نقل قول:
سلام دوستان برای منم فعال کردن و راست گفتن دروغی تو کارشون نیست.
Printable View
نقل قول:
سلام دوستان برای منم فعال کردن و راست گفتن دروغی تو کارشون نیست.
دوستان CAT11 و CAT16 رو 4.5 جی بهتر جواب نمیده؟ اون دوست عزیز میگه نه. ولی من تو اینترنت خوندم CAT 9 و 11 و 16 برای همون 4.5 جی هستن و نه چیزه دیگه . یه نفر که وارده توضیح بده لطفا ؟
در حال حاضر تو ایران هیچ فرقی بین cat6 تا cat16 نیست چون اپراتورهای ایران برا 4.5جی از تجمیع دو باند استفاده میکنن از cat6 به بالا دیگه تجمیع سه و چهار باند استفاده میکنننقل قول:
به طور مثال
cat6 =2ca =300
cat9 =3ca =450
.
.
.
cat16 =4ca =1Gbps
از cat6 به بالام نهایت پهنای باند دریافتی هر باندم 20مگاهرتز هست پس تو ایران هیچ تفاوتی ندارن مگر اینکه اپراتورها در اینده باندهای بیشتری رو تجمیع کنند
نقل قول:
یعنی تو استرالیا که داره اونجا باند های بیشتری رو تجمیع کردن ؟ ؟!
بعد فرق cat موبایل با کابل شبکه اصلا ربط دارن ؟نقل قول:
ب
چون من از پشتیبانی مودم مارت پرسیدم Cat11 دستگاه netgear aircard 810 رو 4.5 g سرعت بیشتر میده گفت میده !
بله مثلا یکی از اپراتورهاش Optus هست که رو حالت فورجی روی 5 باند خدمت میده که تا 4 باند رو میتونه تجمیع کنهنقل قول:
درود. دوستان من یک هفتهای هست که ایرانسل شدیدا دچار مشکل است یعنی سایتها اصلا درست بالا نمیان و میزنه خطای DSN حالا یک سایت ممکنه بالا بیاد ده تاش نمیاد یا یک لحظه میاد یک ساعت نمیاد. البته شبکه های اجتماعی کار میکنند واتساپ و تلگرام. از مودم هواووی E8372 استفاده میکنم و 3G هم هستم البته منطقه نسل چهار هست اما سیمکارت من 3G هست. پیش تر مشکلی نبود تماس هم گرفتم پشتیبانی گفت منطقه مشکلی نداره. منهم مودم رو یکبار ریست کردم همچنین SSID رو تغییر دادم و کانالها رو از اتومات رو ۶ کانال گذاشتم اما تغییری نکرد. نمیدونم مودم خراب شده یا مشکل از خط هست. من شیراز هستم
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
بذار تو گوشی تست کن. سیمکارتتم برو 4G کن.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
تقریبا یک ماهی هستش که بسته ها به جای 3 ساعت 2 و نیم ساعت میشن و بمودم دسکانکت میشه و از اونجایی که اکثرا یا خوابن یا حواسشون نیست متوجه موضوع نمیشن به همین خاطر ممکنه ازشون پول کم کنه. یا بعضی مواقع بسته زده 60 گیگ اونوقت توی 45 گیگ تمام میشه و میره روی بسته اصلی.باید حواستشون باشه بهش.نقل قول: