چطور میشه پنالتی گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
چطور میشه پنالتی گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ب همگی . چطوری میشه پنالتی گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید حریف رو وادار به خطا کنی :n02: (غیب گفتم:n02:)
من سعی میکنم داخل محوطه تکنیک بزنم یا حرکات انفجاری
سلام دوست عزیز. فکر کنم منظورتون اینه که چطوری با دروازبان شیرجه بزنید واسه پنالتی ؟؟؟ باید با شوک سمت راستی حرکت کنید. فقط شوک سمت راست !!!!نقل قول:
موفق باشید.
اگه می خواید خط بگیرید باید به سمت گوشه های محوطه حرکت کنید و خودتونو به مدافع حریف بچسبوند تا نتونه توپو بگیره و مجبور بشه حل بده من فقط اینجوری پنالت میگیرم البته که همیشه جواب نمیده
سلام دوستان به نظر شما این یه باگ نیست ؟
ترکیب تیم شما فول هست و نمیتونید بازیکن بیشتری رو جذب کنید کلا منو خرید بازیکن غیر فعال میشه ، حالا اگه شما بخواهید از روش مقداری از مبلغ به اضافه یه بازیکن از تیم خودتون استفاده کنید باز هم نمیتونید!
اینجوری تیم شما تعداد نفراتش که زیاد تر از حد مجاز نمیشه!
قرار دادشو تمدید کن دیگه این هوسا بسرش نمیزنه:n02:
اگرم زد برو الکی در خواست جابجاییش با رونالدو رو بکن تا فصل نقل انتقالات تموم بشه بره سره کار
من این روشو برا رونالدو انجام دادم کارساز بود
من همون موقع که اومد رو 8 نصب کردم مشکل بیرون پریدن از بازی داشت که با آپدیت درایور کارت گرافیک مشکل حل نشدنقل قول:
ولی از وقتی که از کرک سایت دانلودفایردات آی آر استفاده کردم (حجم حدود 29 مگابایت) مشکلم رفع شد
دوستان سلام من گزارشگر آلمانی برای فیفا 13 میخواستم کسی میتونه بگه از کجا دانلود کنم و اینکه چجوری میشه اونو وارد بازی کرد منظورم گزارشگر هست باید در جایی کپی کنم
بازیکن ها چقدر زود تو کریر بازنشست میشن.
چلسی رو برداشتم بنایون تو 32 سالگی گفته میخواد خداحافظی کنه یا تو منچستر فردیناند فصل دوم کریر خداحافظی میکنن،الان که دیگه بازیکن های مشهور تا 38-40 هم بازی میکنن.
خیلی رو اعصابه این قسمته کریر.