مودم من مدل FM130 هست که منوش با مودم شما فرق داره .نقل قول:
من قبلا مبین نت داشتم و همین مدل مودم شمارا ، توی ذهنم نیست باید شات ببینم تا بتونم پیداش کنم .
من را اد کنید در یاهو بتونم کمکتون میکنم .
آیدی یاهو : m62mehrdad
Printable View
مودم من مدل FM130 هست که منوش با مودم شما فرق داره .نقل قول:
من قبلا مبین نت داشتم و همین مدل مودم شمارا ، توی ذهنم نیست باید شات ببینم تا بتونم پیداش کنم .
من را اد کنید در یاهو بتونم کمکتون میکنم .
آیدی یاهو : m62mehrdad
قسمتی که مربوط به ChannelPlanIdentifier Bandwidth (kHz) FirstFrequency (kHz) LastFrequency میشه اینچوریه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیدونم همین باشه یا نه.
ولی وقتی من اینارو تغییر میدم یا قبول نمیکنه یا کلا ارتباط قطع میشه....
میخوای از پنل های دیگه هم عکس بذارم؟
جاش که همینجاست !نقل قول:
شما باید ببینی بدون تغییر دادن اینها پیش فرض به کدوم دکل وصل میشی یعنی کدوم فرکانس .
همیشه مودم به صورت اتوماتیک به دکلی وصل میشه که قویتر باشه .
بعد از اینکه شما فهمیدی به کدوم فرکانس وصل میشی مقدار Bandwich را تغییر بده تا دیگه نتونه وصل بشه به دکل اولی ( دکلی که الانم وصل میشی ) و مودم وصل بشه به دومین دکل قوی منطقه شما .
بعد هم که تست میکنی از لحاظ سرعت که بهتر شده یا بدتر یا فرقی نکرده .
البته میتونی فرکانس را هم حذف کنی ولی با تغییر دادن Bandwich نیازی به Remove کردن نداری ، چونکه بعدا به فرکانس ها نیاز داری نباید حذفشون کنی .
آقا بالاخره با بدبختی و هزار بار ور رفتن و آزمون و خطا تونستم فرکانس رو تغییر بدم.
از این:
به این:
جالب اینکه الان سرعتم از حدود 20-30 رسیده به 50-66 !!!!!!
خدا کنه همیشه همینجوری بمونه
و سوال و تعجب اینکه اون اپراتور های مشنگ در مرکز پاسخگویی چیکار میکنن و چی بلدن که امثال این کار هارو به یکی مثل من نمیتونن بگن و فقط به اینکه مشکل از منطقه تونه بسنده میکنن و نمیگن من بدبخت کار دارم !!!
دست شما درد نکنه....
و اینکه RSSI ام از -60 تا -63 رسیده به -78.82dBm !!!
آیا همینم علامت بهتری نیست؟؟؟که ارتباط من قویتر شده؟
نه دوست عزیز آر اس شما نشون میده به دکل دورتی وصل شدید و ارتباط ضعیف تره. اما اون دکل خلوت تره و کیفیت ارتباط شما بهتره.
دقیقا مثل .دکل منطقه ما با آر اس -۴۴ واقعا افتضاحه. هم پینکش و هم سرعت دانلود اما به یک دکل دورتر با قدرت ضعیف تر که آر اسی میشه -۸۰ وصل میشم که خیلی کیفیتش عالیه
میشه یکی لیست تمام فاکتور های قابل رویت در ستینگ مودم که نشون از وضعیت بهتر ارتباط میده رو بگه ؟
میخوام کلی بررسی کنم.
ممنون میشم
ببخشيد ميخواستم بگم وايمکس جشنواره نوروز نداره؟ آخه پارسال از 27 اسفند تا 15 فروردين 12 شب تا 12 ظهر رايگان بود به جاى اينکه هرسال خدمات بيشتري بدهند پسرفت مى کنند!!!:n04:
تمام تمرکزشون رو گذاشتن رو 3G,4G اینطور که به نظر میرسه. تمام طرحهای اینترنت همراه 50% تخفیف خورده. مودماش تخفیف خورده . چند تا طرح اختصاصی نوروزی هم برای اینترنت همراه گذاشتن.
سلام. ساعت رایگان وایمکس چند تا چند است؟
دو تا هشت صبح
بچه چند روزه خیلی سرعت افتضاح هست
اصفهان هستم یک مگ نامحدود همش نوسان
شما چطوره؟
اینم از سرعت اینترنت 2 مگ محدود 12 گیگ در ماه ما امروز خراب شده یهو.من تهرانم مودم هم چراغای سیگنالش روشنه
هر 5 تا چراغ آنتن روشن
3 سال این اشتراک و دارم
90% مواقع راضی راضی بودم تو این 3 سال
سرعت دانلود زیر 220 kb/s به ندرت میره چه روزچه شب
من بازی آنلاین هم میکنم 3 سال باهاش تو سرور های اروپا بازی کردم پینگشم خوبه
ولی دو ماهی میشه که تو بازی آنلاین به شدت افتضاح شده و اصن نمیشه بازی کرد
در حالی که به ظاهر هیچ مشکلی نداره.یعنی Ping 4.2.2.4 و google.com و 8.8.8.8 -t بدون تایم اوت و نوسان هست و پکت لاست ندارم
سرعت دانلود هم زیر 240 نیست
ولی نمیدونم چی کار کردن 2 ماهه اصن تو بازی نمیشه رفت همش lag و Ping بالا
پهنای باند رو کم کردن.سرعت آپلود هم که علنا ایرانسل نداره
2 ماه صبر کردم درست نشد دیگه دارم میرم از ایرانسل دارم adsl میگیرم
امروز هم که کلا نت ترکید تستشو براتون اون بالا گذاشتم
البته میگم امروز اینجوری شد سرعت
چون با اینکه دو ماهه تو بازی مشکل پیدا کرده ولی تست میگرفتم اینترنت رو 2 مگ میزد و سرعت دانلود رو 300kb/s
یه نصیحت میکنم برا کسایی که می خوان ایرانسل بگیرن:
واسه گیم آنلاین اصن طرف ایرانسل نیاین
ایرانسل پهنا باندش فاجعس.با اینکه سرعت دانلودش خوب و STABLE هست ولی پهنا باند و آپلود نداره.یعنی شما وقتی دانلود میکنید و یا پیج باز میکنید پینگتون تو ویندوز (مثلا پینگ 4.2.2.4) از 140 میره رو 2000 و بعد تایم اوت میشید
صفحاتم بسیار کند باز میکنه و یه راه داره اونم اینه که با چیزشکن وبگردی کنید تا سرعت باز شدن صفحات بره بالا
ایرانسل 1 نفرس.یعنی تو خونه یه نفر اگه در حال استفاده ازش باشه نفر دوم باید کلا بیخیال استفاده شه.در صورتی که ADSL اینجوری نیست.یعنی اگه شما دارین دانلود میکنید نفر دومی بخواد تو خونتون SKYPE کنه نمیتونه.حتی اگه شما دانلود هم نکنید و در حال وبگردی باشید باز نفر دوم نمیتونه SKYPE کنه.یعنی پهنا باند در حد باقالی
فقط به درد دانلود میخوره ایرانسل و بس
یکی از ضعف هاشم اینه که پینگ بگیرید از هر IP و سایت ایرانی زیر 70 پینگ نمیده بهتون.یعنی پینگش با سرورهای داخل ایران و حتی سرورها و سایت خودش بالای 60-70 هست.ولی با سرور های خارجی مثلا اروپا خیلی خوبه پینگش نزدیکه 100-170 که من خودم دلیلشو نفهمیدم یکم عجیبه.در حالی که با ADSL یا WIRELESS پینگ 10 هم نسبت به یه سرور تو ایران میتونید داشته باشید.
در آخر وایمکس برا کسی که اکثرا در حال جا به جایی و سفره و برا کارهای ساده و دانلود بخواد از اینترنت استفاده کنه خوبه در غیر این صورت دور وایمکس و خط بکشید و برید سراغ ADSL یا وایرلس
تو این سه سال من به وایمکس ایرانسل نمره 6/10 میدم
یا علی
همین الان یهو درست شد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بنده قصد خرید وایمکس ایرانسل را دارم.
آیا سرعتش نسبت به مخابرات بیشتر هستش و قطعی ندارد.
دوست عزیز تا زمانی که امکانشو داری ای دی اس ال بگیری اصلا سراغ وایمکس نرو
دوست عزیز شما 2 تا پست بالا پست خودتو بخون جوابتو تو توضیحاتم میگیرینقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان گفتند ، اگر در منطقه شما ADSl نیست سراغ وایمکس برید .
