من هیچ ستی ندارم ... ست تاثیر داره ؟
Printable View
من هیچ ستی ندارم ... ست تاثیر داره ؟
فقط لیبور را می بره بالا
فقط همین اگه لیبور بره بالا پول زیاد می ده در کارا مخصوصا ست چارلاتان خیلی خوبه اولا product که می ده 180 می تونی بفروشی دوما با افزایش لیبور می تونی پول زیادی ازش در بیاری
کسانی هم که دوئلر هستند و ستینگ تراپ ندارند می تونند با خریدن کم کم از این لباسا کارای پر تجربه را براشون باز کنند
کم کم دارم به این یارو شک می کنم البته بهشهرشم چون الان این چهارمین فورتی است که اعلام جنگ کردند یعنی تا حالا 10000 $ پول داشته شهر این یارو ببینم یک لول پایین چه طوری اینقدر پول می تونه داشته باشه ضمنا هدفش چی می تونه باشه ؟؟ cnzhou
فکر کنم خود وست برای اینکه قدرت سرورش را امتحان کنه این کار را می کنه
آخه ربطی هم نداره ببینید به کدوم فورت ها اعلام جنگ کردند یکی اینور یکی بالای مستطیل ما
من که موندم چی بگم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
مگه ایکه ضد حال جوابتو بده خوش اومدی به قول ممد ضد حال ساعات خوشی را برای شما در بازی ارزو نمیکند :16: ارزو میکند زودتر بزاری کنار ادم عاقل پولشو میده بیاد اینترنت بازی کنه؟برو درس بخون که خربزه اب داره خوشمزس جدی نگیر :9:.نقل قول:
بعد از ظهر بخیـــــر ، محمد روز خوب و خوشی را برای شما آرزو میکند !!!
ممد !!!
چظوری !!!
عصر بخیر !!!!
===
این میدلتونی ها هم که مثل چیز Hernando's sword پیدامیکنن
امروز رفتم رنک 2 دوئل رو هم بزنم نامرد 1 دقیقه مونده بود رفت هتل ! شانس نداریم که !
نقل قول:
یکی از همین میدل ها که ازین شمشیر ها داشت دیروز اومد منو پر پر کرد !!! :41:
آقا منم هستم
خودم خوبم که اصلا سراغ سلاحهای سرد نمی رم چون کتک درست حسابی می خورم :31:نقل قول:
دوستان به چوب احتیاج داریم و به iron rod سریعا هر کی داره بریزه به فورت
سلامنقل قول:
آقا منم هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که واسم فرقی نمیکنه میخواد طرف 15 تا بزنه حالا این شمشیر رو داره 50 تا میزنه . مهم اینه که من 100-120 میزم :دینقل قول:
خودم خوبم که اصلا سراغ سلاحهای سرد نمی رم چون کتک درست حسابی می خورم
یه بار هم تو دست 140 زدم ! خودم موندم چطوری اینفدر زد !
ممد هر چی اسکیا داری برگردون روی هلث روی این میدلتونیا رو کم کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی از همین میدل ها که ازین شمشیر ها داشت دیروز اومد منو پر پر کرد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان منم روی رفلکس دارم کار میکنم که الان به 52 رسیدم یک 10 لول می گذارم روش ( 52 + 30 ) تا منم از سلاح های گرم کم بخورم ولی با یک فرق که اون 100 تا اسکیل toughness تو در من در شوتین و ایم و آپرنس هست و به اضافه اینکه از نظر لول هم من بالاترم در نتیجه هم کم می خورم و هم خوب می زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام روی آپارانس کار کنم حال همشونو بگیرم !! :21:نقل قول:
من الانا روزی سه تا کار پر شانس انجام میدم تا شاید چیزی گیرمون اومد ، یه کار پرتجربه که 150 تجربه میده و یه کار پر پول که 150 تا پول میده
خوبه ؟
درود!! شما خيلي تازه نيستيد ديگه؟! لول 24 به هر حال!!نقل قول:
آقا منم هستم
===
پست 12345 رزرو شد براي شخص شخيص بنده!!!
