File : C:\Users\TheMehranKhan\Desktop\LavaCraft.zip
Target: /root/
Time left 5:55:02 Time elapsed: 0:05:38
:دی ایشالا تا سایت 9تموم میشه تا ظهر هم کار های آخرشو انجام میدیم و فردا :n09: یعنی امروز جمعه - ۱۸ مرداد ۱۳۹۲ افتتاحیه سرور خواهد بود :n02:
Printable View
File : C:\Users\TheMehranKhan\Desktop\LavaCraft.zip
Target: /root/
Time left 5:55:02 Time elapsed: 0:05:38
:دی ایشالا تا سایت 9تموم میشه تا ظهر هم کار های آخرشو انجام میدیم و فردا :n09: یعنی امروز جمعه - ۱۸ مرداد ۱۳۹۲ افتتاحیه سرور خواهد بود :n02:
به نظر شما سرور مهران موفق میشه یا سرور سجاد و فرید
۱ـسرور مهران هنوز هیچی ملوم نیست PVP هست یا SURVIVAL است و جعمه شب امادست شایدم ۲ تای شو داشته باشه
۲ ـ سرور سجاد و فرید ۲۴ گیگ رم داره که ۱۲ سرور سرجم ران میشن ون روزه شنبه ران میشن و سرور رایگان است (تمام حظینه هارو اقای رضا که در لندن زندگی میکنن و بابای مایه داری داره می پردازه) سرور های ریدن کلان که اسم سرور است اناست
PVP _SURVIVAL _sv=bowwarfare(Call of duty)_hunger game_skyblock_spleef_creative_va .........
به نظر شما کدوم بهترن با شروع سرور IP هردوتاشون رو می زارم البته الان PVP و SURVIVAL سرور سجاد و فرید رانه بدون لگ میشه بازی کرد اما گفتن که IP رو ندم
ممنون از همه و مهران دوسته من که خیلی داقون شود تو این چند وقت اقایون X ننگه دوزدی زدن بهش دوستت داریم مهران :n16:
من MOHAMMAD PCG qp هستم
id yahoo ms :m_pcg@yahoo.com
برای شرکت در نظر سنجی در همین جا بگین تا همه ببینن
۱ سرور مهران:n09:
۲ سرور سجاد و فرید که البته ۱۲ ماهه است :n04:
:n13:نظر شما کدوم موفق تر میشون برای اولین بار ۲ سرور ایرانی هم زمان ران هستن :n19:
کلا بی خیال مقایسه بشین بحث پیش میاد .
سرور مهم نیست اخلاق مهمه !
مهران چی شد ساعت 10 شد ؟ ؟ ؟ :n02:
سرعت نداری فایل ها رو بده من آپلود کنم واست :n02:
ساعت 10 و 9 دقیقه :n02:
:n12::n12::n12::n12:راستی عید همتونم مبارک :n12::n12::n12::n12:مهدیار و مهران عیدی بچه ها یادتون نره !
10:34 :n24::n25::n02:
مهران زنده ای ؟
1 ساعت و 55 دقیقه به زمان پایان مونده.نمایشگر ما به رنگ آبی در اومده!آیا سرور مهران ران خواهد شد؟اوپ اوپ......اوپ اوپ......اوپ اوپ......اوپ اوپ......اوپ اوپ......اوپ اوپ......!
زندم بابا شایعه درست نکنید :دی
سرور داره آپ میشه هم چنان بعدش باید سایت درست شه بازم میگم امروز رانه ساعت دقیق نمیدم اما میگم بعد از ظهر :دی 6 یا 7 یا 5 :دی
1 روز هم عیدی تون Free :n09:
١ گذر زمان همه چيز رو مشخص ميكنهنقل قول:
٢ تجربه رو حساب نكردي ;)