[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از وضعیت اینترنت کشور ما !! مسیر اینترنت رو از سنگاپور گرفتن ، پینگ رفته بالای 800 میلی ثانیه !! سرعت دانلود سرویس 512 محدود که باید 180 کیلوبایت باشه اومده روی 64 !!! :9:
Printable View
اینم از وضعیت اینترنت کشور ما !! مسیر اینترنت رو از سنگاپور گرفتن ، پینگ رفته بالای 800 میلی ثانیه !! سرعت دانلود سرویس 512 محدود که باید 180 کیلوبایت باشه اومده روی 64 !!! :9:
دوباره سرعت گند شده 256 نامحدود داره با 23 کیلو دانلود میکنه:2:
angel شما کدوم منطقه رشت هستین؟
دوستان منتظرم من فردا باید تمدید کنم کدوم سرویس بهتر هست برادرانی که منطقه گلسار نشین اند
من سرویس 1mb یا 128 محدود کدوم بگیرم؟
سلام من الان 128 محدود دارم سرعت هم به شرح زیر استنقل قول:
روز سرعت 130kb
و شب از ساعت 1 تا 4 سرعت 15 تا 30 است
و 4 تا 7 هم سرعت بین 90 تا 130
منطقه 8نقل قول:
اگه توانایی مالیشو داری و براتم میصرفه 1 مگ بگیر
یه سوال 1 مگ رو باید انلاین گرفت.. یا حضوری هم میدن به ء خونگی؟
والا دوستان حضوری رفتن کارت دانشجویی و یا ...........چرندیات خواستن با یه کارت دانشجویی 3 نفر شارژ کردن :20:کلا مسخره بازی گیر خاصی نمیدننقل قول:
ولی من آنلاین گرفتم چیز خاصیم نشد
بچه ها حدودا 2 سال پیش یادمه سرویس 128 256 512 و فکر کنم 1 مگ همه سرعتشون یکی بود و هیچ فرقی نمیکردن.الانم اینطوریه؟
سلام
صفحه 192.168.1.1 واسه من باز نمیشه
یوزر و پس میزنم اما دوباره ازم یوزر و پس میخواد
کنسل هم میکنم این صفحه میاد
با مرورگرهای دیگه هم امتحان کردم
خودت مودم رو کانفیگ کردی؟ پسورد ادمین عوض شده!نقل قول:
اگه میخوای دوباره کانفیگ کنی، اول مودم رو ریست کن و بعدش بیا ببین مشکل برطرف میشه یا نه.
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
الان ظاهرا سرعت ها پله ای هست و با هم متفاوت هستن.نقل قول:
چه جوری میشه پسورد رو عوض کرد ؟نقل قول:
اگه بتونی بری داخل ادمین، گزینه ای بنام Maintenance هست که میشه پسورد رو عوض کرد.
نه دیگه نمیره :دینقل قول:
همیشه خودم کانفیگ میکردم دیروز این مشکل پیش اومد بردم شرکت مسئول فنی انجام داد منم یادم رفت بپرسم پسورد چی بود
مگه پسورد واسه خودش عوض میشه ؟
شما برید مودم رو ریست کنید بعد به تنضیمات پیش فرض بر می گرده و یوزر & پس admin misheنقل قول:
دوستان دقت کنید، حتما پسورد ادمین رو عوض کنین. چون ممکنه تحت هجوم دوستان هکر قرار بگیرین و اونا میتونن مشخصات شما رو سرقت کنن و با استفاده از اون از خونشون کانکت بشن. و شما و اندیشه هم عملا کاری نمیتونین بکنین. مگر اینکه بعد از حمله سریعا مودم رو ریست کنین و پسورد رو اندیشه عوض کنین و واسه ادمین پسورد بزارید. همه این کارها باید سریع انجام بشه وگرنه ظرف 3 سوت دوباره با اکانت شما کانکت خواهن شد.نقل قول:
سلام
وقتی تو قسمت Network تو کنترل پنل میرم به جز اسم کامیپوتر من اسم 4 تا کامیپورت دیگه هم هست !!!!!!!!
