:blink::weird:
حالا سرعت من با همراه اول، تهران -اکباتان حدود ۱۰۰-۴۰۰ کیلوبایت هست
دیشب ۳جی ، ۶۸۰ میگرفت!!
ایرانسل ۵-۶ مگابایت هست اما متاسفانه فایل دانلود خراب میکنه عملا فایده نداره
Printable View
:blink::weird:
حالا سرعت من با همراه اول، تهران -اکباتان حدود ۱۰۰-۴۰۰ کیلوبایت هست
دیشب ۳جی ، ۶۸۰ میگرفت!!
ایرانسل ۵-۶ مگابایت هست اما متاسفانه فایل دانلود خراب میکنه عملا فایده نداره
اینجا ایرانسل هم عالیه خصوصا شبکه 4+نقل قول:
اما پکت لاست داره
مثلا این تست باند 1 هست مودم e1 به قول خودشون ایرانی :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون خرابی فایل ها رو حتی بچه های td ایرانسل گفتن برا اون هم اتفاق میوفته
آقا این وضعیت منه جالبه اسپید تست اینجوریه ولی دانلود کیلوبایته نمیدونم یعنی راهی پیدا کردن اسپید تست گول بزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
فکر کنم سرور ایرانی تست گرفتید؟
و از سرور خارجی میخواین دانلود کنید
یعنی اینترانت خوبه و اینترنت خراب
نه دانلود ار ------ بود که سرور داخلیه سرعت ۳۰۰ ۴۰۰ کیلوبایت میدادنقل قول:
عملا برا من فرقی نمیکنه داخلی خارجی جفتش یه سرعت میده دانلودم از سافت۹۸ بود
نقل قول:
وووووواو
از کجا میشه فهمید روی چه باندی هست ؟ مثلا همین 7 که فرمودین چطوری قابل تشخیص هست ؟؟
والا من نمیدونم چجوری داری این سرعتو میگیری خیلی عالیه واقعانقل قول:
وضعیت منه نگاه کنید تازه بسته شبانه هم نیست البته فرقی هم نمیکنه والا من دیگه هنک کردن سیگنال خوبه آنتن خوبه ۱۰ بار زنگ زدم میگن هیچ مشکلی نیست این سرعتی مه به من میده نهایت تا ۵۰۰ بره به شدت ناپایدار جالب پکت لاست نداره ولی مدام سرعت متغیر نمیدونم واقعا دوستان چجوری دارن سرعت ۱۵ ۱۶ میگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سرور داریم، چند تا تو آسیاتک، دو تا تو مبین نت، با اینترنت دیگه سرعت آپلود تا 40-30 مگابیت بر ثانیه میره روشون ولی با همراه اول نه.نقل قول:
تست دیگه چیزی رو عوض نمیکنه، من که نمیخوام تست سرعت بگیرم، من میخوام رو سرور های خودم با سرعتی که بستر شبکه اجازه میده آپلود کنم.
فریموری که من استفاده میکنم توسط یکی از اساتید بزرگ انجمن مود شدهنقل قول:
مقداری قابلیت ها بهش اضافه شده نمونش همین انتخاب به صورت دلخواه هست
اگر b612 دارید و فریمور آنلاک شده روش نصب کردید موس رو ببرید روی نشانگر آنتن اطلاعات رو بهتون نشون میده راحتترین راحش هست
راه های دیگشم در ویندوز نرم افزار ltewatch هست
و در اندروید نرم افزار hmanger
که کامالا بهتون امکان انتخاب باند رو میده
قرار نیست که سرعت برای همه یکسان باشهنقل قول:
یا وقتی من سرعت خوبی دارم برا شما هم خوب باشه !
سایر دلایلشم وضعیت محیطی هست
و دلیل مهم و اصلیش دستگاه مورد استفاده هست شما با گوشی تست سرعت میگیری بله همه چی عادیه !
اما داری با مودم دانلود میکنی
بنده در اون تاپیک هم بهتون گفتم این مودم جالب نیست راهنماییتون هم کردم ولی بازم دارید گله میکنید!
کلا شما دستگاهی رو خریدید که منسوخ شده !وقتی خود اپراتور بهتون میگه چرا این رو خریدید باید متوجه عمق موضوع بشید که کلا مودم رو بهتون انداختن!
برای بار چندم توصیه میکنم یه سرچی بزنید فریمور مود شده برای این مودم پیدا کنید !
اگر گیر نیومد که دیگه هیچی!
شما درست میفرمایید در مورد مودم و شرایط که متفاوت بلاخره بعضی جاها آنتن شلوغ ببینید مشکل میدونید کجاست من با گوشی هم تست کردم همین تفاوتی نمیکنی اصلا یکی از دلایل خرید مودم هون بود که با گوشی سرعت کمی میگرفتمنقل قول:
بله با گوشی هم اسپید میگیرم سرعت ۱۰۰ رو میده سرور داخلی ولی هات اسپاتش میکنم رو لپتاپ سرعت میشه ۵۰۰ ۶۰۰
در ضمن با چندین گوشی تست کردم
میدونم این مشکل عجیب و خنده دار من خودم گیج شدم که الا مشکل کجاست
بله واقعا عجیبه تا حالا ندیدم این مورد رو چندتا مورد میگم اگر تا الان انجام ندادی تست کننقل قول:
اولا مودم رو با کابل بزن به کامپیوتر خودش کارت شبکه مجازی میسازه!
دوما آنلاکش کن و سیم کارت یه اپراتور دیگه رو تست کن !
تنظیمات apn رو حذف کن و دوباره بساز !
تو نقطه های مختلف تست کن مثلا توی یه محله دیگه وقتی رفتی بیرون مودم رو با خودت ببر
و با نرم افزار adm اندروید از سایت های مختلف تست بگیر ببین نتیجه چیه!
نظر دیگه ای ندارم !
اگر همه اینارو تست کردی پس از طرف اپراتوره چون میگی رو گوشی هم همینه !
متسفانه تمام این کارها رو انجام دادم به هیچ نتیجهی نریسدم ممنون از راهنمایی کلا باید بیخیال این mci بشم اعصابمو داره بهم میریزه مودمم که فعلا فرستادم گارانتی خودشون برای اینکه از سر باز کنن گفتن ارسال کن گارانتی که من بعید میدونم مشکلی داشته باشه با جند نفر صحبت کردم حالا احتمالا یا بدم بره یا انلاک کنم یا برم یدونه b612 ایرانسل بگیرم یدونه مبین نت دارم که استفاده میکنم ولی حجم ماهانش جوابگوم نیست آنلاکم که نمیشهنقل قول:
به هر حال ممنو از راهنمایی
سلام
دوستان من از مودم فور جی استفاده میکنم .. برای من مدتهاست سرعت بیشتر از 30 مگابیت نمیشه یعنی بین 20 تا 30 هست .. قبلا یعنی سال قبل من سرعتای تا 70 مگابیت هم داشتم بدون تجمیع .. به نظرتون مودم مشکل داره یا همراه اول سرعتا رو محدود کرده ؟
والا منم خیلی درگیر بودم این چند وقته خیلی هم تست گرفتم نتیجه ای که گرفتم اینه که پهنای باندشون پر شده و شبکه به شدت تهت فشارنقل قول:
الان برای من اینجوریه که سرعت آپلود به شدت بالاست تا ۵۰ میره سرعت دانلود همون ۲۰ ۳۰ با نوسان که اینجور مواقعی که سرعت آپ بالاتر از دانلود بشه احتمال به یقین پهنای باند پر شده
از همراه اول موذی تر نداریم. حجم دزدی که داره هیچ. بسته شبانه رو چند گیگ که دانلود کنی فورجی قطع میشه میره رو تریجی بعد رو تریجی هم هیچ داده ای نمیده مدام میادیره. بعد با یه سیم کارت همراه اول تست کردم اون قطع نبود ولی اون که بسته شبانه داشت قطع بود تا چند ساعت. من توی ۱۹۵ شکایت میکنم ولی واقعا مسخره تر از همراه اول ندیدم. نه پشتیبانی درستی دارن نه خدمات خوبی. البته ایرانسلم بسته شبانه اختلال میزنه ولی ن در این حد که قطع کنه.
