2 مگ 3ماهه الان با پشتیبانی تماس گرفتم میگه متغیره و ممکنه شب ها بیاد پایین میگه ممکنه سیم تلفن کنار سیم برق باشه و چون برق تو شب بیشتر مصرف میشه نویز زیادی روش میندازه!در ضمن الان رسیده به 5
Printable View
2 مگ 3ماهه الان با پشتیبانی تماس گرفتم میگه متغیره و ممکنه شب ها بیاد پایین میگه ممکنه سیم تلفن کنار سیم برق باشه و چون برق تو شب بیشتر مصرف میشه نویز زیادی روش میندازه!در ضمن الان رسیده به 5
مسلما نباید تغییر کنه و اگر نوسان داره احتمالا مشکل از خط شماستنقل قول:
دوستان تست پینگ میزارین لطفا ممنون :n02:(8.8.8.8 و tabnak.ir)
هر ساعت داره بدتر میشه واسه من
ایسوس خیلی عالیه . کلا کلاس کار ایسوس با این تی پی لینک و دی لینک و ... جدا هست . و البته گرون هم هستنقل قول:
من یه مدل ایسوس N55U خریدم نزدیک 500 هزار تومان ولی خداییش مودمه ها !!
بهترین مودم برای شما با قیمت 100 تومن مودم دی لینک DSL-2750U ( رنگ سفید ) هست
دو انتن و 4 پورت و وایرلس 300 مگابایت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت سرویس های حجمی به اندازه نامحدود هست؟ بهتر نیست ادم محدود بگیره هم سرعتش ۹ مگ هم گیگ را می تونه بخره ؟
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
سلام دوستان...
من چند وقته تو ساعت شبانه مشکل دانلود از سایت های دانلود ایرانی مثل ------ یا ---------- یا p30day دارم...
یعنی تو شب وقتی شروع میکنه به دانلود اولش خوبه ولی انگار چند ثانیه بعد جلوش رو میگرن سرعت هنگ میکنه میاد رو 3 یا 4 بعد دوباره میره میرسه به 50 یا 60 دوباره هنگ میکنه بعد دوباره میره رو 3 و 4...
کسی همچین مشکلی داره؟؟؟
این مربوط به شلوغی منطقه مخابراتی و کمبود پهنای باند در شب باید باشهنقل قول:
و البته بیشتر سایت های ایرانی سرورشون داخل هست و معمولا باید سرعت دانلود بیشتر از سایت های خارجی باشه تا حدودی
بعد از چند شب که شبانه شدیدا نوسان داشت امشب عالی بود
تعرفه 128 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]