مال من که مشکی هستش مشکلی ایجاد نکرده .نقل قول:
دستمال مرطوب هم واسه این اسفاده می کنم فقط و فقط به خاطر اینکه بوی خوشی می ده :n02:
Printable View
مال من که مشکی هستش مشکلی ایجاد نکرده .نقل قول:
دستمال مرطوب هم واسه این اسفاده می کنم فقط و فقط به خاطر اینکه بوی خوشی می ده :n02:
سلام دوستان
کسی لینوکس نصب کرده؟ به نظرم زیاد داغ می کنه تو لینوکس.البته لینوکس قاصدک! ( همون Kubuntu هست ) نصب کردم.به نظرم وقتی سیستم عامل سبک هست نباید اینقدر داغ کنه.
دوستی که دکمه کیبوردت مشکل داره حتما ببر گارانتی.متاسفانه یکی از مشکلات هست که برای بعضی ها به وجود اومده.از این لپ تاپ با این قیمت بعیده.
در ضمن اینم بگم کارت گرافیک 128 بیتی هست.چند بیتی بودن برا بازی ها مهم هست.رم 8 گیگ خیلی برای بازی زیاد هست ! با 4 هم جواب میده
ممنون از شما به همچنین:n11:نقل قول:
درایور انویدیا قدیم لینوکس از Optimuns پشتیبانی نمی کرد . چون اوپن سورس نبود اوبونتو تو درایور هاش قرار نمی داد . باید جداگونه نصب می کردین .نقل قول:
اوبونتو هم که عشق اوپن سورس :n02: چند وقت بعد یه درایور اوپن سورس واسه انویدیا واسه لینوکس اومد به نام nouveao . اوبونتو هم اونو تو نسخش قرار داد و لینک نصب درایور انویدیا رو پاک کرد .
حال اگه می خواین درایور انویدیا رو نصب کنین باید دستی درایور Nouveao رو پاک کنین و درایور Nvidia واسه لینوکس رو خودتون نصب کنین . اینجوری مشکل داغ شدن حل می شه ( تقریبا )
جهت اطلاعات عمومی بود . توضیحات بیشتر انجمن ها و تاپیک های دیگه . البته کسی تو ایران دنبال این چیز ها نمی ره . باید تو سایت های خارجی دنبالش بگردین
__________________-
آپدیت : یه روش خوب ! از تو بایوس کارت گرافیک رو موقتا بذارین از Switchable Graphics روی Integrated
آپدیت 2 : شرمنده من هر چند لحظه یه چیز جدید یادم میاد ! چون من این نسخه Kubuntu فارسی رو تست نکردم . شما مطمئن بشین ورژن کرنلتون بالای 3 هستش ( با دستور uname -r )
چون تو 2.6 به قبل مشکل داغ شدن و مصرف بالای باطری وجود داشت بد جور هم !
یه سوال،مگه Z500 فقط تا 8 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه؟؟؟
چطوریه یه سریتون میگید میخواید رم رو 16 و...کنید؟؟؟
Chasis لپتاپ Z500 مدل HM-76 هستش . برای رم 2 تا کانال داره که هر کانال از حداکثر 8 گیگ رم می تونه استفاده کنه . توی لینوکس هم که چک کردم زده بود ,واسه هر کانال 8 gig max . تو سایت Crucial با نرم افزارش هم می گه می شه 16 گیگ رم مجموع رو ساپورت کنه . البته باید تست بشه . ولی امید هستنقل قول:
ممنون از جواب تخصصی تون.ماشااله شما همه فن حریف هستید.نقل قول:
درایور رو دانلود کردم.همش 26mb بود! حالا این موارد رو تست می کنم ببینم چطور میشه.
آهان.آخه خونده بودم فقط تا 8 ساپورت میکنه و قابل ارتقاس...نگو دوتا 8...:n02:نقل قول:
بعد گرافیک چی؟میگن تا 4 گیگ قابل ارتقاس....
ولی من پسر خالم تعمیرات بلده و میگه کلا لپ تاپ فقط هارد و رمش قابل ارتقاس،یعنی گرافیکم نه،پس قضیه این 4 گیگ چیه؟؟؟
چه جالب ...نقل قول:
همین امشب من زد 500 ام رو بردم فروشگاهی که خریده بودم واسه نصب یه درایورهاش ( گرافیک 740 رو یادش رفته بود نصب کته ! ) خلاصه اونجا یه خانمه ای بود حسابی پکر و دمق ...چون اونم زد 500 رو سفارش داده بوده اما اشتباهی سفیدش رو فرستاده بودن ...هر دو رنگ رو که مقایسه کردم دقیقا سفیدش باریکتر به چشم می اومد ولی ابعادش هم کوچکتر احساس می شد ..یه لحظه فکر کردم که نکنه 14 اینچه !...برام جالب بود ...من شکلاتی رو ترجیح میدم :n01:
خوب حافظه خودش 2 گیگ از نوع DDR3 هستش ، 2 گیگ هم رم زحمت می کشه بهش قرض می ده :n02: ( اگر DDR5 باشه چنین اتفاقی نمی افته . )نقل قول:
لپ تاپ هم تمام قطعاتش به جز Chasis ( مادربورد و بدنه ) قابل تعویضه ! حتی دوربین جلو ! و یا سیستم پاور .
ولی قطعاتش تو ایران گیر نمیاد . در ضمن قطعه ای مثل کارت گرافیک اولا به کارگاه تخصصی برا تعویض نیاز داره دوما هم هزینش زیاد می شه هم وقت واسه Upgrade خیلی می بره . ( باید کارت گرافیک رو سفارش بدی تا برسه حدود 1 ماه تو خود آمریکا طول می کشه . قطعه دم دستی نیست که تو هر فروشگاه پیدا بشه . در ضمن ما هم تحریمیم )