یعنی چی ؟نقل قول:
مگه میشه با user و pass یکی دیگه رو یک خط دیگه استفاده کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یعنی چی ؟نقل قول:
مگه میشه با user و pass یکی دیگه رو یک خط دیگه استفاده کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خودم امتحان نکردم ولی دوستان امتحان کردن و جواب داده:46:نقل قول:
میشه ..فقط کافیه رانژه خطتت و یوزر و پسی که استفاده میکنی از یه شرکت باشن ..بقیه اش که دیگه یه لوگین معمولیه به سرورهای اون شرکتنقل قول:
فقط در یه حالت خیلی خیلی ضعیفی اگه اون شرکت سرویس دهنده خیلی گیر باشه اگه بیاد و بررسی کنه که یوزر و پس، مربوط به یه مشترکی رو یه خط دیگست ممکنه گیر بده که فکر نکنم تا حالا چنین اتفاقی افتاده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ من از 860 پایین نمیاد که نمیاد... سرعت دانلود هم که واقعا گریه داره ( اکو 512 ) با پشتیبانی چت کردم میگه همـــــــــــــــه مشکل دارن ؟!!
پس شما چی ؟!!!!!!!!!! باید آدرس اینجا رو بدم خودشون بیان بخونن:19::19::19:
آقا این سرعت هایی که من می بینم خیلی خوبه. میشه بگید ماهی چند می دید برا این سرویس؟
با تشکر.
میگم بروبچ واسه شما هم دانلود فایل های AVI تعطیل شد؟
واسه من و چند تا از بچه های که اینجوری شد . دیروز توی خبرها هم خوندم که فیلتر شده این فایل ها
گفتم ببینم همه گریبان گیرش شدن یا یواش یواش دارن اجراش میکنن
آره
avi
flv و چند فرمت دیگه فعلا تبخیر شدن
سلام دوستان از کجا میشه فهمید چند روزه دیگه اکنتت تموم میشه تو کدو قسمت هست ؟
اینجا هر کس از 1 سرویسی استفاده میکنه و به طبع هزینه ها هم متفاوتهنقل قول:
شما بگو از کدوم سرعت خوشت اومده تا دوستان راهنماییت کنن:46:
سلامنقل قول:
تو قسمت آخرین پیش فاکتور باید بتونی پیداش کنی:46:
دیشب مال من کلا قطع شد خلاص! :دی
تورو خدا؟ پس دعای کمیل رو با چه فرمتی آپلود میکنن؟ =))نقل قول:
نمیدونم چه مشکلی هست که شب ها میزاریم فایل ها رو از راپید شیر بصورت عادی بدون اکانت بگیریم دیگه نمیشه انقدر DC میشه وسط کار که قطع میشه دانلود , هیچی نمیشه از این سرور بدون اکانت دانلود کرد ولی روزها خیلی خوب میشه دانلود کرد با سرعت عالی, الان 85 مگابایت رو دارم با سرعت 62 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم
خوشبختانه وی p ان هم باز شد.
من تمام فرمت ها رو حتی بدون v پی n میتونم دانلود کنم حتی مسنجر هم درست شده.. یک نمونه بگذارید ببینم این چیه که شماها نمیتونید دانلود کنید. من آرت 128 دارم. شاید این مشکلات برای آکو باشه. نه؟
مشکل دانلود بعضی فرمت ها رو من جسته گریخته دیدم بعضی افراد ازش مینالن ..گویا از شاهکارهای جدید مخابراته (چون دیدم این مشکل رو مشترکین ISP های مختلف دارن) ولی هنوز فراگیر نشده ...خدا بخیر بگذرونه :mellow:
راستی اینجا مگاآپلود باز شده چرا این شاتل ... بازش نمیکنه :jealous:
vroom جان ممنون.نقل قول:
آقایون - خانوما:
سرعت خیلی بالا نمی خوام. در حد 128 یا 256 هم خوبه!
ولی:
1) قیمتش مهمه.
2) سرعت واقعی دانلودش.
خیلی خیلی ممنون.
من دیشب تا ساعت 12 شب باید 300 مگ باقی موندم رو مصرف میکردمنقل قول:
از 10:45 تا 11:15 حدودا 50 مگیش رو مصرف کردم و بقیش رو هم لینک اماده کرده بودم
که از 11:15 قطع شد و دقیقا 00:15 وصل شد و اون 300 مگ رفت واسه خودش :31:
دوباره از 00:15 تا 1:00 وصل بود بعد دوباره قطع شد و من از عصبانیت کنتور داخلی رو زدم برای خاموش کردن pc و رفتم خوابیدم :31:
این نتیجه تست ساعت 1:15 عصر خودمه برای eco 128 که با همون سرعت eco 512 میبندننقل قول:
که 3 گیگ 1 ماهه با دانلود شبانه رایگان ( که والا من ازش خیری نددیدم :31: ) به قیمت 13900
سلام.
