سلام دوستان . های وب 512 نامحدود بهتره یا فشفشه / دینامیت ؟ سرعت دانلودش ته تهش رو چند میچرخه ؟ تا چند گیگ دانلود کنیم محدود میشیم ؟ یه توضیح بدید . ممنون .
:n18:
Printable View
سلام دوستان . های وب 512 نامحدود بهتره یا فشفشه / دینامیت ؟ سرعت دانلودش ته تهش رو چند میچرخه ؟ تا چند گیگ دانلود کنیم محدود میشیم ؟ یه توضیح بدید . ممنون .
:n18:
جالبه , هرموقه مال تو اینطوری میشه , مال من هم همینطوری میشه . نکنه مخابرات ها تبانی کردن:n02:نقل قول:
تو نه شما , ما که رفیق صمیمی هستیم دیگه مهدی جان , من حدود حدودا :n02: 2 گیگ گرفتم . (دیگه خیلی برات رندش کردم !!)
512 نامحدود در حد 60 , مصرف منصفانه نداشت برای من , اما گرونه و صرف نداره نامحدود این شرکت . فشفشه باید شرکت رو مخابراتتون سرمایه گذاری کرده باشه و پهنای باندش تو مخابراتتون زیاد باشه تا بتونی سرعت بالا دانلود کنی.نقل قول:
به نظرم برای محدود بیشتر از 1 مگ جلو نرو . اگر زیاد دانلود داری , طرف مخابراتتون برو اگر خوبه . چون نامحدود بیشتر حال میده.
بچه از های وب به من زنگ زدن گفتم که اگر شما طرح فشفشه یک ساله بگیرین میتونید هر گیگ را به هزار تومن بخرید ولی با محدودیت زمان در مصرف گیگ خریداری شده مثلا تو یک هفته باید مصرفش کنید بعدش یک مدم وایرلس رایگانم ( به ارزش 120 تومن ) روشه وهمچنین هزینه رانژه و نصب هم نداره
حالا کلا وظعیت های وب از نظر پینگ چطوره ؟
سلامنقل قول:
دوست عزيز پينگ هاي وب نسبت به شركت هاي ديگه خيلي خوبه البته به جز مخابرات كه اونم اگر مخابرات شهرتون خوب باشه.
هادی جان بنظرم شبانه برای هر کاربر دوره ای خوب میشه..منظورم اینه که مثلا 3روز هفته خوب هست ولی 4 روز دیگش سرعت پایینتر...نقل قول:
دوست عزیز این اطلاعات کلی در مورد طرح فشفشه هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا هادی ممنون . اما یارو امروز زنگ زد گفت تو چند گیگ دانلود داری منم گفتم مثلا 70 گیگ . بعد گفت فشفشه بگیر سرعت 8 هست و فلان 47 تومن . سرعت واقعی رو چنده ؟ یعنی یه گیگ فایلو تو چند دقیقه قورت میده ؟ مخابرات خوبه ولی هم pc و هم لپ تاپم برا دانلود باید زیاد روشن باشن . نمی دونم منظورمو خوب رسوندم ؟ صرف زمان کمتر سرعت بیشتر . لااقل میانگین سرعتش رو چنده ؟ ممنون .
:n03:
خوب برای داشتن این طرح فشفشه باید قبلش چه طرحی رو فعال کنیم ؟نقل قول:
هر طرحی داشته باشید بغیر از نامحدود...نقل قول:
پس از فعال شدن سرویس داخل پنلتون بسته فشفشه قابل مشاهده میباشد.
..................