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
چرا بسته 70 گیگ همراه اول حجمش شده 35 گیگ چرا انقدر حجم جا بهجا می کنن؟
بله متاسفانه حجم خارجی نصف شده و بجاش 70گیگ داخلی که بدرد هیچی نمیخوره گذاشتننقل قول:
و اصلا بصرفه نیست و ارزش خرید نداره
خداحافظ همراه اول
تغییر بسته های محبوب اینترنت همراه اول
لینک کوتاه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوعی که درباره تغییر بسته های محبوب اینترنت همراه اول وجود دارد،مربوط به تقسیم ترافیک داخلی و بین الملل می شود. مثلا بسته محبوب ماهانه ۱۵ گیگابایت که پیش از این وجود داشت، ۱۵ گیگابایت برای اینترنت بین الملل به شما ارایه می کرد. در صورت استفاده از اینترنت داخلی به دلیل نیم بها بودن، ۳۰ گیگابایت اینترنت داشتید.
حالا اما می بینیم که در این بسته مشخص، حجم ۱۵ گیگابایت به ۲ قسمت ۷.۵ و ۱۵ گیگابایتی تقسیم شده است که عبارت است از ۷.۵ گیگابایت برای ترافیک بین الملل و ۱۵ گیگابایت ترافیک داخلی. قیمت بسته همچنان همانند قبل باقی مانده است.
این در حقیقت می تواند اینطور هم تفسیر شود که ۱۵ گیگابابت به دو بخش ۷.۵ گیگابایتی تقسیم شده و ۷.۵ گیگابایت ترافیک داخلی به دلیل نیم بها بودن همان ۱۵ گیگابایت می شود که اینجا عنوان شده است.متاسفانه با محدود شدن ترافیک بین الملل و در عمل کم شدن ترافیک داخلی شاهد کمتر شدن ارزش این بسته ها هستیم.
همچنین اکثر ترافیک مورد استفاده کاربران به صورت معمول، ترافیک بین الملل است.
با تمام شدن ترافیک بین الملل شما مجبور هستید دوباره بسته اینترنت بخرید و این عملا به شما ۷.۵ گیگابایت اینترنت مفید می دهد. در همین حال ترافیک داخلی روی هم جمع می شود تا مدت زمان بسته به اتمام برسد، البته این حدس ماست.
این شرایط درباره دیگر بسته ها هم مشخص است و تقریبا اکثر بسته های محبوب به این تغییر دچار شده اند.
ایرانسل هم دقیقا همین کارو کرده ولی بسته قبلیش هنوز سرجاشه (بزودی اونم میبینیم)
ایرانسل دیتاسنتر زد
همراه اول دیتاسنتر زد
تلاش شبانه روزی برای شبکه ملی اطلاعات ولی دریغ از همچین تلاشی برای کاهش قیمت اینترنت و افزایش دسترسی به اینترنت در نقاط مختلف کشور
احتمالا.... اینترانت ملی برای همه
اینترنت واقعی، در شرایط خاص یا با هزینه خیلی خیلی زیاد که همه نتونند بخرند
خدا فقط خودش میدونه :)
امروز که خواستم وارد سامانه MCI بشم، در حال انجام تغییرات بودن
الان که درست شده میبینم بسته های بلند مدت اینترنتش کاملا از بین رفته و گرون تر شده :)))))))
یکساله: بسته اینترنت 365 روزه 35 گیگابایت بین الملل + 70 گیگابایت داخلی 159هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
شش ماهه: بسته اینترنت 180 روزه 25 گیگابایت بین الملل + 50 گیگابایت داخلی 119هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
چهار ماهه: بسته اینترنت 120 روزه 12.5 گیگابایت بین الملل + 25 گیگابایت داخلی 78هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
سه ماهه: بسته اینترنت 90 روزه 17.5 گیگابایت بین الملل + 35 گیگابایت داخلی 79 هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
دو ماهه: بسته اینترنت 60 روزه 9 گیگابایت بین الملل + 18 گیگابایت داخلی 54هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
- - - Updated - - -
فکر کنم شبانه ها وساعتی های هردو اپراتورهم پرید درسته؟نقل قول:
چون نه دیگه تو سایت ایرانسل هست تو همراه اولم که شبانه هست می زنم رو خرید انلاین می گه قابل خریداری نیست؟
نقل قول:
نه اونا حذف نشدن چون خودشون میدونن خط قرمز کاربرا هاست :evil2:
ولی واقعا گند زدن !
پیشنهاد میشه در صفحات مجازی اپراتور های و این اقای وزیر جوان !شروع به اعتراض کنیم شاید نتیجه ای داد!
هرچند بعیده دیگه !
فقط میتونیم نخریم و برگردیم روی تکنولوژی قدیمی و منسوخ adsl:mellow::thumbsdow
بسته های شبانه همراه اول همچنان در سایتش موجود هست، امیدوارم باقی بمونه چون که تازگی مودم 4G خریداری کردم :wink:نقل قول:
راجب ایرانسل اطلاعی ندارم
حذف شود.حذف شود ، حذف شود
جمعهای دیگر از راه رسید و یکی دیگر از نیازهای روزمره مردم به ناگاه گران شد. روز گذشته کاربران در شبکههای اجتماعی از حذف بسته های بلندمدت ایرانسل خبر دادند، به طوریکه در صورت نیاز به تمدید اینترنت، طولانیترین بسته، یک ماه بود که آن هم با افزایش قیمت عجیبی همراه بود. اما حالا به نظر میرسد که حذف بستهها، پیش زمینهای برای گران شدن بسته های اینترنت ایرانسل و همراه اول بود
.هدف از حذف بسته های بلندمدت ایرانسل چه بود؟
امروز دوباره بستههای مدت به گزینههای تمدید اینترنت ایرانسل بازگشتند، اما این بستهها، هیچ شباهتی به آنچه که پیشتر امکان شارژ آنها وجود داشت، نبود.
حجم اینترنت بینالملل تقریباً در اکثر بستهها با کاهش همراه شده است.
اما شاید این بدترین قسمت ماجرا نباشد. قیمت بستههای اینترنت این اپراتور ایرانسل و همراه اول با افزایش عجیبی همراه بوده است.
قیمت بسته ها در برخی موارد 2 برابر و حتی بیشتر هم شده است.
به عنوان مثال و به نقل از کاربران توئیتر، بسته 90 روزه 24 گیگابایتی ایرانسل که با قیمت 58 هزار تومان قابل خریداری بود، حالا به 90 روزه 17 گیگابایتی تبدیل شده و قیمت آن 79 هزار تومان شده است.
کاربر دیگری گفته است که بسته 15 گیگابایتی همراه اول که 36 هزار تومان بود، حالا 7.5 گیگابایتی شده است.
به نظر میرسد که استراتژی دو شرکت در گران کردن بستهها کمی متفاوت بوده است. ایرانسل در کنار افزایش قیمت، حجم بستهها را نیز کاهش داده است، در حالیکه همراه اول بستههای حجمی خود را با قیمت قبل اما با 50 درصد حجم سابق به کاربران پیشنهاد داده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته تأسف برانگیز ماجرا اینست که این افزایش قیمت بدون هیچ اطلاعرسانی قبلی و با جهش بسیار بالایی همراه بوده است. طبیعتاً این موج گرانی اینترنت همراه، باعث خواهد شد تا بخش بزرگی از کاربران نتوانند بستههای پیشین خود را شارژ کنند. این موضوع برای افرادی که کار و تحصیل آنها با اینترنت گره خورده است، مشکل ساز خواهد شد.
سکوت وزیر ارتباطات در واکنش به گران شدن بسته های اینترنت ایرانسل و همراه اول
آذری جهرمی که از فعالترین مسئولین دولت در شبکههای اجتماعی بود و همواره اپراتورهای ثابت را به دلیل نوع کیفیت و قیمت مورد سرزنش قرار میداد، در برابر افزایش دو برابر قیمت اینترنت اپراتورها، تا این لحظه سکوت پیشه کرده است.
بدیهی است که این بالا بردن قیمتها، خودجوش نبوده و پیش از این مجوزهای لازم برای این افزایش قیمتها کسب شده است. بنابراین نمیتوان انتظار داشت که اعتراضات کاربران راه به جایی ببرد.
بروزرسانی
حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات در واکنش به گران شدن بستههای اینترنت دو اپراتور همراه در حساب توئیتر خود گفته است:
بالابردن قیمت در برخی اپراتورهای تلفن همراه، در حالی که مردم به دلیل شیوع کرونا وابستگی بیشتری به فضای مجازی پیدا کردهاند، غیرمنطقی و غیرمعقول است و سازمان تنظیم با آن مخالفت کرده است. برخورد قانونی با اپراتورهای متخلف از صبح با ارسال اخطار آغاز شد. قیمتها باید به قبل بازگردد.این توئیت جوشقانی، توسط آذری جهرمی، وزیر ارتباطات نیز ریتوئیت شده که نشان میدهد، دیدگاه او هم، در تطابق با رئیس سازمان تنظیم مقررات است. حالا باید دید که واکنش همراه اول و ایرانسل به این اخطار چه بوده و آیا قیمتها به حالت قبل باز میگردد و یا در یک حرکت استراتژیک دیگر (که به اصطلاح به آن به مرگ گرفتن تا به تب راضی شدن میگویند) باید شاهد افزایش بستهها، نه به اندازه چند روز گذشته، اما بیشتر از قیمت اولیه باشیم.
s a k h t a f z a r m a g
دنیا با توجه به افزایش سرعت، کلا رفته به سمت اینترنت نامحدود که مردم با راحتی بیشتری از شبکههای تلویزیونی اینترنتی، شبکههای پخش فیلم و غیره استفاده کنن، حالا نگاه کن اینا بالاترین سرویس یک ماهشون چند گیگه؟ ۷.۵ گیگ... اونم با هزینه بسیار
7.5گیگابایت بین الملل سیروزه + 15گیگابایت داخلی سیروزه
دائمی / اعتباری
36,900 تومان
البته قبول دارم خیلی عوضی و دزد هستند ولی اینترنت روی موبایل فکر نکنم جایی نامحدود باشه. حجمها روی همون پلن آبونه خیلی خوبه نیاز به خرید بسته و از این شامورتی بازیها نیست.
نه تنها اینترنت، بلکه مکالمه و اس ام اس بسیاری از سیمکاراتاشون هم Unlimited هست. تقریبا میتونم بگم همه شرکتهای آمریکایی و اروپایی با هزینه ناچیز (به پول مردم اونجا)، این سیم کارتها و یا پلنها رو ارائه میدن.نقل قول:
۷.۵ گیگ در دنیای امروز خندهداره. یک فیلم فول اچ دی در نت فلیکس ببینی، ۷.۵ گیگت تموم میشه. ماه به ماه هم که داره حجمشون آب میره.
اون پلانها نامحدود هست ولی خوب میگه موقع شلوغی شبکه افت سرعت هست ولی بازم از اینجا خیلی بهتره ۷۰ دلار ۱ ماه همه چی نامحدود خوبه با درآمد اونا خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
گرونترین سرویس ممکن رو انتخاب کردی. در آمریکا با ۲۵ دلار و در اروپا با ۱۵ یورو هم میتونی سیم کارت آنلیمیتد بگیری. دیتا و مکالمه و اس ام اس همه آنلیمیتد...
برای اینکه بفهمید وضعیت اینترنت در کشوری مثل آمریکا (که خودشون هم میگن آمریکا در زمینه اینترنت از اروپا بسیار عقب تر هست!) چگونه هست این کلیپ رو ببنید و موارد مشابهش که زیاده !
محتوای مخفی: یو تی و ب
جهت اطلاع نمیگم اروپا خوب یا بد ولی در ویدئو های بسیاری شنیدم که سالیان پیش اتحادیه اروپا طرحی داد که طبق اون فروش اینترنت به صورت حجمی ممنوع است!:D
مقایسه کنید با طرح ها و اپراتور های ما !
