سلام. لطفا کسایی که سرویس شهاب ( 10 مگ ) رو دارن بگن که سرعت دانلودشون ( به کیلوبایت ) چنده؟ من بعد از 3سال استفاده از نامحدود میخوام بیام سمت حجمی ... میخوام اول مطمئن بشم. ممنون میشم اگه تا آخر امشب جواب بدین
Printable View
سلام. لطفا کسایی که سرویس شهاب ( 10 مگ ) رو دارن بگن که سرعت دانلودشون ( به کیلوبایت ) چنده؟ من بعد از 3سال استفاده از نامحدود میخوام بیام سمت حجمی ... میخوام اول مطمئن بشم. ممنون میشم اگه تا آخر امشب جواب بدین
روز 1 تا 1.5 مگ هر دو سرور شب 250 کیلو هر دو سرورنقل قول:
تا چند ماه دیگه همین شبانه رو هم برمیدارن گفتم قبلا یک کاری میکنن که مجبور باشی ترافیک بخری و آخرش هم طی یک حرکت هماهنگ شده ایرانسل رو مجبور میکنن تا بسته های نامحدود ساعتی اش رو بر داره حالا ببینید کی گفتم این خط این نشون پس زیاد دلتون رو به ایرانسل یا همراه اول خوش نکنین.
یکی از راه های تامین کسری بودجه کشور و جیب بی انتهای آقایان فروش ترافیک بصورت گیگ هست و تنها موانعشونم رو هم برداشتن یا دارن یواش یواش برمیدارن و اونم اینترنت شبانه دار و یا نامحدود غیر حجمی بود.
پنج دقیقه اول شبانه یک مگ بقیه ۱۲۰ کیلوبایت از هر سرور، روزها هم یک مگ، ۴-۵روزیه اینطوریه و به نظر سر شلنگ رو حروم زاده ها بستننقل قول:
البته اینم بگم، وقتی ویpان روی کامپیوتر نصب میشه به اشتباه سرعت دوبرابر حساب میشه( دو برابر حساب کردن دیتای دریافتی به خاطر وجود دو آداپتور ویpان و شبکه)
اصلا نمی صرفه بیای مگه اینکه دانلودت نزدیک به صفر باشه
به خاطر مشکلات فراوانش، تو بازی آنلاین و وبگردی شدیدا به مشکل می خوری(مخصوصا اگه ابزار ویpان به کار نبندی)
ممنون. تهران هستین؟ تو سرویسی از طرح شهاب که مد نظرمه اصلا دانلود شبانه نزده. این 250تا برای اوناییه که تو پرانتز دانلود رایگان زده یا کلا اینجوریه؟ با این سرعت دانلودی که فرمودین فکر کنم کل حجم رو تو یه روز مصرف کنم چون جنبه سرعت بالا ندارم :n08:نقل قول:
ای بابا پس عملا جفتش تخیلیه. آسیاتک خیلی افتضاح شده. از اول سال 95 چنان افت کیفیتی داشته که قابل چشم پوشی نیست. به قول یکی از دوستانمون تو همین فروم، رفرش کردن سایت ها برای لود کاملشون شده تفریحمون. من میخواستم از نامحدود به حجمی کوچ کنم که این مشکلات نباشه ولی مثل اینکه فرقی نمیکنهنقل قول:
- - - Updated - - -
ای بابا پس عملا جفتش تخیلیه. آسیاتک خیلی افتضاح شده. از اول سال 95 چنان افت کیفیتی داشته که قابل چشم پوشی نیست. به قول یکی از دوستانمون تو همین فروم، رفرش کردن سایت ها برای لود کاملشون شده تفریحمون. من میخواستم از نامحدود به حجمی کوچ کنم که این مشکلات نباشه ولی مثل اینکه فرقی نمیکنهنقل قول:
من این ماه اینترانت 512 نامحدود با حداقل تبادل داده 40 گیگابایت گرفتم بعد از 40 گیگ همچنان با سرعت 60 دانلود میکرد و قطع نشد
البته یه اکانت هم نیازه برای اینترانت به اینترنت اونم برای آپلود فایل به آپلود سنتر داخلی
سرعت های بالاترش رو امتحان نکردم ببینم چطوره
به عنوان آخرین راه حل قابل استفاده است
از وقتی که سازمان تنظیم مقررات نگذاشت شرکتهای اینترنتی(ندا) بیشتری بیان تو حوزه ارائه خدمات اینترنتی به نوعی این حوزه انحصاری شد و پس از قدرت گرفتن شرکتهایی که از اول بزرگ بودن مثل شاتل که بعد از مدتی محدودیتهاشو اجرا کرد بقیه شرکتها هم با جذب یوزر میلیونی قدرت پیدا کردن و اونها هم محدودیتهاشونو شبیه به دیگر شرکتها اجرا کردن و الان تقریبا تمام شرکتها تقریبا در یک سطح هستند چون یوزر پراکنده شده و همشونم تقریبا مثل هم هستند البته منظورم بیشتر تو سرویس های شبانه دار و یا نامحدود هست و متاسفانه هر وقت هم دلشون خواست تغییرات مورد نظرشون رو در راستای بیشتر چاپیده شدن مشترکینشون رو انجام بدن با هزاران جور ترفند مثل کاهش سرعت و زمان شبانه و خوردن اضافی حجم مصرفی کاربر و گرونتر کردن سرویسهای پر مخاطب و چندین کار دیگر و به همین دلیل هست که هر سال وضع اینترنت بدتر میشه شاید از لحاظ سرعت بالاتر بشه اینترنت ولی از لحاظ کیفیت و پاسخگو بودن برای رفع نیازهای مشترکین میلیونی خیر:n27:
نامحدود که قطع نمیشود، فقط شاید سرعتش کم شود. از اول هم سرعتش 60 بود؟نقل قول:
بعضی از vрn های داخلی ترافیک نامحدود دارند و نیازی به بردن فایل به آپلودسنتر داخلی نیست، حتی به جای vрn میتوانید از proхy های رایگان داخلی هم استفاده کنید.