البته از بین مبین نت و ایرانسل ، ایرانسل خیلی خیلی بهتر هست ، من 9 ماه مبین نت داشتم و نزدیک یکساله ایرانسل گرفتم .
مبین نت گرفته بودم طرح 2 مگ شش ماهه ، باورتون بشه سرعت آپلودش از 7 بالاتر نمیرفت !!!
سرعت آپلود در ایرانسل حقیقی هست و اگه شما دو مگ ایرانسل داشته باشید سرعت آپلود بین 30 تا 50 در نوسان هست .
از نظر تعرفه هم که خیلی خیلی بهتر از مبین نت هست .
این مبین نامرد چقدر پولای مارو خورد دزد سر گردنه :n27:
من 3 سال وایمکس ایرانسل داشتم تا اینکه بخاطر تعرفه های نجومیش گذاشتمش کنار رفتم سراغ adsl.
هم از نظر سرعت هم از نظر قیمت سرویس adsl بسیار بهتر هست و تا جایی که میتونید دور ایرانسل رو خط بکشید.
دوستان یه سوال!
تا حالا شده کسی پسورد اکانت و اطلاعات حسابتون رو عوض کنه و شما اجازه دسترسی به پرونده نداشته باشید؟!
دیروز برای بار چهارم پسورد وایمکس من عوض شد!!!
خدارو شکر به دیقه نشد وارد شدم و پسوردمو کامل عوض کردم! ولی خیلی زور داره!
چه باید کرد؟
یک نفر اکانتتون رو هک کرده باید رمز ورود به مودم تغییر بدید.نقل قول:
سرعت باز شدن صفحاتم خیلی کند شده و کلا خیلی از سایتارو نمیاره یا بعد از چند دقیقه بدون css و گرافیک میاره
سرعت سرورای داخلی ایران فوقالعاده بالاست ولی خارج از ایران زیره صفره
چیکار کنم؟
۴ ساله وایمکس دارم (۱۳۰ مدل)٬ اپدیت نکردم٬ اگه اپدیت کنم سراعت میره بالا ؟
واسه من از دیروز تا حالا خیلی بد شده سرعت و باید چند بار رفرش کنم تا یه سایتی رو بیاره. قبلش خوب بود
بچه ها من چطور میتونم دکل ایرانسلو تغییر بدم
مودم wixfmm-130
از وایمکس ایرانسل خبر جدیدی هست ؟
امیدواریم تا خرداد وایمکس 4g راه بیافتد. همه سایتها تجهیز شده اند. 2 سایت در اهواز مانده یکی هم در تبریز.
اینو یک کارشناس مخابرات در تاپیک
- [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
- گفته.
و همینطور همون کارشناس محترم به این اشاره کردن که قیمت مودم ها از 400 به بالا خواهد بود و قیمت ها هم افزایش 50 درصدی خواهش داشت:n04:نقل قول:
سلام
چند روز هست سرعت بالا اومدن بعضی سایت ها بشدت پایین اومده
امکان دانلود هم وجود نداره و idm فقط یک فایل html دانلود میکنه (timeout میشه)
فقط با استفاده از "اسمشو نبر" میشه دانلود کرد !
ایرانسل هم طبق معمول اصلا زیر بار نمیره
من که فکر نمیکنم حالا حالا ها این اتفاق بیافته. اخبار هم بهتره از مراجع رسمی دنبال کنید نه حدس و گمانه هر کسی که خودش رو کارشناس معرفی میکنهنقل قول:
ایشون ظاهرا اطلاعات موثق و درستی دارن و تابحال به بچه هاهم اطلاعات درستی دادن...نقل قول:
به هر حال ایرانسل نمیتونه به این زودی شبکه وایمکس رو با فرکانس کنونی تعطیل کنه. جون همین الان هم داره مودم میفروشه و هنوز طرح های اشتراک سالیانه رو برن داشته. کسی که همین امروز یکی از طرح های سالیانه رو فعال کنه. ایرانسل موظف به ارائه خدمات طبق همین تعرفه است .
دوستان این مشکلاتی که چند روزه به وجود اومده ، دیر لود شدن صفحات و غیره ( که البته من هم این مشکلات را دارم ) فقط مختص وایمکس ایرانسل نیست و دوستانی که adsl دارند هم در فروم های مختلف دربارش حرف میزنند .
