سلام دوستان، من چند روز پيش يه پست زدم ولي چون دير تأييد شد هيچ کس نديدش تا جواب بده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان، من چند روز پيش يه پست زدم ولي چون دير تأييد شد هيچ کس نديدش تا جواب بده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بوس مدلش با بوس کردن دوس دخترت فرق داره حتما لازم نیست لبت کاملا بچسبه بهش همینجوری با یکم ارفاق میشه همزمان ماچ کردنقل قول:
سلام دوستان، من يه مشکلي با روبوسي دارم و توي اين تاپيک هم چند تا پست در موردش بود که خوندم ولي به اين مسأله اشارهاي نشده بود:
البته منظورم از روبوسي، روبوسي هست نه اينکه صورتهاشون رو بچسبونند به هم- خب، فرض کنيم دو نفر ميخوان روبوسي کنند،
اون لحظه تصوّر کنيد اوّلي ميخواد صورت دوّمي رو ببوسه و دوّمي هم ميخواد صورت اوّلي رو ببوسه!
خب اين که نميشه در آنِ واحد هر دو تاشون صورت همديگه رو ببوسند، حدّ اکثر يک نفر ميتونه لبش رو بذاره به گونهي طرف مقابل! يا ميشه من نميدونم شما توضيح بديد. خيلي ممنون.
سلام تو محلمون دوتا مغازه لوازم ورزشي هست...
كسي كه تو مغازه اولي كار ميكنه هم باشگاهيم هست ...
دومي هم آشناي داييم هستش ... بنا به دلايلي مجبور شدم برم مغازه دوم خريد كنم ... كه قيمت جنسش 60 ت و 3-4ت بالا تر از اولي بود ... بعد يك جنس (كه قيمتش 5-6 بود) رو رفتم از اولي خريدم ... (لباسشم زرده و چشم گير!!!)
حالا امشب باشگاه دارم ... اگه منو ميبينه مطمئنم ناراحت ميشه ...
حالا اگه بهم گفت كجا خريدي؟ يا پيش ما خريدي؟ يا چرا پيش ما نخريدي؟
من چي بگم؟
بگم از مغازه شما خريدم ولي تو نبودي
يا بگم دايي هديه داد
يا ممكنه اصلا اين حرفو نزنه ولي تو دل خودش ناراحت بشه. (اينارو با توجه به شخصيتش ميگم!!)
اون وقت چي بگم جلوتر پيش دستي كنم!
يا اصن چيزي نگم؟:n27: آخه نميدونم يجورايي مجبور شدم بگيرم ... مغازه اولي هم رفتيم 4-5 تا لباس تن كردم كلي وقتشو گرفتم ... نميشد چيزي نخرم! + آشنا و دوست دايي م هستش
ممنون ميشم راهنمايي كنيد:n35::n36:
سلامنقل قول:
اگر چیزی نپرسید به روی خودت هم نیار!
اگر پرسید چرا پیش ما نخریدی؟ بگو داییم همرام بود گفت دیگه مجبور شدم برم پیش آشنای داییم
(البته نیازی به این حرفها نیست ولی چون خودتون مایل هستید که دلیلی بیارید بنظرم این رو بگید بهتره)
یک پیرمردی تو پیاده رو با تبریک عید و چاق سلامتی گفت که کاری داره و میتونی پول بهم بدی و وقتی گفتم ببخشید نه!
فحش داد!
من چیزی نگفتم و رد شدم! به نظرتان برخورد درست تو این شرایط چیه؟
جای جالبی زندگی میکنی :n02:نقل قول:
همین جواب ندادن و رد شدن بهترین کاره.
اگر پول بدی: که به نظر من پول زوره، کسی که واقعا احتیاج داره، اینجوری خوشرویی نمیکنه بعدش فحش بده.
اگر بخوای بگی درست صحبت کن و ...، اون قبلا فحش داده، چهارتا دیگه هم میذاره روش، شاید بدترش هم کنه.
اگر دعوا کنی که دیگه هیچی :n01:
من خودم چنان بی محلی میکنم به افرادی که کارهای عجیب میکنن، چنان که اصلا در اون محل نیستن...
