سلام دوستان این اینترنت اشنای اول چیه؟ همینیه که الان داریم یا فرق میکنه؟
Printable View
سلام دوستان این اینترنت اشنای اول چیه؟ همینیه که الان داریم یا فرق میکنه؟
همین مخابراته.اینا اومدن به صورت سوری جداش کردن همراه اول و آشنای اول یه خورده به هم شبیه نیستن:n02:
بی خی خی سر تا پا یه کرباسن
سلام . پنل شما هم خرابه؟ واسه من زده:
مشترک گرامی: روزهای باقیمانده از سرویس شما -735401 روز می باشد:n13:
گزارشات و بقیه قسمتا هم خرابه!
در ضمن سرعت دانلود شبانه هم اومده پایین تا 80 کیلوبایت . البته متغیره تا 220 هم میاد. 2 مگ 6 ماهه 48 گیگ. قضیه چیه؟:n05:
نه پنل واسه من سالمه. البته من 1 ماهۀ 128 دارم.نقل قول:
الان به نظر شما من چیکار کنم؟ میخوام ببینم چقد از حجمم مونده؟؟نقل قول:
رو پنل پیام گذاشتم. به 2020 هم زنگ زدم گفت دارن کار میکنن ولی فکر کنم همینجوری یه چیزی گفت. راه دیگه ای هست؟؟
منم همین دو راهی که گفتی به نظرم میرسه. شاید بقیه بتونن کمکت کنن.نقل قول:
دوستان سلام
سرعت 2 مگ رو چه سرویس هایی دانود رایگان شبانه دارن ؟
بهد سرعتش 300 هستش ؟
6 ماهه و یکساله محدود.نقل قول:
سرعت متغیر واسه من از 80 تا 220.
دوستان سلام
میشه سرعت سرویس های محدود 512 مگ و 1 مگ و 2 مگ رو بگین ممنون میشم.
سرعت 128 نامحدود کسی میدونه چنده الان؟
من 2 ماه پیش داشتم، حدود 13.500 قیمتش بود. سرعت دانلودش زیر 10 کیلو بود.نقل قول:
دوستان کمک کنید لطفا...من سرویسم یکی دو ماهی هست که تموم شده.الان که میرم تو پنل یه سرویس جدید بخرم،وقتی یه سرویس رو انتخاب میکنم از تو لیست قیمتش رو برام نمیاره...یعنی تو قسمت جمع کل هیچی نمینویسه و نمیشه پرداخت کرد...چیکار کنم؟ مشکل از کجاس؟
1 مگ : 210نقل قول:
2 مگ : 280-300
دوستان سلام
من یه اینترنت سه ماهه 12 گیگ 128 مخابرات ساری دارم که دیگه داره کم کم تموم میشه
الان دوتا سوال دارم (من خیلی وقت نیست مودم گرفتم وارد نیستم)
1-من حدود هشتاد نود تومن دارم و نیاز مبرم به خرید آموزش های گرافیکی مثل مکس و اینا دارم
می تونمم برم بخرم اما بصورت پکیج هست که نصفشون بکارم نمیاد!(پولام حروم میشه اونطوری)
الان من اگه بخوام فقط دانلود داشته باشم (هر آموزش مثلا دو گیگ هست) چه اینترنتی بخرم ؟
2-زمان این سه ماهه ای که الان دارم تا 22 تیر ماه هست حالا من باید تا اون موقع صبر کنم یا همین که گیگم تموم شد میتونم دوباره تعرفه جدید بخرم؟
با تشکر
سلام.نقل قول:
سوال اولتون رو شاید درست متوجه نشده باشم. برداشت من اینه که: «شما میخوائید اینترنتی داشته باشید که بتونید باهاش زیاد دانلود کنید.»
برای این کار سرویس 6 ماهه یا 1 ساله بگیرید. چون از ساعت 1 تا 7 صبح دانلودش رایگانه و از ترافیکتون کم نمیکنه (سرعت دانلودش حدودا برابر سرعت دانلود در روزه). ترافیک نامحدود (999GB) نگیرید، چون سرعت دانلودش زیر 10 هست.
اما اینکه چه سرعتی بگیرید؟: من حساب کردم با سرویس 128 و فرض سرعت دانلود 40، کلاً هر شب میتونید حدود 850 مگابایت دانلود شبانۀ رایگان داشته باشید.
سوال دومتون: وقتی ترافیکتون تموم شد، هم میتونید ترافیک اضافه بخرید، و هم میتونید سرویس جدیدی بگیرید تا جایگزین سرویس فعلیتون بشه. خرید ترافیک اضافه کاری نداره. اما اگه بخوائید سرویس جدید بگیرید: به قسمت خرید سرویس برید و سرویس مورد نظر رو بخرید. در واقع سرویس جدید رو رزرو میکنید. بعدش به قسمت «سوابق» برید و انتهای اون صفحه، در قسمت «سرویس رزرو»، سرویسی که تازه خریدین موجوده و کافیه جایگزینش کنین.
آها عالی بود دوست من فهمیدم
اره دانلود 128 هم بین 40 تا 50 در نوسان هست و من تا الان فقط درایور کارت گرافیک و باهاش دانلود کردم!
پس الان شما میگین من تا صد تومن 6 ماهه 1 مگ بگیرم و شبانه دانلود داشته باشم درسته؟(1 مگ مثلا یک فایل 1گیگی رو چند ساعته میزنه؟)
اونوقت من هر شب مثلا یک گیگ دانلود کنم (از ساعت 1 تا 7) متوجه نمیشن که خط منو محدود کنن؟ من شنیدم مثلا 30 گیگ دانلود کردی کندش میکنن!
بعد اینکه من متوجه میشم دقیقا وقتی ساعت از یک شب رد میشه ناگهان سرعت دانلود میاد روی 8!...چرا؟
برای بقیه سرویس ها هم همینطوری میشه؟
سرویس 128، 6 ماهه با ترافیک 24 GB میشه= 71.000نقل قول:
سرویس 1 مگ، 6 ماهه با ترافیک 24 GB میشه= 134.000
(قیمتها تو پنل هست؛ «انتخاب مرحله ای پروفایل» رو انتخاب کن)
سرویس 1 مگ، سرعت دانلودش حدود 220 هست. که دانلود یک فایل با حجم 1 گیگ، حدود 1 ساعت و 20 دقیقه طول میکشه.
در مورد محدودیت مقدار دانلود شبانه اطلاع ندارم. بهتره تو یه پست دیگه، این سوال رو دوباره بپرسی.
من خودم 128، 1 ماهه دارم. سرعت دانلودش بعد از یک شب تغییر چندانی نمیکنه.
نقل قول:نه هیچگونه محدودیتی واسه مقدار حجم دانلود نداری من خودم با سرویس 2 مگ خودم هر ماه بالای 130 گیگ دانلود دارم الان 3 سالی هم هست که
از مخابرات اینترنت میگیرم و دانلود هم خیلی زیاد میکنم ولی هیچوقت زنگ نزدن چرا انقدر دانلود میکنی البته کسایی که فیلم خاک بر سری دانلود میکنن
بهشون زنگ میزنن و اخطار میدن!
چرا بدون قند شکن هیچ سایتی باز نمیکنه این مخابرات؟
آقا تشکرنقل قول:
خب من با صد تومن می تونم شیش ماهه 1 مگ بگیرمبا 12 گیگ حجم
و یا یکم بیشتر بزارم روش و 2 مگ شیش ماهه بگیرم که 113 تومنه (اینم 12 گیگ البته)
الان شیش ماهه مخابرات اجازه داره شبانه دانلود رایگان کنه؟
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk
دوستان من از مخابرات سرویس گرفتم...خطم هم رانژه شده و سرویسم راه افتاده...ولی وقتی مودم رو روشن میکنم چراغdsl روشن نمیشه...چیکار کنم؟ مشکل از کجاس؟ از بابت متصل بودن کابل ها هم اطمینان دارم.
سلام
شما یه زنگ بزن 2020 مطمئن شوید خط رانژه شده.(پشتیبانی)(الان user & password در اختیار دارید؟)
بعد همه تلفن ها و اسپیلترها را از مسیر بردار و مستقیم وصل کنید به مودم.
یک بار هم مودم را ریست نمایید.
تلفن رو بردارین و خط آزاد بشه اگه دی اس ال آزاد شد پس مشکل داخلیه ولی اگر نشد رانژه نشدهنقل قول:
به خدا اگه دانلود مخابرات نبود یه لجظه تحملش نمی کردم. همهه public DNS ها رو بستن و اگه با ف+ی لترشکن نباشه اصلا سایت وا نمی کنه. مجبور شدم از DNS خود مخابرات استفاده کنم اما الان تو کمال حیرت دیدم سایتای خارجی اصلا وا نمیشه و فقط سایتای داخلی باز میشه .انگار اینترانت شده.هر چند مطمئنا تا فردا خوب میشه اما این اذیت کردناشون داره دییوونم می کنه .با اون DNS ریدمانشون اومدن همه public DNS ها رو بستن.حتی گوگلنقل قول:
مشترکین تلفن ثابت استان مازندران همکد می شوند
حسب تصمیم شرکت مخابرات ایران
از ساعت 22 مورخه 93/04/11 (روز چهارشنبه) کد استان مازندران به 011 و شماره تلفنهای مشترکین ثابت از 7 رقم به 8 رقم تغییر می یابد. و برای شماره گیری در داخل استان نیاز به گرفتن کد شهرستان نبوده و از خارج استان باید با کد 011 اقدام به شماره گیری نمایند
ضمنا پس از همکدی هزینه های مکالمات داخل استان به صورت شهری و به ازای هر دقیقه 30 ریال و مکالمات با خارج استان به ازای هر دقیقه 330 ریال محاسبه خواهد شد.
روابط عمومی شرکت مخابرات استان مازندران
با نت مخابرات میتونین از تورنت دانلود کنین؟ من چند بار سعی کردم نشد.
نه سرعتش خیلی پایینه.باید از سرویس های مستقیم کننده تورنت استفاده کنی.من هم همین کارو می کنم.نقل قول:
الان که شماره ها عوض میشه روی اینترنت ما هم تاثیری داره ؟؟؟ یعنی تنظیمات باید دست بزنیم ؟
باید تاثیر داشته باشه
داستان چیه که تو سایت مخابرات تعرفه های جدید اومده (حتی اینترنت 10 مگ) اما تو پنل مشترکین تغییرات اعمال نشده هنوز؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون برای شرکتها و مراکز هست.برای مشترکین نیستنقل قول:
پس چرا یکی از بچه های تهران می گفت واسه اونا این تغییرات اعمال شده؟!نقل قول:
کجای این سایت نوشته برای شرکت ها و مراکز هست؟
واقعا موندم این چه جنگولک بازیه :-\
ی روز اینترنت رو رده بندی سنی میکنن ی روز میگن فقط دانشجوها الانم میگم شرکتها خدا این اسنترنت رو بیامرزه همشم قطه شانس اوردیم اینترننشون تو همین کیلو بیت گیر کرده وگرنه خدا میدونه چه قانونهای جدیدی که نمیزاشتن والله موندم این چند صد نفر نو مجلس چقدر بیکارن اینترنت از ریشه مشکل داره
میگم کشورهای دیگه هم پهنای باند اضافشون رو میریزن دور ؟
یا اینکه کم فروشی یا گرون فروشی میکنن?
وزیر هم که عین خیالش نیست خوشا به دانایی گوسفند
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk
برا من بدون هیتلر شکن سایتها باز نمیشه :(
دو روزی میشه بدون شیلترشکن باز نمیشه سایتا!!!
سلام. مودم من هنوز با شماره قدیممون کانفیگ هست.
فقط یکم سرعتم بگیر نگیر داره. حال درست کردنش رو ندارم
-------------
در رابطه با عوض شدن شماره ها هم باید بگم که شماره مارو داغون کردن.
مثلا شماره ی ما ***2-345 بود که الان شده ***7-4255
اون ستاره ها تغییری نکرد.
چیکار کنیم شماره قدیمیمون برگرده ؟؟؟؟؟؟ کل محل شمارشون عوض شده .
Sent from my Sony Xperia™ smartphone
دوستان من دو ماه اولی که از مخابرات اینترنت داشتم زیاد مشکل نداشتم اما الان 2 ماهه که اینترنتم هر چند دقیقه قطع میشه و بعد وصل میشه روی تلفن نویزگیر هم گذاشتم اما صدای خش خش یده تلفن یعنی ممکنه قطع و وصلی به خاطر همین باشه
داداش پیش شمارت 345 هست؟نقل قول:
مرکز دابو دشت؟
نمیتونی شماره قدیمتو برگردونی