ظن و گمان روی تست هست برای اینترنت ملی و فیلترینگ فوی !
پس نگران نباشید لنگر کشتی هیچ جایی و به هیچ سیمی گیر نکرده !!! :n02:
آقایون شما هم اینستاگرامتون لود نمیشه؟؟ با تری جی مشکل نداره . حتی توی لود صفحات هم مشکل هست تو این دو روزه
من حدود یک هفته است توی لود صفحاتم مشکل دارم. دانلود خوبه اما لود صفحات افتضاحه. اپرا مینی هم با مشکل رو به رو شده
آره همین اپرا مینی هم خرابه . بعضی اوقات موقتی درست میشه . اینستاگرام هم لود نمیکنه . زنگ زدم میگم چرا مشکل دارین ؟ میگه 7 روزه اختلال داریم فقط واسه ما نیست اکثر isp ها مشکل دارن . از طرف زیر ساختم هستنقل قول:
کندی صفحات جای خودش من از هیچکدام از سایت های مستقیم کننده نمیتونم فایل دانلود کنم (فقط با اسمشو نبر میشه دانلود کرد)
کسی خبری داره که این موضوع درست شدنی هست یا از این به بعد قرار همینطور بمونه ؟
افتضاح تر از وایمکس ایرانسل ندیدم
قیمت گرون و البته سرعت بسیار کم
من نمیدونم شما دوستان چرا مشکلی دارین زنگ نمیزنید . همیشه من کوچکترین چیزی میشه زنگ میزنم و اینقد دلیل و مدرک میارم که خود طرف میگه باشه فرم پر میکنم. باید سمج باشید باید جوری باهاشون حرف زد که بفهمن حق با ما هست نه خودشون . امروز واسه کندی لود صفحه و همین اینستاگرام و... تماس گرفتم بزورم شد پیگیر شدن تا الان سه بار زنگ زده و بخش شبکه دادن بررسی کنه . چه حل بشه چه نه من تلاش خودمو کردم. من میگفتم همه مشترکین مشکل دارن میگفت کسی مشکل داشته باشه میگه . خوب راس میگه کسی نمیگه و اعتراض نمیکنه . خودتون اعتراض کنید به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اپراتور تلفنی صحبت کنید . همینجور بمونید به خدا چیزی حل نمیشه!نقل قول:
دوستان سلام
بجای adsl میشه رو 4g حساب کرد؟؟
فرض کنید ی منطقه ای ، adsl ساپورت نمیکنه بهتره وایمکس بگیره یا 4g
4g سرعت دانلودش ک خیلی خوبه ولی متیرسم ثبات نداشته باشد و دایم در نوسان باشه ، برای وبگردی میخام
سرعتش متوسط باشه ولی پایدار باشه بهتر ازینکه زیاد باشه اما بالا پایین بشه
ببخشید اگه سوال تکراری بود حوصله 1200 صفحه خوندن رو نداشتم
والا اگه 4جی رو شما باهاش کار کردی و خوب بوده برو بگیر و اینکه به نظرم کم کم سرعتش زیر 2 نیست . کلا سمت وایمکس نیا چون اذیت میشی و ثبات نداره و دیگه داره برداشته میشه!نقل قول:
زنگ میزنیم دوست عزیزنقل قول:
اینقدر زنگ میزنیم که خسته میشیم
وقتی جوابشون اینه که:
ویندوزتون رو کی عوض کردین ؟
آنتی ویروستون چیه ؟
فایر وال دارین ؟
ناهار قرمه سبزی خوردین ؟!!
من تابحال نزدیک 15 بار تماس داشتم برای این مشکل ولی وقتی نمیفهمن و این اراجیف رو میگن چیکارش کنم دیگه ؟
من هم دیروز زنگ زدم. اما امروز صبح واقعا بهتر شده بود و وقتی تماس گرفتن منم گفتم که بهتر شده اینترنتم و گفت ویندوز و اینا هم عوض کنید و از وی پی ان استفاده نکنید این چیزا. البته من سرعت دانلودم تو این روزها بهتر هم شده بود فقط توی لود صفحات مشکل داشتم. من قبل از خراب شدن نت شبا نهایتا یک و نیم گیگ میگرفتم اما وقتی لود صفحات مشکل کرد شبی دو گیگ هم بیشتر دانلود داشتم در ساعات رایگان