کسی میدونه اینا از کجا اومدن ؟
و اینکه چه جوری میشه حذف کرد ؟
سلام
دوستان من میخوام ADSL 128 خودمو به 256 ارتقا بدم
امروز رفتم واسه ارتقا,اندیشه گفت باید نامه از دانشگاه بیاری تا بهت 256 بدیم
میخواستم ببینم ISP های دیگه 256 رو بدون نامه از دانشگاه میدن؟
۱تا۵ صبح رو فقط اندیشه رایگان گذاشته یا همه ISP ها این ساعات رایگان رو دارن؟
دوست عزیز من وقتی چیز پی آن استفاده میکنم این شکلی میشهنقل قول:
دوست عزیز حضوری نامه می خواد ولی غیرحضوری یعنی از تو سایت اندیشه میتونی خیلی راحت از 128 به هر سرعت بالاتری که بخوای ارتقا بدی، در ضمن ساعات رایگان 1 تا 7 صبحه!نقل قول:
سلام
دوستان من میخوام ADSL 128 خودمو به 256 ارتقا بدم
امروز رفتم واسه ارتقا,اندیشه گفت باید نامه از دانشگاه بیاری تا بهت 256 بدیم
میخواستم ببینم ISP های دیگه 256 رو بدون نامه از دانشگاه میدن؟
۱تا۵ صبح رو فقط اندیشه رایگان گذاشته یا همه ISP ها این ساعات رایگان رو دارن؟
من 512 حجمی دارم، الان که ساعت 1 و 15 دقیقست دارم با سرعت 200 دان میکنم! همیشه سرعت بین 60 تا 70 بود، خداکنه یه امشب رو لااقل تا 7 صبح سرعت همینجوری بمونه...
دوست عزیز خیلی ممنون:11:نقل قول:
بله دیشب سرعت خیلی خوب بود تایم اوت هم نداشت
دوست عزیز شما ۵۱۲ دارید، روزها سرعت تون چقدره؟(منظورم ۵۱۲ واقعی هست یا ۲۵۶ تا سرعت داره؟)
من اولین بار هست میخوام از سایت اندیشه ADSL رو ارتقا بدم،پولش رو میتونم با کارت شتاب بانک ملی واریز کنم؟
من روزها سرعتم معمولا بین 150 تا 200 نوسان داره ، بعضی وقت ها هم میشه 250 ! شب ها هم بین 60 تا 70 هستش. برای واریز کردن هم فکر کنم با کارت بانک ملی هم بشه، دقیقا نمی دونم چون من خودم با کارت بانک صادرات واریز می کنم.نقل قول:
اره, مشکلی ندارهنقل قول:
من اولین بار هست میخوام از سایت اندیشه ADSL رو ارتقا بدم،پولش رو میتونم با کارت شتاب بانک ملی واریز کنم؟
دوستان واسه شما هم سرعت گرخیده ؟
سلام دوستان 2تا سوال دارم:
1. من حدود 7 ماه است از اندیشه سبز خزر سرویس میگیرم. با سرعت 128 و دانلود نا محدود. ولی الان حدود 2ماه است که اینترنتم هیچ سایتی رو باز نمیکنه. حتی سایت های مجاز. مثلا خود همین سایت پی سی ورلد رو باز نمیکنه. سایت های اندکی رو باز میکنه مثل سایت های دولتی که سرورشون داخل ایران هست. مثل خود سایت پیوند ها. یاهو و جی میل و ... رو اصلا باز نمیکنه. حتما باید با وی پی ان بیام. و وقتی هم که با وی پی ان میام علاوه بر اینکه سایت هارو باز میکنه ، تازه سرعتم رو هم زیاد میکنه. ولی من از تمام کسان و دوستام که از اندیشه سرویس داشتن پرسیدم و هیچ مشکلی نداشتن.