واقعا توصیه میکنم این کلیپ رو ببینید خیلی چیزا رو متوجه میشید راجب مشتری مداری اپراتور هاشون !
این ارزونترین پلن verizon برای یک سیم انتخاب کردن هرچی تعداد سیم بالا بره قیمت کمتر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره اینترنت تو امریگا گرون واقعا البته نه مثل اینجا اینجا اصلا حساب نکنید نسبت به بقیه دنیانقل قول:
مشکل اینجاست هیچ پلن گرون نامحدودی هم ارائه نمیشه !! مثلا بگن اونایی که نامحدود می خوان ماهی 1 تومن ازشون میگیرم . (چون احتمال میدن مردم این نوع طرح ها رو اشتراکی بگیرن و نبود باند کافی ) خیلی ها هستن حاضرن پول بیشتر بابت پلن های نامحدود واقعی با سرعت خوب بدن !!! شرکت های اپراتوری این حقیقت را کامل می دونن وقتی میگه پرطرفدار ترین بسته هامون رو حذف کردیم یعنی ما دنبال رفاه مردم حتی با وجود گرفتن پول بیشتر نیستیم !!! همین همراه اول رسما داره میگه 35 گیگ ماکزیمم حجم روزانه من هست که برای 1 سال هم تحویل میدیم !!! خوب همین بسته میشه نامحبوب ترین بسته !!! مردم ناچار میشن 1 -2 گیگ رو برای زمان های طولانی استفاده کنن و بیشتر به سمت اینترنت های ثابت مثل ای دی اس ال روی بیارند . (برگشت به عقب)
اون دوستانی که مارو با بقیه دنیا مقایسه می کنن لطفا حقوق 200 یورویی ملت رو با 3500 یورو هم مقایسه کنن !!! ماشین ها رو هم مقایسه کنن حقوق شهروندی و... همه چی باهم باید مقایسه بشه !!!
درامد ماهیانه یه کارگر در امریکا حدود 4 هزار دلار هست حالا 70 دلار را نسبت به 4 هزار دلار در نظر بگیری یعنی یه چیزی کمتر از دو درصد حقوقش میشه برای سیمکارتی که همه چیزش نامحدود هست حالا متوجه میشید که چقدر ارزون هست نه اینکه بگید 70 دلار به پول ایران میشه یک میلیون و پانصد هزار تومن اوه چقدر گرون هست پس تو کشور ما چقدر ارزون هست همیشه قیمت در هر کشور دیگه ای باید نسبت به درامد مردمش سنجیده شود تا بگیم گرون یا ارزون هست دولت ما همیشه سر مردم همینجوری کلاه میزاره تا بحث قیمت میشه سریع با قیمت اون کالا در کشورهای دیگه (بدون در نظر گرفتن درامد مردم آن کشور) مقایسه میکنه و میگه ما داریم خیلی ارزونتر از بقیه دنیا در اختیار شما میزاریمنقل قول:
دقیقا مشکل همینه الان حقوق دو میلیون و هشتصد هزارتومنی یه کارگر در ایران به دلار 22000 هزار تومن حدود 127 دلار میشه بعد میان این حقوق 127 دلاری را با حقوق چند هزار دلاری یه شهروند تو امریکا یا اروپا برابر مقایسه میکنن من نمیدونم اون کسی که اینجوری مقایسه میکنه واقعا احمق هست یا خودش را به حماقت زدهنقل قول:
اتفاقا دقیقا با حقوق اونجا حساب کردم و بالا گفتم ایران کلا فاکتور بگیرید از این قضیه گفتم اینترنت در امریکا نسبت به بقیه دنیا (ایران رو فاکتور بگیرید جز دنیا حساب نکنید باز هم میگم ) گرونه کشورهای اروپایی و آسیای شرقی اینترنت به نسبت ارزونتری دارن وگر نه ایران رو که اصلا نباید جز این آمار ها حساب کردنقل قول: