سرعت سرور داخلی را هم محدود کردن به 250 KB سرویس صبحانه آسیاتک
Printable View
سرعت سرور داخلی را هم محدود کردن به 250 KB سرویس صبحانه آسیاتک
دوستانی که تعریف سرویس صبحانه آسیاتکی شون رو میکردن و با افتخار هم میگفتن رزرو هم کردیم حالا بیان اظهار نظر کنن سرعت سرور داخلی صبحانه آسیاتکی هم محدود رو 250 تا شد سرویس های دیگه مثل شهاب شبانه دار رو نمیدونم حالا دیگه الان موندن تو آسیاتک فایده ای نداره:n34:
..حذف شود..
صبحانه اسیاتک از اول هم برای من محدود بود روی 250نقل قول:
کلا نمیدونم این کسایی که مدعی علم و مهندسی هستن در اسیاتک چجوری هست که برای هر کاربر فرق میکنه دانلود تایم رایگانش!!
اگه واقعا محدود میکنن برای همه باید باشه اگر محدود نمیکنن برای همه باید باشه.
نقل قول:
ممنون از اینکه جوب دادی ، ولی تو خود سایت همراه اول در خصوص بسته اینترنت شبانه نوشته که:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به منظور جلوگیری از هرگونه تقلب، سیاست مصرف منصفانه اعمال خواهد شد.
پس اینم که مثل شرکت هایی هست که سرعت را پایین میارند و محدود می کنند.
فکر کنم دیگه کسی نمونده باشه که محدود نشده باشه
واسه منم از دو روز پیش بعد یک سال مشترک بودنشون محدود کردن
الان رو 500 (سرور آیران)
کسی این سرویس جدید آسیاتک رو استفاده کرده؟
اينترنت پرسرعت چابک 60 گيگ در 12ماه (2 تا 8 صبح نامحدود)
همه محدود شدن سرعت در ساعات رایگان 2 تا 8 صبح پایین اومده
سرویس خودم چابک 2 گیگ 2 تا 8 نامحدود سرعت دانلود 100 کیلوبایت
کلا دیگه آسیا پک به درد نمی خوره
نه سیاست مصرف منصفانه همراه اول اینه که وقتی بسته شبانه تون 20 گیگ رو رد میکنه تبادل داده قطع میشه با وجود اتصال به اینترنتنقل قول:
شما هر چه قدر بخوای می تونی بسته شبانه بخری .مصرف منصفانه سرعت رو پایین نمیاره فقط محدودیت حجم 20 گیگابایت برای هر بار خرید بسته شبانه قائل شده
با 3 ساعته ایرانسل خوش شانس باشین 30 گیگابایت می گیرین با 2 هزار تومان
همراه اول 1000 تومان می ده با سرعت 10Mbps هم میشه تو 5 ساعتش 20 گیگابایت رو دانلود کرد و منطقه تو همراه اول بر خلاف بسته شبانه ایرانسل تاثیر گذار نیست
پس دیگه باید قید اینترنت و شبانه رایگان رو بزنیم ، ما بیشتر هزینه کردیم و پول دادیم که شبانه رایگان داشته باشیم
اون وقت خیلی راحت همه چی به نفع اونا تغیر می کنه:n34: