واسه پزشکی؟؟؟
درضمن وزنم 132 و قدم 193 هست تک پسرم هستم.مدرکم لیسانسه
ممنون از لطف همتون
معافیت پزشکی الان خیلی سخته. به نظرم توی اموزشی دنبال معافیت پزشکی باش که حداقل عقب هم نیفتاده باشی..نقل قول: