سایت پاساژ تا خرداد ماه تجهیز میشود.نقل قول:
Printable View
سایت پاساژ تا خرداد ماه تجهیز میشود.نقل قول:
سلام. اکثر شهر ها ی بندر ترکمن تجهیز شده اند . تا اخر خرداد ماه بندر ترکمن و گزو بقیه شهرها زیر پوشش خواهد رفت نهایتا تا 15 تیرنقل قول:
سلام اقا رضا لطفا بررسی كنید چرا تری جی همراه اول تو خیابان دشتستان جنوبی اصفهان ضعیفه.تو خیابان اصلی سیگنال هست ولی توی كوچه نه.با تشكر
اه چه جالبه که شما اون قسمت خوب ماجرا رو می بینید بعد اون قسمت که دوستانتون هرچی سایت درست درمونه خارجی روزدن فیلترکردن رو نمی بینیدنقل قول:
مردم تو ترکیه هم اینقدربدبختی وپینگ بالا رو باید برای اتصال به سرورهای خارج کشور تحمل کنند ؟؟؟اونام برای حتی یک بازی انلاین باید ازهزارتا راه استفاده کنند اونام برای برای رفتن به سایت های بسیار معمولی مثل همون imdb یا همونsubscene باید صدتا راه رو برن ؟
نه اقای محترم قیاس معالفارق کردین میان ماه من وماه گردون دنیایی فاصله است
اقارضا صبح بخیر؛
شما اطلاعی از یو سیم همراه اول که کی به طور عمده ارائه میشه داری؟ بعد اون ۲۰۰ تا
و چقدر طول میکشه پوشش رو تکمیل کنن یعنی تو شیراز که گفتید مرحله به مرحله دکل هارو روشن میکنن چقد طول میکشه پوشش سراسری شه؟ بازم ممنون.
راستی پهنای باندی که همراه اول واسه ۴جی به شیراز میده بیشتره یا ایرانسل؟ ممنونم
خسته نباشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://img.upload724.com/images/29028193753830191325.jpg
آقا رضا میشه در مورد این سایت یه توضیحاتی بدین.
راک تجهیز شده? با توجه به این که وايمکس هم روش هست آیا به 4g وايمکس تجهیز میشه?
سلام اقا رضا لطفا بگيد چرا عملكرد ايرانسل تو لرستان اينقدر ضعيفه قرار بود مراكز استانها تا پايان سال 4g بشن كه خرم اباد خبري نشد دورود هم مرداد پارسال 4 سايت رو تجهيز كردن كه الان فقط يك سايت فعاله و قسمت عمده شهر زير پوشش نيست بقيه شهرها هم خبري نيست
سلام آقا رضا ایرانسل شهرک رکن آباد شیراز رو کی راه اندازی میکنه؟آیا همراه اول و رابتل هم برای اینجا برنامه ای دارن؟
خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید.
سلام آقا رضا،خسته نباشی
یه سوال داشتم
چرا برد آنتن های 3G رایتل خیلی بیشتر از آنتن های 3G ایرانسل هست؟
چندین بار خودم در جاهای مختلف تست کردم و همین نتیجه رو گرفتم.مثلا وقتی تا فاصله زیادی که در راستای سکتور یک آنتن 3G رایتل ازش فاصله میگیرم،کیفیت سیگنال همچنان در وضع بسیار مناسبی هست (مثلا حدود -80) ولی در فاصله بسیار کمی که در راستای آنتن 3G ایرانسل که فاصله میگیرم،کیفیت سیگنال به شدت کاهش پیدا میکنه (مثلا میرسه به حدود -95 تا -100) تا جایی که اصلا ممکنه 3G قطع بشه و بره روی 2G.یا اینطور بگم که تقریبا برد سیگنال 3G هر آنتن رایتل تقریبا برابری میکنه با برد سیگنال 2G یک آنتن ایرانسل.البته این قضیه رو من به صورت تجربی بهش رسیدم و نمیدونم دلیلش چیه.
