سلام.دوستان دانلود شبانه سرویس ها با هم فرق داره؟
بنده 5شب 6گیگ دانلود داشتم الان محدود شدم :n29:
سرویسمم 128 هستش
قبلا 2مگ به این صورت نبود.
Printable View
سلام.دوستان دانلود شبانه سرویس ها با هم فرق داره؟
بنده 5شب 6گیگ دانلود داشتم الان محدود شدم :n29:
سرویسمم 128 هستش
قبلا 2مگ به این صورت نبود.
من 2 سری محدود شدم و مجبور به ارتقا به سرویس بالا تر شدم و هزینه ماهیانه ام رفته بالا الان!!!نقل قول:
منم شیراز هستم
یعنی زودتر از اونکه فکر کردم محدود شدم...
اگه سرویس 128 بعد از 6 گیگ دانلود شبانه محدود بشه، سرویسهای دیگه بعد از چه مقدار محدود میشن؟ اصلن اون سرویس 8مگابیت بعد از چند گیگ محدود میکنه؟ کسی از سقف محدودیتهای هر سرویس اطلاعی نداره؟نقل قول:
در ضمن یه سؤال از خود شما دوست عزیز: آیا این محدودیت شامل کلیه سرورها چه خارجی، چه داخلی و چه سرورهای داخلی خود شاتل میشه؟
دوستان شاتل تو تهران (ترجیحن مرکز مخابراتی کاشانی تهران)
در کل کیفیت سرویسهای حجمی شاتل از نظر وبگردی، پینگ، قطعی، سرعت و وضعیت ف.ی.ل.ت.ر.شکن تو ساعتهای غیررایگان روزانه چه طوره؟
توضیح این که: من الآن پارسآنلاین دارم که سرعتش خیلی خوبه. حتی تککانکشنش تو اغلب ساعتها بیشتر از 700 - 800 کیلوبایت در ثانیه است. پینگش هم خوبه و قطعی کم داره. اما مشکلش یکی نداشتن شبانه رایگانه و دیگه این که به شدت با انواع ف.ی.ل.ت.ر.شکن مشکل داره. روی سرویسهای ssl هم محدودیتهای خاصی داره. برای همین دنبال جایگزین براش هستم.
والا من محدود شدمنقل قول:
رسما یا باید از اینترنت استفاده نکنی یا بری ارتقا بدی به سرعت بالا
چون فرض کنید گوگل رو باز نمیتونست بکنه
من خودم باور نمیشد این طور محدود بشه!! گفتم سرعت کم میشه نه دیگه گوگل باز نشه!!!
سلام در ارتباط با سوالم که گفته بودم نمایندگی شاتل بخام بزنم حالا من سوال دارم حتما باید برم مدرک شبکه هم بگیرم و یه تجربه کاری هم داشته باشم؟نقل قول:
یعنی دو شرط داره هم مدرک شبکه هم کار در زمینه شبکه؟
ممنون
سلامنقل قول:
راستش من نمیدانم چه چیزهایی نیاز دارند.
اما مهم اینجاست که شما مثلا یک شرکت یا نمایندگی یک چیزی مثل اینترنت یا شبکه رو داشتید قبلا و در این زمینه کار شده باشه
لزوما خودتون نه!
طوری باشه که اونها بفهمند شما از پس کار برمیائید
دوستان برای بالا بردن ریت خط تماس گرفتم ، با توجه به سرویسم (جشنواره زمستانی) مسلما باید تا جایی که خط کشش داره پهنای باندو باز بذارن . ولی میگن بصورت اتومات ریت میره تا 15 مگ و ما نمیتونیم بذاریم و این حرفا .
میگم کِی اتومات میره رو 15 مگ ؟! میگه معلوم نیست !!! جالبیش اینه که با خاموش روشن کردن مودم هم کیلوبایتی بیشتر از 4 مگ نمیده . قشنگ معلومه فیکس روی 4 هست ریت .
کسی راه حلی سراغ داره ؟! (با دو نفر مختلف صحبت کردم)
اقااا . الان من سرویس آرت ۲ دارم . میخوام ارتقاع بدم . فقط اون مبلغ تفاووت میاد ؟ توی پنل اخه کل مبلغ رو مینویسه . چطوریه
طرف حرف مفت زده مگه میشه اتوماتیک ریت خط تغییر کنه. اونا خطت رو روی ریت مشخصی می بندن با توجه به کشش خط. خودش که تغییر نمی کنه مگر اینکه خودشون دستکاری کنن. اصلا خطت تا چقدر می کشه؟نقل قول:
اگه شهرستانی و نمایندگی شهرت کاری نمی کنه با پشتیبانی تهران تماس بگیر.
البته اول مطمئن شو که در محدوده شما خط بقیه رو روی 15 می بندن. چون بعضی شهرها و مناطق فرق داره.