من ترافیک مصرفیم خیلی بالاست ! میخواستم adsl نامحدود بگیرم ، کسی میدونه چه سرویسایی داره ؟ قیمت هاش چجوریه و اینکه می ارزه برای کسی که 2 گیگ رو توی کمتر از یه ماه مصرف میکنه ؟
االان سرویس eco 256 دارم که 6 ماهه بود و 8 گیگ که مدتش تا دی ماهه و 6 گیگ هم ترافیک اضافه ی شده که به تدریج در طول این مدت ترافیکم تموم میشد و مجبور بودم بخرم !
چی پیشنهاد میکنین؟
اگه مشکل مالی نداریو دانشجویی ART8 رو بگیر:31:نقل قول:
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/index.html
دوست عزيز شما ART2 تا ART5 رو بگيري تقريباً ميتونم بگم 100% حجم كم نميارين چون هم شب ها رايگانه هم پنج شنبه و جمعه به طور كامل. در ضمن هر كدوم هم سرعتش 4-5 كيلوبايت بيشتر از چيزي هست كه بايد باشه و ثابت. مثلاً آرت 2 سرعتش 28 هست كه بايد 24 باشه. به تعرفه ها نگاه كنيد:نقل قول:
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/index.html
نقل قول:دوستان میشه توصیح بدید دقیقا چطوریه این کار ؟نقل قول:
من الان user و pass اون رو گرفتم که ماله همین شاتل هست
اوردم اینجا میزنم میگه user and pass invalid و تو config خود مودم هم وارد میکنم کار نمیکنه
نقل قول:
یوزر و پسورد را بزن و کانکت شو!
احتمالا اون الان کانکت هست وقتی شخصی با یوزر پسورد ش کانکت باشه و شما بخوای با همون یوزر کانکت بشی ارور 691 میده و میگه اشتباه هست!
delete.......
سلام وضعیت دانلود رایگان شاتل چه طوره؟ سرعتش چه قدره و چه مواقعی رایگانه؟
بستگی به وضعیت مرکز مخابراتت داره! ببین کسانی که توی مرکز شما از شاتل سرویس دارن وضعیتشان چجوره!نقل قول:
سرعت دانلود رایگان اگه مرکز مخابراتت مشکل نداشته باشه مثل روز هست!
1 تا7 رایگانه....
والا ما حدود 1 سال هست سرعت eco 512 داريم توي اين مدت يكبار نشد سرعتمون از 65 پايين بياد
سلام
منم اکو 512 دارم ! همین دیشب 1200 دانلود کردم
فقط خیلی بد شانسی آرودم ! 5 شنبه اکانتم تموم شد ! جمعه ترافیک رایگان اعمال شد
من 3 شنبه پول ریختم ! این کارمند احمق شتل رفت به ما خدمت کنه و تغییرات برامون بزنه که این 5 روز از بین بره و دوره از اول شروع بشه ! زد و 1 گیگ ترافیکمونو پروند ! هر چی هم بهش گفتم گفت من نمیدونستم ! منم گفتم ای خاک تو سرت (البته من فرداش متوجه شدم ! اگه همون روز میفهمیدم خشتکشو سرش میکشیدم :دی)
درود بر همگی
دوستان کسی روش کانفیگ مودم tplink 8811 را بلده برا یکی از دوستام میخوام
موفق باشید
سرعت شب و روز براي من كه آرت دارم هيچ فرقي نداشته تا حالا (نزديك 3 سال). :46:نقل قول:
طبق این عکس عمل کننقل قول:
درود بر تونقل قول:
عکست برا من باز نشد
موفق باشید
جون من آدرس عکسهارو رو داخل کد بزارید:19:
این که میگن پنج شنبه ها و جمعه ها رایگان چیه؟نقل قول:
پنج شنبه ها و جمعه ها فقط برای سرویس های ART رایگانه نه ecoنقل قول:
ماله من همینهنقل قول:
ای پی ش که 192.168.1.1
یوزر و پس هر دو admin
بعد برو توی quick setup
اونجا اول vpi و vci رو می پرسه و بعد هم نحوه کانکشن
و اینا
هیچ کس سرویسش قطع نشده این چندوقته ؟ :41: الان 3 روزه نت من قطعه (آرت 1 ) دیروز بهم گفت 24 ساعت بعد جواب اعلام خرابیا میاد ، امروز باز میگه 24 ساعت دیگه هم صبر کنین . :19:
جالبه تو این آشفته بازار اوضاع من خیلی عالیه ... سرعتم هم کم نشده ...
با همین یوزر و پس خودمون رایگانه یا با یوزر و پسی که اونا میگن و برای شبانه هم هست؟نقل قول:
همین یوزر و پسورد
ساعت 1 به بعد بشه اتومات رایگان ثبت میشه