سلام
دوستان من بسته چند کاربره 5 گیگ 20 هزارتومان رو 5 روز پیش زدم ولی بهم 1 گیگ بیشتر نداد پیگیری ها هم فعلا جواب نداده کسی این اتفاق واسش افتاده؟
شما اگر از مشکل پیش آمده اطمینان داری فقط کاری که می کنی الان سریع برو سایت 195 شکایت کن. ایرانسل به شما 1ریال هم بر نمی گردونه مگر اینکه شکایت کنی ازش.نقل قول:
شکایت کردم تو 195 و بعد چند ساعت تماس گرفتن گفتش سیستم اون موقع کد استعلام اشتباه نشون میداده ولی ترافیک 5 گیگ بوده گفت شما استفاده کردی 5 گیگ رو. چون بسته شبانه دارم نتونستم خودم با کنترل حساب گوشی دقیق حساب کنم . من که تسلیم شدم شاید من اشتباه کردم و 5 گیگ رو تو روز استفاده کردم.بعد کلی بسته اینترنتی خریدن احساس میکنم سرم کلاه رفته:n36:نقل قول:
خوب شرکت دوباره زنگ زد من بسته شبانه داشتم ولی بسته چند کاربره اولویت اول هستش پس حتی تو شب که استفاده کردم از بسته چند کاربره کم شده تا موقعی که صفر شده
دوستان حواسشون باشه بسته چند کاربرو رو با شبانه نزنن که مثل من سرشون کلاه نره :n14:
سلام آقا رضا عزیز.خسته نباشید میشه بگی سایت 4G ایرانسل چند تا راک و rru داره م ببینم تشخیص بدم عکس بگیرم بزارم.تا حالا کسی نزاشته تو انجمن
دوست عزیز بیشتر از تعداد پست های شما دوستان عکس از دکل نسل ۳ و ۴ ایرانسل تو انجمن گذاشتن شما اگه یکم می گشتی میدیدینقل قول:
آرش جان میتونی بگی کدوم صفحس برم دوباره یه نگاه بندازم
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من هم محسناتش رو قبول دارم و میدونم به چه کاری میاد (خودم هم مسئول شبکه بوده ام در دانشگاه و ...) ولی متاسفانه 99% مطمئنم که هدف اول این شبکه انواع و اقسام محدودیت و فیل-تر و امثالهم هست تا اون مسائل دیگه! یعنی اینطوری بگم که اگر با هزینه 10 برابر که تا الان کرده اند میتونستند فیلتر-ینگ کامل رو مثلا 3 سال پیش راه بیندازند کرده بودند و بی خیال حتی پهنای باند داخل و مسائل اون میشدند و شاید یک 20 سال دیگه مسائل مربوط به اونرو کاری براش میکردند.
دقیقا منم همچین فکری کردم :)))نقل قول:
آقا ما اگه نخوایم سایتای داخلی با سرعت نور بازشن بجاش سایتای خارجی مثل نور باز شن باید چکار کنیم ؟
جواب : مهاجرت از این خراب شده .
کریمی کریمی به شهر خود خوش آمدی :n02:نقل قول:
واسه شبکه ملی اطلاعات مگه نیاز ب سرور نداره؟نقل قول:
خب شرکت های بزرگ فیسبوک و گوگل سرور هاشون رو در مناطقی ک سردسیر هست میزارن یا برای برقش از انرژی خورشیدی استفاده میکنن ایران میخواد این قضایا رو چیکار کنه؟!!!
اقا رضا جواب سوال منم بدید.نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز جمعه مشهد بودم، وضعیت نسل سوم نسبت به قبل خیلی بهتر شده، از ده کیلومتری مشهد بطور خودکار گوشی میره رو حالت تری جی و تو کل شهر هم پایدار هست، حتی تو این کوچه پس کوچه های اطراف حرم و مسافرخونه ها، و طبقات زیر زمین پایدار میمونه، ولی وضعیت نت پایدار نیست، یهو میبینی سرعت تا پونصد و ششصد هم میره بعد کم میشه، حتی گاهی میاد به زیر بیست میرسه و چند دقیقه زیر صد ولی بعد دوباره بالا میره، تا ساعت نه شب تقریبا سرعت خوبه، ولی از نه به بعد تا ساعت سه شب سرعت افت زیادی داره و به بعد بهترین نت رو داره، من تو سه ساعت ۴ گیگ دانلود داشتم، که با توجه به سرعت سه، چهار کیلوبایتی شهر خودمون حتی همون بیست، سی کیلوبایتشم عالی بود، ولی قبول دارم که هر چقدر سرعت بالاتر بشه، آدم حریص تر میشه و بازم سرعت بیشتری میخواد
ضمنا از تربت حیدریه که عبور میکردم، سایتی که تجهیز باشه ندیدم، و تو جست و جوی دستی هم نسل سه ایرانسل پیدا نشد، با این حساب حالا حالا ها استان خراسان باید منتظر بمونه
آقا رضا متروی تهران کی تحت پوشش نسل ۳قرار میگیره؟
بفرما دوست عزیزنقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز لطفا چندتا از این عکس ها رو به پست اول اضافه کنید بشه راحت ارجاع داد
مترو نیاز به پنل های جدید دارد تا اواسط تابستان کار میبرد.نقل قول:
همرا اول در قم نصف ونیمه عمل کرده ولی وضعیت بد نیست. انشالله به سرعت خوب خواهیم رسید.نقل قول:
سلام . دلیلش نوع راک و rru است. اکثر rru های رایتل در قدیم zteبود که واقعا برد خوبی داشت ولی مال ایرانسل هوواوی از نوع متوسط است. حرف شما کاملا صحیح است.نقل قول:
اضاف شده به پست شماره 3 صفحه اول اضافه شد
سلام این نوع سایت مشاع است مشترک بین ایرانسل و همراه اول. همراه اول 2gاست ولی وایمکس ایرانسل 6 فرکانسه است قابلیت 4g/lteدارد.نقل قول:
پوشش همراه اول شهرستانهای استان تهران کی کامل میشه؟نقل قول:
سلام اقا رضا لطفا بررسی كنید چرا تری جی همراه اول تو خیابان دشتستان جنوبی اصفهان ضعیفه.تو خیابان اصلی سیگنال هست ولی توی كوجه نه.با تشكر
همراه اول در تهران کارش زیاد است. اکثر سایتها فرسوده و قدیمی است. بیشتر سایتها هم یکی در میان تجهیز شده ولی به علت وجود پیمانکار زیاد در همراه اول در پایتخت تا تابستان پوشش بهینه میشود.نقل قول:
سلام آقا رضا، شما در جریان واگذاری باند 700 هستید؟ بالاخره صدا و سیما راضی شد؟
ایرانسل برنامه ای برای VoLTE دارد؟
پیگیرم. در صورت دریافت جواب در خدمت هستم.نقل قول:
اخر شهریور ماه قول داده بودند ولی امیدی به واگذاری نیست. بهترین نرخ فرکانس همون 700 است.نقل قول:
سلام گفتید راجب همراه اول خبر میپرسین خبر میدین
VoLTE چطور؟نقل قول:
[QUOTE=iAr$hia;8603138]اقارضا صبح بخیر؛
شما اطلاعی از یو سیم همراه اول که کی به طور عمده ارائه میشه داری؟ بعد اون ۲۰۰ تا
و چقدر طول میکشه پوشش رو تکمیل کنن یعنی تو شیراز که گفتید مرحله به مرحله دکل هارو روشن میکنن چقد طول میکشه پوشش سراسری شه؟ بازم ممنون.
راستی پهنای باندی که همراه اول واسه ۴جی به شیراز میده بیشتره یا ایرانسل؟ ممنونم
خسته نباشی[/QUOTEصد در صد مخابرات با توجه به مراکز دیتا سرعت بیشتری خواهد داد.
آقا رضا اطلاع دارین این 2 سایتی که گفتین تو خمینی شهر تجهیز شده تو چه مناطقی هست?
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت شما دوست عزیز و تشکر بابت اینکه منافع جامعه رو ترجیح دادین به منافع شخصی:n16:
بنده یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین.
طی چند ماه گذشته ما شاهد بودیم که ایرانسل در شهرهای جدیدی که زیر پوشش نسل سوم میبرد یک یا چند سایت خارج از شهر و یا حومه شهر به نسل سوم تجهیز کرده و فعال میکند که این سایت اصلا ترافیکی را روی خود نمیبیند و در نسل دوم هم اینترنت با کیفیتی دارد اما دکل اصلی شهر را به حال خود رها کرده و مشترکین بسیار زیادی را منتظر نگه میدارد. دلیل این امر چیست؟؟