خیلی مواقع با سکوت و رد شدن و ... جلوی خیلی از اتفاقات بعدی گرفته میشه :n39:
یک مثال:
دو بار بحث پیش اومد در حضور من، یکیش من بودم مخاطب و یک بارش هم یکی از دوستان.
من با یک نفر که بحث میکردم، بخاطر یک حرکتی بود که خود شخص مقابل بی احتیاطی کرده بود و منو مقصر میدونست، هیچی هم نشده بود فقط ترسیده بود و داغ کرده بود، گذاشتم طرف خوب خودشو تخلیه کرد، آخر سر گفتم: "ببخشید من کار دارم باید برم، خسارتی هم زده نشده"... طرف اینجوری :n29: آب یخ ریختم روش.
سری دوم من ناظر بودم و دوستم با یکی بحث میکرد، الکی برای هم شاخ و شونه کشیدن و بحث بالا کشید تا طرف مقابل یقه ی دوست منو گرفت، دوست منم جوگیر شد، یه مشت زد زیر چشم اون یکی، کار به شکایت و دیه کشید :n09: 6 میلیون :n27: تازه اینا یه آشنایی فامیلی هم داشتن اینجوری شد، :n09:
تو محل کارم یکی هست(آقا) بجور رو اعصابمه
نمدونم مشکلش با من چیه از روزی که مشغول ب کار شدم
چن بارم سعی کردم باهاش گرم بگیرم ولی محل نداده
حتی الامکان ازش فاصله میگیرم تا ریختشو نبینم ولی بعضی جاها مجبورم تحملش کنم، مثلا وقت صبحانه یا ناهار که دو تا میز داریم تو سلف، میاد دقیقا پشت به من میشینه یا به همه سلام میکنه بحز من و... این بچه بازیاش خیلی تابلویه که تو جمع جلو بقیه ، باعث میشه ادم تحقیر بشه
نمیدونم چ کنم ... اگه کسی تجریه ای داره یا راهکاری بنظرش میرسه ممنون میشم بگه
سلام اگر بخواهید ببینید طرف مقابل قابل عتماد هست یا نه چه کاری میکنید؟
یکی هست من خودم که بهش شک دارم شدید یکی هم اومد گفت این اتفاق افتاده من ۹۰٪ فکر میکنم کار این بوده
چیکار کنم دیشب تا حالا فکر منو مشغول کرده به نظرم اومد خودم یه دروغی درست کنم که دورغ بودنش رو راحت بتونم اثبات کنم و دست این بشر رو رو کنم که بگم اره شما این کار رو میکنی و از دور خارجش کنم برای محافظت از نام شهرت خودم و دیگران
سلام موضوع رو خیلی بسته مطرح کردیدنقل قول:
چیکار کرده (شک به چی)؟
محیط کاری؟
تا وقتی که دیگران رو رسما مقصر جلوه نداده بنظرم وارد ماجرا نشید به صلاح هست
ولی اگر به ضررتون تموم بشه اونوقت باید فکری کرد (هرچند اگر ترفند شما نگیره بدتر میشه و در ادامه بیشتر به ضررتون تموم میشه:n37:)
قضیه رو بازتر کنید یا بهتر بشه نظر داد:n16:
با سلام
چند روز پیش سر کلاس یکی از هم کلاسی ها که در حد سلام علیک هم نمیشناسمشون ، در حظور استاد بارها با اسم بنده شوخی کردند در حدی که دیگه جنبه توهین پیدا کرد . بین رست کلاس بهشون گوشزد کردم اما توجهی نکردند و توی اون جلسه حدود ده بار یا بالاتر به بنده به شکل توهین آمیز و با صدای بلند مسخره کردند ( در حظور جمعی از دانشجویان دختر و پسر ) . توی طول مدت دانشجویی اولین بار هستش که با این نوع آدم برخورد کردم . به نظرتون چطور رفتاری نشون بدم که دیگه رفتارشون رو قطع کنند ؟