سلام. سرعت دانلود طرح های پاییزه طلایی و پاییزه نقره ای و طلایی و نقره ای چنده؟ پینگش چنده؟ ممنون
Printable View
سلام. سرعت دانلود طرح های پاییزه طلایی و پاییزه نقره ای و طلایی و نقره ای چنده؟ پینگش چنده؟ ممنون
ای گفتی منم دقیقا همین مشکل رو دارم .نقل قول:
دوستان کسی راه حلی داره یا نه.
امشب صدبار قظع و وصل شد نویزم خیلی متقیره برام همشم میرفت رو ای پی نت نداره انشالله حرومشون باشه :n27:
فعلا که همشون داغونه از بس قطعی و دزدی دارن میکنن ازمون :n30:نقل قول:
میشه بگی چجوری میشه آی پی رو خودمون بدیم؟ من تحقیق کردم. ظاهرا نمیشه.نقل قول:
من و شما طرحمون، حتا روز گرفتنمون ( هفتم برج) یکیه. ما طلایی های قدیمیم. این جدیدا سرعتاشون بالایه. من مهر 92 گرفتم. زمانی که با مودم میدادن. طلایی کمپین. طلایی هایی که بعدش داده شد سرعتش زیاده. اینم یک دلیل دیگه که نباید گول مخابرات حیله گر را خورد. ما به هوای مودم اینجوری داره ضد حال میخوره بهمون.نقل قول:
پشت مودم یه سوراخه یه سوزن فرو کن مودم ریست میشه دوباره تنظیم کن اینجوری شایددرست شد.نقل قول:
همش قطعه این چه وضعشه...
فقط همین جا رو باز میکنه
خب به طور کلی سرعت چنده؟ غیر از این 45 روز آخر که قطعی دارهنقل قول:
ده دفه ریستش کردم ، حتی نرم افزارشم ارتقا دادم، نشد که نشد :| چیزی که رو اعصابه اینه که الان باز wifi راحت ترکانکت میشه ، ولی با این که اینترنت وصله و دارم با pc از اینترنت استفاده میکنم، تو گوشیم اینترنت قطعه انگار، یعنی با گوشی سایتی رو باز نمیکنه، بعضی وقتا هم pc کار نمیکنه ولی چند ثانیه با گوشی اینترنت وصل میشه، اصن قاطی کردم خودمم :|نقل قول:
کسانی که فیبر نوری دارن و مشکل نویز خط دارن به دلیل بالا بودن data rate شون هست بیشتر از 2مگ خط نویز دار میشه تماس گرفته شد گفتن تا ماه رمضان درست میکنن حالا معلوم نیست حرفشون درست است یا نه
آقا کسی نیست جواب مارو بده؟
سرعت طرح های نقره ای و طلایی پاییزه و معمولی چنده؟ شب و روزش؟
خودم الان از مخابرات طرح دارم، قدیمیه و دیگه زمانش شارژ نمیشه
نقره ایش رو که نمیدونم ولی من که طلایی دارم تو روزها سرعتش بین 600 تا 800 کیلوبایته شب ها هم از ساعت 1 به بعد سرعتش میشه 250نقل قول:
یک ماهی هم هست که همیشه هر روز قطع میشم
اینو خوب اومدی منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
مخابرات فقط شده ارور 718 و 629
کاش میشد ازاپراتور های و مسئول ها مخابرات اینجا هم عضو می بودن و پست ها رو می دیدن که چه همه نارضایتی و لعن و نفرین پشت شر مخابرات و دم و دستگاهش هست
جالبه چراغ مودم قرمز میشه ریست میکنم سبز میشه این چه وضعیه اخه درست شده بود که!! باز معلوم نیس کدوم بی پدر مادری دستکاری کرده!!
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
البته این سرعتی که شما عرض کردید واسه کسانی هست که کابل مسی هستن .نقل قول:
اونایی هـــم که فیبر نوری هستن نهایتش با همون طرح طلایی همون 2مگــ ( 256 کیلوبایت ) رو بیشتر جواب نمیده واسشون .
من فیبرم طلایی قدیمی داشتم سرعت 250 بود عوض کردم طلایی جدید گرفتم شد 800
کار مخابرات برعکسه عوضه اینکه هوای کاربرای قدیمی رو داشته باشه فقط به فکر جلب مشتریه
هر وقت مشکل کانکت شدن به شبکه داشتین فقط کافیه با اپراتور حتی یک کلمه حرف بزنین
نه امید فیبر نوری هستمنقل قول:
از وقتی طرحم رو عوض کردم از این طرح های جدید گرفتم این جوری شده
نه بابا من فیبرم الانم طرح نقره ای دارم سرعتم تو روز ۲مگ هست شب بر میگرده به همون ۱ مگنقل قول:
ای خدا این اینترنت هم درست نمیشه
کانکت میشه ولی انگار وصل نیست (قضیه همون ip های بدون اینترنته)
بعضی موقع ها هم که به مدت چندین ساعت قطع میشه حالا هم که وصل میشه سرعت به شدت پاییین و پینگ به شدت بالاست
نقل قول:جدی !نقل قول:
یعنی شماها مطمئنید که فیبر نوری هستید ؟
من خیلی خیلی دنبال همین قضیه بودم که میخواستم طرح جدید بگیرم تا به این سرعت برسم ولی میگفتن فیبر نوری فقط و فقط و فقط نهایتش همون 2 مگـــ هستش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اینکه بازم میخواستم این کار رو بکنم ولی چون مدت قراردادم زیاد بودش ارزش ریسکش رو نداشت .
فکر کنم بستگی به منطقه داره.بنده فیبر هستم و طرح طلایی جدید گرفتم سرعتم شد 350 در طول روز و ثابت هست.(روی 3 مگ بسته شده)
بسیار خب . اولین فرصت باید یه سر به مــِستر ملک بزنم .
امید میتونیم طرج بالاتر بگیریم ؟
منم فیبر نوری ام ؟
والا چه عرض کنم .
از یک طرف دنبال سرعت بالاتر هستم و از یک طرف این بی سواد های مخابرات میگن نمیشه و ...
از یک طرف هم نمیدونم این الباقــی حسابی شارژ زمانی من که بالا عکش رو گذاشتم اگر بخوام از این طرح های جدید بگیرم چی میشه !؟
میسوزه ؟ یا به اون طرح جدید میشه اعمالش کرد ! خیلی ریسک داره !
دوستان در حال حاضر طی این چند روز و هفته گذشته کسی هست که اینترنتش قطع نشه ؟
پهنای باند های همرو زیاد کردند ببین:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
الان Attainable Rate درسته یا همون Rate ؟
نقل قول:همون Rate .................................................. ....
آقا عجب گیری کردیم از دست این مخابرات. رفتم اون خط دیگه رو درخواست دادم که های وب سرویس بگیرم. حالا زنگ زدن میگن توی سیستم ما نشون میده که خط شما از مخابرات سرویس داره ...
آخه الان 3 ماه که سرویس قبلی رو مخابرات تخلیه کرده ولی ظاهرا توی سیستم جامع یه کاری کردن که شرکت های دیگه نتونن نامه رانژه بفرستن ، این هفته که ردشد ولی باید هفته بعد برم مرکز تلفن یه گرد و خاکی بکنم
سرعت نقره ای چنده؟
کلا تفاوت "پاییزه طلایی" و "طلایی" فقط توی شبانه ش هست؟
همون rate باید درست باشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:الان تماس گرفتم پشتیبانی بازم مــُنکر شد و تایید نکردن که فیبر میتونه بیشتر از 2 مگ سرعت داشته باشه .نقل قول:
جدی !
یعنی شماها مطمئنید که فیبر نوری هستید ؟
من خیلی خیلی دنبال همین قضیه بودم که میخواستم طرح جدید بگیرم تا به این سرعت برسم ولی میگفتن فیبر نوری فقط و فقط و فقط نهایتش همون 2 مگـــ هستش .
خلاصه اینکه بازم میخواستم این کار رو بکنم ولی چون مدت قراردادم زیاد بودش ارزش ریسکش رو نداشت .
گفتم باقی مشترک ها هستن که الان سرویس های 10 مگ دارن .
گفت نه . اونا حتما مســی هستن . هر چی گفتم نه اون مطمئن هستن و.... بازم گفت نه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حال دوستانی که فیبر هستند و 10 مگ دارن , میشه بگید کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟ کدوم مناطق ؟
ممنون
من با یکی از مراکز پشتیبانی صحبت کردم ، میگفت من چند هفته پیش برای یک نفر فیبر 5 مگ را فعال کردم که توبیخم کردن و گفتن به فیبرها 5و10 مگ ندید.نقل قول:
نقل قول:
فیبر اگه data rate اش بالا بسته شه به مشکل میخوره خط نویزش زیاد میشه الان کسانی هستند که فیبرن و مرکز انقلابن و روی 11مگ بسته شدن و مشکلاتشون زیاده
جالبه من دو ماه پیش پاییزه طلایی گرفتم خط از قبل رو 3 مگ بسته بود و روزا سرعت 256 الان همون 3 مگ هنوز و سرعت 330 یعنی 8 مگ نکردن زنگ زدم پشتیبانی میگه طلایی 2 مگ هست 10 مگ نداریم شما به کدوم پشتیبانی زنگ زدی که گفته برا مسی ده مگ میدیم؟:n03:
مگه چند تا پشتیبانی داریم ؟ همون 8413535