اره..انصافا تو روز عالی بود.ولی توشب محدود میکرد..من به امید این که پارس قراره پهنای باند اضافه کنه در همین روزا ,اومدم پارس....:n02:نقل قول:
Printable View
اره..انصافا تو روز عالی بود.ولی توشب محدود میکرد..من به امید این که پارس قراره پهنای باند اضافه کنه در همین روزا ,اومدم پارس....:n02:نقل قول:
سلام امروز بعد از ظهر قراره از پارس بیاند و اینترنت من رو راه اندازی کنند می خواستم ببنیم این که گفته میشه سرویس رو روی 9 مگ یا 4 مگ می بندند من باید خودم درخواست بدم یا اونها با توجه به طرح انتخابی من (2 مگ) این کارو انجام میدند؟وقتی نصابشون اومد چیز خواصی هست که ازش بخوام یا کار خواصی که من باید درخواست بدم یا نه؟!
نه خودشون پهنای باند رو درست میکنند از ISPنقل قول:
نه چیز خاصی لازم نیست بخواید چون همه کار هارو خودشون انجام میدن
فکر میکنم فرم قرارداد باشه دقیق نمیدونمنقل قول:
مودم های ASUS انتن دهی قوی تری دارند
ولی اگر برای استفاده خانگی میخواین این مدل رو توصیه میکنم
TP-Link 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8951ND
قیمتش هم نزدیک 80 تومانه
نه امروز گرفتم هنوز شبانه تست نكردمنقل قول:
نمي دوني براي باجك هم پهناي باند زياد ميشه يا نه
حتما یه تست شبانه بزار...نقل قول:
مرکزت 19 دی هست؟
19 دی جزو مراکز تیکت خورده نیست فکر کنم....ولی وقتی پهنای باند تزریق شد تاثیرش رو میزاره...اما اولویت روی مراکز تیکت خورده هست.
شما فردا صبح به نمایندگی و تهران زنگ بزن و ازشون بخواه زودتر این پهنای باند رو اضافه کنن....هر سری دارن به تاخیر میندازنش!
سلام دوستان من همین امروز پارسم وصل شد نصاب هاش که وصل کردن اون رو روی 9 بستند که خودشون گفتند خطت میکشه و سرعت دانلود هم روی 900 کیلو بایت بود ولی الان دو ساعت که گذشته داخل تنظیمات مودم downstream رو زده 7 و خوب سرعت دانلود هم کم شده حالا به نظر شما این طبیعیه یا پیگیری کنم؟
امرو از ظهر اوضا ترکیده بود خدا میدونه کی میخوان نتو ثابت کنن... 1 ساعت خوبه 2 ساعت خراب...
پروفایل گیم فعال کردن خیره سرشون
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=303ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=163ms TTL=39
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=168ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=269ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=190ms TTL=41
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=200ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=310ms TTL=41
چه سرویسی گرفتی دوست من ؟نقل قول:
2 مگ 3ماهه الان با پشتیبانی تماس گرفتم میگه متغیره و ممکنه شب ها بیاد پایین میگه ممکنه سیم تلفن کنار سیم برق باشه و چون برق تو شب بیشتر مصرف میشه نویز زیادی روش میندازه!