عزیز فازت چیه چیزی که نمیزینینقل قول:
یک بایت هشت بیت هست
پس برای تبدیل بیت به بایت باید تقسیم بر ۸کرد
در نتیجه هشت مگابیت برابر با یک مگابایته
Sent from my NX403A using Tapatalk
Printable View
عزیز فازت چیه چیزی که نمیزینینقل قول:
یک بایت هشت بیت هست
پس برای تبدیل بیت به بایت باید تقسیم بر ۸کرد
در نتیجه هشت مگابیت برابر با یک مگابایته
Sent from my NX403A using Tapatalk
ایشان محاسباتشان درست بود اول مگابیت را تقسیم بر 8 کرد ضریب شرینگ را بدست آورد سپس تقسیم بر 8 دیگه کرد تا برحسب بایت بدست آوردنقل قول:
این دوستمان بی جهت از ایشان ایراد گرفته اند
شما هم درست می گویید
1.25 مگابیت که ایشان بدست آورده است باید تقسیم بر 8 شود تا بر حسب بایت بدست آید پس اول در یک هزار ضرب می کنیم
1250 کیلو بایت جال تقیسم بر 8 میکنیم که می شود 156.25 کیلوبایت که دوستمان در مطلب کاملا درستشان بدست آورده اند
حرف دوستمون درسته وقتی میخوان بنویسن megabyte per second مخفف میشه MBps
اما اگه بنویسن mega bit میشه Mbps
اسیاتک با حرف کوچک نوشته یعنی اولا میگه 10240/8=1280 حالا میگه تا ضریب 1/8 پس میشه 160
یعنی اگه سرعتتون از 160 بالاتر بود حرفی نباید بزنید
چرا چرت میگی برادر . ایشون گفتن 10 مگابیت تقسیم بر 8 میشه 1.25 مگابیت . الان به نظرت درسته؟نقل قول:
اگه فکر میکنی درسته کلا هیچی از واحدها نمیدونی
شما که می دانید بفرمائیدنقل قول:
آیا قبول دارید که 10 مگابیت یعنی 10240 کیلوبیت که در پنل مودن ها هم نمایش داده میشه؟
10240 کیلوبیت تقسیم بر هشت میشود 1280 کیلوبیت
1280 کیلوبیت بخواهیم به مگابیت تبدیل کنیم واحد کوچکتر به بزرگتر باید چیکار کنیم؟ تقسیم می کنیم خوب بر هزار
1.28 که ایشان گفتند 1.25 که تقریبا درسته
شما بفرمائید دانشمند که جرت نمیگی چحوری حساب میکنی که از ما بهتر بلدی؟اطلاعات غلط به مردم میدی
در ضمن ایشان ضریب شیرنگ را حساب می کردند نه سرعت دانلود را شما واقعا دانشمندید پست ها را نمی خواهنید دیگران را تحقیر می کنید و گمراه
دوست عزیزنقل قول:
من گفتم 10مگابیت رو تقسیم بر ضریب شیر 8 میکنیم میشه 1.25مگابیت توجه کن اینجا تقسیم بر ضریب شیر کردم پس عدد حاصله همون مگابیته چون هنوز تبدیل به مگا بایت نکردم
بعد 1.25 مگابیت رو تقسیم بر 8 کردم تا مگابایت بدست بیاد که شد 0.15625 مگابایت یا همون 156 کیلوبایت بر ثانیه
من که سوادم در همین حده
اون دفعه اول که اعتراض کردین چون عجله داشتم و سریع تایپ کردم و باید میرفتم بیرون فکر کردم اشتباه تایپی داشتم
الان که اومدم خونه و سر حوصله چیزی رو که تایپ کردم خوندم متوجه شدم درست بود
فکر کنم شما سریع مطلب رو خوندین زیاد دقت نکردین
سلام دوستان عزیز.من میخوام از شاتل کوچ کنم به سرویس دهنده دیگه میخواستم بدونم:
1.پینگ سرویس های آسیاتک چطوریه آیا برای گیم مناسب هست؟شما چه پینگی میگیرید؟
2.پایداری سرویس چطوره آیا قطعی زیاد داره؟
3.در سرویس های نامحدود حداقل چقدر بیشتر از حداقل تبادل اطلاعات که در قرارداد آمده میشه استفاده کرد.آیا مثل سرویس های نامحدود شاتل هست که تا 2-3 برابر حداقل ترافیک بزارن استفاده کنیم؟
اگر لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
با سلامنقل قول:
1.الانه پینگ 8.8.8.8 برای من میانگین 178ms هست و پینگ 4.2.2.4 برای من میانگین 158ms هست
و سرویسم هم شهاب 10 مگابیت هست
2.برای من معمولا روزی2 بار قطعی رو داره گاهی اوقات هم بیشتر
3.نامحدود اسیاتک تا حالا نداشتم
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز
اگر کسی نامحدود آسیاتک استفاده کرده ممنون میشم نظرش رو بگه
سلام
این بحث مگابایت و مگابیت رو تمومش کنید
یا اگر دوست دارید ادامه بدید تاپیک بزنید
موفق باشید