دوستان یه سوال دارم . نمیدونم جای درستش هست یا نه !
کسی میتونه یه سایت فروش آنلاین بازی (پی سی) بم معرفی کنه که کیفیت کاراش بالا باشه ؟! (منظور چاپ کاور + چاپ لیبل دیسک) + قیمت مناسب !
ممنون میشم تو پخ مطرح کنید
Printable View
دوستان یه سوال دارم . نمیدونم جای درستش هست یا نه !
کسی میتونه یه سایت فروش آنلاین بازی (پی سی) بم معرفی کنه که کیفیت کاراش بالا باشه ؟! (منظور چاپ کاور + چاپ لیبل دیسک) + قیمت مناسب !
ممنون میشم تو پخ مطرح کنید
همه اینهایی که زیر شماره ها هستن اپیزود و ادامه شماره هستن مانند اون سه تایی که زیر GTA IV هست؟نقل قول:
کاش مشخص میکردی کدومشون برای پی سی منتشر شده
دوستان من با این سیستم رو نرمال با 31 فریم میانگین بازی رو اجرا کردم
ACER V3 571G
CORE I5 3210
GT630M 2GB
4GB RAM
رو این سیستمم با HIGH بازی رو 30 فریم گرفتم
E8400 3.7GHZ
HD6870 1GB GDDR5
4GB DDR2
خیلی بازی خوبیه ولی نصب کور پک تو سیستم دسکتاپ 12 ساعت طول کشید....
اونایی که اورجینال خریدن از کجا خریدن که معتبره و سریع هم سریال بازی رو میده ممنون میشم بگن.
و با این نسخه 60 گیگ که بیرون میفروشن میشه بازی رو توی استیم فعال کرد؟
از نظر زمانی ادامه هم هستن اما از نظر خود بازی اینجوری نیست که اپیزود یا DLC باشن مثلا Vice City 2002 یا San Andreas یا Chinatown Wars بازی مستقل اندنقل قول:
به جز این 4 بازی که برای کنسول های دستی اند بقیه برای PC منتشر شده
Advance (Game Boy Advance) 2004
Liberty City Stories (PSP) 2005
Vice City Stories (PSP) 2006
Chinatown Wars (PSP,DS) 2009
نقل قول:
تنظیماتتون رو میشه بزارید لطفا ؟
سی پی یو و رمتون چی هست ؟
نقل قول:شما تو گوگل بزن "خرید gta v اورجینال" دومی و سومی هستن که بعضی دوستان خریدن ازشوننقل قول:
بله میشه، فقط به میزانی که آپدیت بعد از اون واسش اومده خود استیم دانلود میکنه که بازی کامل بشه
خوب من الان 2 نسخه دیدم یک نسخه eu که 225 هزار تومنه و یک نسخه gift که 189 هزار تومه و یک نسخه social club که 145 هزار تومنه کدوم بهتره؟
دوستانی که بازی میکنینن. یه چند تا اسکرین شات بزارین....:n28: لب دریا > جنگل تو هواپیما از اسمون غروب یا صبح..... تشکرر تشکر:n02: