من که فعلا رو دیال آپم برا صفحه باز کردن خیلی خوبه تا ببینم تکلیف adsl چی میشه کلا اینترنت کل ایران داغون شده :n21:
یادش بخیر تا همین چند ماه پیش چه اینترنتی داشتیم شبی 4.5 گیگ دانلود میکردیم
Printable View
من که فعلا رو دیال آپم برا صفحه باز کردن خیلی خوبه تا ببینم تکلیف adsl چی میشه کلا اینترنت کل ایران داغون شده :n21:
یادش بخیر تا همین چند ماه پیش چه اینترنتی داشتیم شبی 4.5 گیگ دانلود میکردیم
در انتظار پاسخ :n16:نقل قول:
ببین اگر بخوان همون لحظه انجام میشه !نقل قول:
واسه من هنوز همه هجوم نیاورده بودند که تخلیه کنن درخواست رو ساعت 9 صبح ایمیل کردم زنگ زدم به واحد فروش و گفتم که درخواست رو فرستادم ساعت 11 صبح دیدم لینک مودمم روشن نمیشه زنگ زدم تو سیستم چک کرد گفت تخلیه شده ! بعد از ظهر هم رفتم پاررس ثبت نام کردم ............ البته سمت پارس نیا فعلا آشغاله قول دادن درست بشه
نقل قول:
پارس قول داده درست شه ؟
من چند بار زنگ زدم چیزی نگفتن آخه
والا من چند بار شکایت کردم ......نقل قول:
بقول خودشون با سوپروایز شهرستان صحبت کردم گفت درخواست پهنای باند دادیم و یک شکوائیه به صورت مشترک با شاتل نوشتیم که مخابرات بمون پهنای باند بده تازه بم گفت وقتی درست شد تماس بگیر تا برای ماه هایی که مشکل داشتی جبران خسارت کنیم البته گفت صبر کن تا آخر این ماه اگه درست که هیچ ولی اگه نشد فعلا سرویس پایین تر بگیر تا درست بشه !
راستی من سه شبه برام خوب شده مثل قبلا 4.5 گیگ رو میگیره
به منم همینو گفتن اینا برنامشونه ، دروغ میگن فقط فکر سود خودشونن ساعات عیر رایگان رو برو ببین سرعت تا 500 هم میرسه اما همین که به رایگان برسه سرعت دو مگ میشه 70 :n23:نقل قول:
ببین اگه سرعتت در ساعات غیر رایگان کمتر از از ماکزیمم Downstream باشه مشخصه یه جای کار میلنگه آخه اگه کل پهنای باند 500 - 600 باشه تو یه مرکز مخابراتی مشخصه که شب خیلی افتضاح میشه البته واسه من دیگه انقدر بد نیست ...... تازه فکر نمیکنم عمدی باشه آخه مثلا با ما که پدر کشتگی ندارن به ما کم بدن ولی به اونی که تو اصفهان هست با 128 سرعت 900 بدن .... چند تا از دوستام هستن که از چند ساله که از پارس سرویس میگیرن .... میگفتن تا قبل از عید با 512 سرعت 500 توی شب دانلود میکردن حالا نمیدونم چی شده ...... ولی احتمالا تا بعد از ماه رمضون بهتر بشهنقل قول:
یعنی برای شبانه باید مودم خاموش و روشن بشه؟:n23::n23:
سلام
الان این سرویسای مخابرات کدومشون شبانه نامحدود دارن ؟
من 5 مگ ورداشتم سرعت دانلودم خوبه ولی لامصب نمیشه دانلود کرد اه
5مگ برداشتی ؟ اگه تونستی یه تست سرعت هم بزار ببینیم چقدر بهت میدهنقل قول:
مرسی
علی طرف این سرعتای جدید نرو شارژ خوریشون وحشتناکه هااااااااااا از من گفتن فقط برا بالا بردن دان استریم خوبن مثلا 1ماه 10مگ بگیری که خطتو رو 10مگ ببندن و وقتی اکانتینگ رفت هوا 1مگابایت سرعت بکشی:n19:
دوستان شما چطور تخلیه میکنید که نیم ساعته تخلیه میکنن واستون الان من 10 روزه درخواست دادم هنوز لینک مودم چشمک میزنه!!:n13:
کدام شرکت میخاهی بری فرشاد؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
احتمالا 256 های وب شایدم شاتلنقل قول:
من نمیدونم یعنی شاتل فقط سرعت خارجی رو کم میکنه و سرعت دانلود از سایتای داخلی پایین نمیاد؟؟:n13:اگه اینجوره که من میتونم این مشکلو حل کنم ولی اگه سرعت داخلی هم پایین بیاد اونوقته که دیگه کاریش نمیشه کرد
من که از های وب فرار کردم:n02:نقل قول:
منم دنبال یه شرکت خوب میگیردم
پینگ و تایم رایگانش خوب باشه:n13::n13::n13::n13:
فرشاد از پیشگامان خبر نداری چطوره
ثپش چطوره؟؟؟؟؟؟/
.................................................. ....
شوما پشتیبانی؟ :n02:نقل قول:
یه سرویس شبانه میخواستیم، ندادن به ما، گلبمم الان گرفته :n09:
نیازی به شوخی و تمسخر نیست. فقط صبر کنید ...نقل قول:
بازگشت شبانه طی چند روز آینده!!!!!!
البته ممکنه فقط برا camp)جشنواره) ارائه بشه
من نه شوخی کردم نه تمسخر... سنتون به کسی میخوره که توی پشتیبانی کار میکنید... اینگونه خبرها هم از طرف فرد معمولی گفته نمیشه...نقل قول:
........................
احسنت به این هوش و درایت تا حالا 2نفرو به خوبی شناسایی کردینقل قول:
1-alimail3248
2-mike1986
:n19::n19::n09::n09:
...................
فعلا معلوم نیست تا 2-3 هفته آینده مشخص میشه ممکنه هم همین فردا باشه معلوم نیست...نقل قول:
واسه یه شبانه گذاشتن هم میخوان منت بذارن میخوام ندن صد سال سیاه:n27:
توی کشورای دیگه افتخار میکنن به مردمشون خدمت گذاری کنن بعد اینجا کمتر از حقمون بهمون میدن بیشتر ازمون پول میگیرن بد رفتاری میکنن منت هم میذارن...
تف به این خدمات نصف نیمه ی ناقص مزخرف...
..............................نقل قول:
................................
امیدوارم حق با شما باشه...نقل قول:
ما که همین مخابرات رو داریم چه خوب چه بد باهاش میسازیم...
امیدوارم همیشه خبر خوب باشه واین خبرهای خوب ثابت بمونن
نه تو اینترنت نخوندم فقط اینو بدون که مخابرات کاراش لحظه این و وقتی که حتی افراد پشتیبانی روحشون از بازگشت شبانه ها خبردار نیست یهو برشون میگردونه طفلک بچه های پشتیبانی:n14:نقل قول:
به شوخی هم نگفتم مگر اینکه اون کسی که بهم گفته باهام شوخی کرده باشه:n02:
علي ببخشيد سوال داشتم اين عكس بچه ها كه مي ذاريد به عنوان آواتار خودتون گرفتيد؟ نمي دونم چرا اين فكر رو كردم:n02:نقل قول:
به شدت با نظر اين دوستمون موافقم :دي
شبانه كه وظيفشونه ، نامحدودها برگردن به قيمت قبل من مي تونم به عنوان خبر خوش قبول كنم! لابد انتظار دارن شبانه برگرده همه بريم با گل و شيريني واسه تشكر:n02:
تا اطلاع ثانوي با اينترنت سيمكارت صفا مي كنم 10 تومن 2.5 گيگ تا چش ماناماد درآد!
واقعا محمد این سیم کارت همراه اول خیلی کارش درسته راحت صفحه باز میکنه خیلی سرعتش عالیه بهتر از اینترنت محدود مخابراته حتی سرعت 40 کیلوبایت هم ازش گرفتم فقط با دائمی نباید اشتراک گرفت فقط با اعتباریش چون با دائمی همینجور میندازه رو قبضنقل قول:
فقط نمیدونم سیمکارت اعتباریش هم سرعتش مثل دائمیه؟:n13:میخوام بدونم که اگه سرعتش همونه برم اعتباری بگیرم
اگر ترافیک هم میفروخت و شبانه هم داشت عالی میشد
:n02:نقل قول:
نه فقط از این عکسا خیلی خوشم میاد..این عکسه مال یه کودک مال حادثه اذربایجانه خیلی منو تحت تاثر قرار داد..الانم کودکان بی گناه غزه ی گوشه دنیا دارن سلاخی میشن..
اگر به عدد هست، خودتم عدد داری بعد از نامت :n02:نقل قول:
علی فکر کنم رییس سابق مخابرات خوزستانه که برکنار شده، اومده فحش میده :n02:
بنده از نفوذی های اطلاعات هسنم :n09:نقل قول:
این عددی که بعد از اسم گذاشتی تازیخ عروسیته پس؟ :n09:
طرف میاد مینویسه، مثلا behzad1370 بعدش میپرسه حدس بزنین سن من چقدره؟ :n13:
خبری غیر از کم شدن قیمت نامحدودها من یکی رو که خوشحال نمیکنه، اینقدر تو خرید ترافیک از پشتیبانی مخابرات دردسر کشیدم که عمرا برم سمت سرویس محدود... بش میگم کی اکسین از شارژ آنلاین پشتیبانی میکنه، دو ماهه میگه اواخر ماه :n22: شاید تو گورم بتونم آنلاین عذاب قبر رو تمدید کنم :n09:
یکی دیگه از قلم افتاد arman1300و خورده ای:n02:نقل قول:
شماره دیال آپ پر سرعت پیدا کردم:n20::n19:
نقل قول:
فكر نكنم فرقي بين دائمي و اعتباريش باشه. همونطور كه گفتي سرعت باز كردن صفحاتش نسبت ايرانسل عاليه ولي سرعت من نهايت همون 16-17 هست. ديگه منطقه ما اينطوره يا از گوشيمه يا ... رو نمي دونم!
ترافيكش كه اگه تموم شد ميشه فرض كرد هر گيگ 4 تومن يعني دوباره 2.5 گرفت 10 تومن:n02:
شبانه هم كه هم بده هم خوب! خوبيش اينه كه سرعت شبا كم نميشه تازه مي ره بالاتر! فقط پنج شنبه جمعه يه چند ساعت افت سرعت دارم بقيه اش خوبه.
ديال آپ كه نهايت سرعتش 7 هست رو من يه عددهايي ديدم:n02:
فکر کنم اینقدری که توی این تاپیک پشتیبان هست تو 2020 نیست :n09:
سلام دوستان
می خواستم نظرتون رو در مورد مخابرات بدونم، اینکه می ارزه ازش سرویس بگیرم ؟؟؟ کلا سرویس های حجمی یا نامحدود قطع و وصل نمی شن؟؟؟چون خط ما کافوی نوری بود ،من زنگ زدم 2020 مشخصات رو دادم و یه کد رمز داد که تو سایت اسیاتک ثبت نام کنم و بعد پرداخت مبلغ، ادامه ثبت نام رو انجام بدم ،حالا سوالم اینجاست که اگه من از مخابرات سرویس می گیرم پس اسیا تک این وسط چکارست؟؟؟در کل نظرتون رو در مورد اسیاتک بفرمایید، آخه من هیچی از مخابرات نمی دونم و تازه کارم.
خیلی ممنون میشم دوستان عزیز راهنمایی کنید:n12:
نقل قول:
مثل من و اقای ....خودت رو تابلو نکن .
نقل قول:
اره به شخم چپم :n09: قرار بود یه چند تا مرغ بفرستی پچرا هنوز نفرستادی ؟ دارم منفجر میشم یه چند تا بفرست .اون قبلی ها دیگه پرپر شدن .
امروز سرعت کمه