پست 13.000 برای منه
پست 12222 مال من شد
آقا تخته می خواهیم کسی نیست
iron rod هم می خواهیم
حوالي صد تا تخته دارم!! چقدر لازم داريد؟!نقل قول:
آقا تخته می خواهیم کسی نیست
فعلا 50 - 60 تا لازم داریم تا برج سرباز را کاملا بسازیم :31:نقل قول:
اگه برج سرباز و دوئلر بسازیم دیگه کسی نمی تونه در آتاک دادن به فورتمون ما رو ببره حتی اگه شهر های فدراسینم کمک نکنند :21:
سعید میشه در مورد برج سرباز و دوئلر توضیح بدی ؟
سرعت بازي خيلي پايينه. به پاي تراوين نميرسه.
سلام دوستان.
خوب هستین؟چه خبرا؟
یه چند روزی هست که مسافرتم.
شنیدم که به میدل حمله کرده بودیم و.....
فورت هم که خیلی خوب پیش رفته.از چینی ها و میدلی ها هم جلو زدیم...
راستی در مورد gate و برج ها فکر کنم که یه جایی خوندم هنوز توی جنگ ها بی تاثیره و توی اپدیت های بعدی میاد...
راستی شما تو چه ورلدی هستید؟من ورلد 8 هستم
میشه بگی چطوری تونستی دو بازی با سبکی کاملا متفاوت رو با هم مقایسه کنی ؟ :31:نقل قول:
پست 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00 مال خودمه:16:
كاري نداره كه. به سختي و با توكل برخدا.نقل قول:
نه بي شوخي سرعتشو ميگم.
نقل قول:
آقا اینجا تاپیک تریبال وارز نیست ... اشتباه اومدی
سرعت؟!!!نقل قول:
كاري نداره كه. به سختي و با توكل برخدا.
نه بي شوخي سرعتشو ميگم.
سرعت چي منظورته؟!
===
ممد در مورد امضات:
Love كاربردش يه جاي ديگه هست!!!
اينجا بيشتر Favorites معني ميده!!
اینم یه نموره رنده ماله خودمه!
آقا من دارم نتیجه میگیرم که رو تافنس کار کم..
اسكيل خوبيه!! همكار خوب داره هم توي دوئل خيلي خوبه!! من توي ورلد هفت يكي دارم با 120 و خرده اي اسكيل رنك يك تافنس هست!نقل قول:
آقا من دارم نتیجه میگیرم که رو تافنس کار کم..
از هم لولي ها كه هيچ كي (چه ميلي چه فاير آرم) حريفت نيستند! تا ده دوازده لول بالاتر هم فقط دوئلر هاي فاير آرم شايد بتونن ببرنت!! من با اون يوزره توي هر دوئل 100 تا 200 تجربه مي گرفتم!! چون با 20 لول بالاتر از خودم توي لول دوئل ، دوئل مي كردم!!
كارم كه Silver Mining دارم با لابور 10 ، كلي پول ميده!!
ميمونه نظر آق چاقال!!!
میخوام از 3 لول به بعد روش کار کنم....آخه اگه دقت کنی تعداد سلاح سردی های میدیل داره بیشتر میشه مخصوصا این شمشیر خفن دارا....به زودی اینا برا ما دردسر میشن....نقل قول:
اسم اسکیل به خارجی چی میشه ؟
skill میشه
اون اسکیلی رو که میخوای روش کار کنی رو میگم
toughness رو میگی؟
آره
توی دوئل به درد میخوره ؟
آره...برای کم کردن ضربه های سلاح سردی ها خیلی مؤثره...مثل رفلکس میمونه برا سلاح گرمی ها
اگه روی dodging سرمایه گذاری کنیم چی ؟ مثل همینه ؟
ايني كه گفتي از اين بهتره منتها كار نداره!! بايد با خوردن و خوابيدن خودتو لول آپ كني!!!نقل قول:
اگه روی dodging سرمایه گذاری کنیم چی ؟ مثل همینه ؟
دقیقاًنقل قول:
داجینگ باعث میشه ایم حرف پایین بیاد...یعنی کاری میکنه موقعه ی زدنت چشماش تار بشه نتونه ببینه دقیقا کجایی؟
پس روی toughes کار کنیم بهتره ؟
بسته به خودته...میخوای دوئلر رزیستانس بشی یا دوئلر داج...