2. من با سرعت 128 و دانلود نا محدود از اندیشه سرویس دارم. ولی سرعت دانلودم با اینترنت دانلود منیجر از 30 کیلوبایت بالا تر نمیره. ولی چند تا از دوستام که با همین سرعت و دانلود نا محدود از اندیشه سبز خزر سرویس دارن سرعتشون با اینترنت دانلود منیجر همیشه بین 100 تا 250 کیلوبایت هست. باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟ منتظرم. مرسی
برای گرفتن جواب سوال اولت پیشنهاد می کنم با پشتیبانی اندیشه تماس بگیری. بعدشم اینکه سرعت 128 نامحدود اندیشه هیچوقت از 30 بالاتر نمیره، جدیدا هم که شب ها سرعتش میاد رو 15. اون رفیق هات هم فکر کنم 128 حجمی دارن!نقل قول:
دوستان چراسایت دامون نت نمیاد.چجوری میشه آنلاین ADSL تو شارژ کنی(ISP:دامون نت)
دوستان کسی وایمکس تو رشت داره؟سرعتش چطوره؟مشکلاتی هم داره؟
سلام دوستان من یه سری حرفا شنیدم میخوام بدونم شما نظرتون چیه؟
من از یه دوستی شنیدم که تو تهران از مخابرات نت داره و 256 تعرفشه و دانلودش محدوده و سرعت دانلودش شبو روز 450 هستش(با 14 تومن) واسه من خیلی عجیبه یعنی اینهمه مخابرات پهنای باند میده بهشون؟
میخوام بدونم به نظرتون درست هستش؟
سرعت مخابرات رشت چجوریه؟
راستی من 1mb اندیشه دارم و سرعتم 300 میرسه و شبا هم میشه استانداردش که همون 128 کیلوبایته هیچ جا نیست از این بیشتر سرعت داشته باشه؟
من کی گقتم یه ماه واستادم بعد گفتم؟:18:نقل قول:
آقا من از همون روز اول زنگ زدم بهشون گیر دادم اینهمه زنگ و رفت و آمد شد این که میبینی
الان با اندیشه اومدم تا الان یه جیکم ندارم:10:
سلام.
الان بهترین سرویس نامحدود رو کدوم شرکت و به چه قیمتی میده؟ (ازین مشکلات نامه از دانشگاه هم نداشتیه باشه... )
من رودسر هستم..............دو سرویس از اندیشه داشتم که امروز یکیشو جمع کردمو از مخابرات سرویس گرفتم ( 256 نامحدود 13100 تومن)....فردا فعال میشه......پرسیدم از مسئولش ظاهرا از پارس آنلاین ساپورت میشن!یکی دو جا چک کردم از دوستان داشتن ، بد نبود ، سرعت رو 27 ، 30 ، 37 متغیر بود!......اون یکی سرویس رو فعلا نگه داشتم تا ببینم این بدرد بخور هست یا نه!
البته فعلا خط مخابرات خلوته.امیدوارم به مرز انفجار نرسه!:27:
اندیشه 128 نا محدود خط 225
سرعت دانلود تخیلی شده
یا سرعت 250 KB/s از یک ساعت پیش دارم دانلود میکنم:18:
خیلی حال میده :31:
خوش به حال شما واسه ما که تاحالا اینطوری نشده . شانس داری دیگهنقل قول:
نقل قول:
یه بار چند روز پیش 256 نامحدود اندیشه (که همش رو 30 هستش)برام به 60 رسیده بود خیر سرش!:13:
یه دو روزی صفا کردیم باهاش!
حالشو ببر! از این فرصتا زیاد گیرت نمیاد!:10:
256 یا 128؟!!!نقل قول:
یه بار چند روز پیش 256 نامحدود اندیشه (که همش رو 30 هستش)برام به 60 رسیده بود خیر سرش!
یه دو روزی صفا کردیم باهاش!
نقل قول:
256 نامحدود برادر...........پرس و جو کردم برای عده ای همچین وضعیتی پیش اومده بود......
راستی امروز اولین خط مخابراتم فعال شد..........دمش گرم.....فعلا خوبه (البته فعلا!!!!!!) :27:.......سرعت رو 30 و 35 هستش!
خط دومم هم رفتم مخابرات 512 نامحدود گرفتم.(21300 تومن)
فک کنم سرعت ، بین 45 تا 55 باید باشه.
امیدوارم پشیمون نشم. :5:
فعلا خداحافظ اندیشه سبز عزیز......کارت درست بود. :20:
یه مودم وایمکس مبین نت مال شرکت سیب سامانه دارم فقط جعبش باز شده
کسی میخوادش؟ طرف خونه ما آنتن نمیده به دردم نمیخوره
اندیشه خیلی اینطوری میشه آخرین بار دوستم بعد از پایان حجمش چند گیگ دیگه دانلود کرد ازش کمم نکردن:31:نقل قول:
تو دو ساعت 1.5 گیگ دانلود کردمنقل قول:
خدا خیرشون بده
فقط وقتش کم بود:31:
آخرش یه ارور تخیلی داد قطع شد
تو accounting.askiran زده
Disconnect Cause: UPDATE/STOP packet timeout
:14:
...
من همین چند وقت پیش 256 نامحدود گرفتم سرعتش همیشه حدودای 50 KB/s بود.
زنگ زدی بهشون گفتی؟ چی گفتن؟
مث اینکه دیگه اندیشرو کلا بیخیال شدی رفتی مخابرات
منم امیدوارم پشیمون نشی:31:نقل قول:
دوستان عزیز یه مودم وایمکس مبین نت دارم از شرکت سیب سامانه تازه خریدم متاسفانه تو منطقه ما آنتن نمیده
فردا پس فردا هم 128 4 گیگ روش اکتیو میشه کسی هم بخواد میتونم نامه ببرم 1 مگ ببندم کسی خواهانش هست ؟ به پولش نیاز دارم الکی ضرر کردم
ایول.......برا من هم پارسال یکی دوباری همچین مساله ای پیش اومد!عید فطر بود اگه اشتباه نکنم یا عید غدیر!؟ فک کنم به عنوان هدیه 3 روز نامحدود شده بود!نقل قول:
بنده کلا از حجمی خسته شدم رفتم نامحدود!
آره من کامپیوترم شب تا صبح روشنه......گاهی تا یک هفته هم خاموش نمیکنم............از اون ساعتی که سرعت رسید رو 61 شروع به دانلود کرد.........یه 4 گیگی زدیم تو رگ! :21: .......با سرعت 60 ثابت تقریبا روزی 4 گیگ به بالا میشه دانلود کرد........معمولا سرویس نامحدود سرعتش متغیر نیست!
نپرسیدم ازشون که مبادا قطع نشه که شد! :31:
فک کنم تشویقی بود سرعت 61!
جالبه.شانس در خونتو زده با سرعت 50.برا من همون 30 ، 35 بود.
دیشب تا امروز صبح تست کردم 256 مخابرات رو............فعلا نه قطع و وصلی.......نه چیز دیگه ای.........توو 12 ساعت 1.4 گیگ آورده.با سرعت 30،35.دقیقا مثل 256 نامحدود اندیشه.ولی مدیا فایر رو این سرویس هیلتره.
بزودی میرم رو 512 ببینم چند مرده حلاجه :5:
سلام adsl اندیشه دارم آقا من هر ماه وقتی که اشتراک adsl را می خوام تمدید کنم از طریق آنلاین پول پرداخت می کنم حالا اینجا یک مشکل دارم اکانتم به طور اتوماتیک شارژ و فعال نمیشه همیشه باید زنگ بزنم اندیشه اونها برام اکانتم را فعال کنند می خواستم بدونم راهی نداره که خودم بتونم اکانتم را فعال کنم هی زنگ نزنم اندیشه ممنون میشم کسی کمک کنه