سلامنقل قول:
باید کنسولتو lt 3.0 بزنی و داشبوردو آپدیت کنی که میشه 14719
سلامنقل قول:
باید کنسولتو lt 3.0 بزنی و داشبوردو آپدیت کنی که میشه 14719
ممنون دوست عزیزنقل قول:
1-میشه فهمید که فریم ور من چیه با توجه به اینکه داشبورد من 2.0.13146.0 هستش ؟
2-امکان داره که فریم ور من LT3 باشه ولی داشبوردم قدیمی باشه ؟
3- حالا برای ریختن LT3.0 حتما بایستی ببرم بیرون یا اینکه خودم هم میتونم انجام بدم ؟ دستگاه رو 3 روزه که از یکی از معتبرترین فروشگاههای تهران خریدم و با این ادعا که جدیدترین آپدیت رو داره !!!
4- آیا برای ریختن LT3.0 دستگاه باز میشه یا اینکه فرایند کاملا نرم افزاری بدون باز شدن دستگاهه؟
اقا یکی کار مارو راه بندازه؟؟؟؟نقل قول:
در آینده همه بازی ها xgd3 هستن درسته؟
دوستان با این حساب من اگه lt3 بریزیم دیگه باید تمام بازی هایی که در آینده میگیریم رو به صورت برنر مکس بگیریم
و با قیمت 2 برابر درسته؟
یعنی کلا بازی های آینده همه قیمتشون گرون میشه؟
کسی از آینده خبر ندارهنقل قول:
شاید همین LT3 تا پایان عمر این کنسول باشه شاید هم چندتا آپدیت دیگه هم بیاد:20:
در ضمن همه ی بازی ها هم که XGD3 نمیان.
واقعا اگه شما فقط آفلاین باز هستید خب جیتگ کنید و دیگه نگران آینده نباشید.:11:
اگر جی تگ کنیم آیا مایکروسافت میتونه یا ممکنه در آینده جلوشو بگیره؟
Slim 250 رو میشه جی تگ کرد؟
روشی هست بله ولی اگه داشبورد جدید را ریخته باشید نه نمیشه:11:نقل قول:
من ال تي 3 دارم . رفتم لايو واسه اولين بار (بعد از ال تي 3 ) ميگه آپديت كن كه بتوني بري تو لايو.
مشكلي نداره؟آپديت كنم؟؟؟
سلام
قصد خرید ایکس باکس slim4 رو از خارج از کشور دارم
1-می خوام بدونم هزینه کپی خور کردنش توی ایران چنده؟ ( بار اول که بازش می کنن )
2-می تونم خودم کابلش رو ور دارم سرش رو عوض کنم که به مانیتور بخوره یا بدم بیرون این کار رو بکنن ؟ رابط رسمی برای تبدیل hdmi به کابل مانیتور نداریم؟
3- چند روز پیش که رفتم بازی هاشو ببینم دیدم call of duty mw3 هم برای lt2 وهم برای lt3 هست . یعنی اگه دستگاه رو آپدیت کنم بازی های قبلی رو نمی خونه؟
4- من زیاد بازی نمیکنم ولی بازی های روز رو باید یه سرک بکشم ( به هر نحوی که شده ) حالا عاقلانه هست که یدونه اسلیم 4 دست دوم بگیرم؟
5- میشه به اسلیم 4 هارد اکسترنال وصل کرد تا راحت بشه روش بازی ریخت؟
6- میشه روی هارد کنسول فیلم یا بازی ریخت؟ ( آخه رفیق هام میگن رو الایت نتونستن آهنگ بریزن)
ممنون از راهنماییتون
1- بستگی به فروشنده داره ولی حدود 30-40 تومن میشه البته باید حواستون باشه که درایو کنسول هیتاچی و یا لایت آن 1175 نباشه که کپی نمیشه (البته اینا رو هم با تعویض درایو کپی میکنن که خوب بالای 100 تومن در میاد)نقل قول:
2- اگه پورت مانیتورتون vga هست که کابل مخصوصش هست به قیمت 15 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اجرای بازیها با lt2و lt3 یکم پیچیده شده ولی در کل به سوال شما بخوام جواب بدم، نه با داشتن آخرین داشبورد و lt3 هیچ مشکلی برای اجرای بازیهای جدید و قدیمی نخواهید داشت
4- اگه کنسول خوب و بدون مشکل پیدا کنید چرا که نه
5- بله ولی 16 گیگ از هارد بیشتر قابل استفاده نخواهد بود
6- میشه ولی برای اجرا نیاز به کدک های مخصوص هست که فقط می تونید از داخل سرویس اکس باکس لایو دانلود و وی کنسول ذخیره کنید