دانلود منیجر خود مرورگر که همیشه سرعتش داغون هست! فرقی نداره با چه اینترنتی. شما با IDM تست کن.
Printable View
دانلود منیجر خود مرورگر که همیشه سرعتش داغون هست! فرقی نداره با چه اینترنتی. شما با IDM تست کن.
یعنی جی که داغونه؟ شما همین رو 8 صبح با دانلود منیجر ببین میفهمی سرعت چی هستنقل قول:
تا 1 ماه پیش این مشکلات نبود
سرعت شما همین هست نه IDM و باید گفت چون خیلی دوستان از اینترنت چیزی نمیدونند و فقط IDM میدونند برای همین براحتی سرشان کلاه و پهنای باند را بهشان نمیدهند و گول میخورند با IDM
شما نمونه تست ISP را فلان ساعت عصر و همین سرور را ببینید تا اینترنت را درک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جمعه درست بود و دیروز و امروز اینجوری شده باز:
سلامنقل قول:
سرور اپل
سرور ماکروسافت
نقل قول:
شما 6 عصر چک کن الان که خوبه بالا هم گفته بودم که:
شما همین رو 8 صبح با دانلود منیجر ببین میفهمی سرعت چی هست
دقیقا این بحث رو با دوستان حدود 3 هفته پیش همین جا داشتیم. از حدود ساعت 10 صبح تا 1 صبح سرعت دانلود خراب بود ولی چند وقتی هست که برای من مشکل مرتفع شده(البته گاهی مشکل بوجود میاد ولی نه مثل 3 هفته پیش)نقل قول:
الانم دوباره تست کردم برای اطمینان.
واسه ما که خرابه....از 11 12 ظهر تا 12 1 شب سرعت دانلودم شدیدا افت میکنه..
دوستان الکی جوش نیارید. موقعی که قرداد رو امضا کردید باید کامل می خوندید. یه بند خیلی قشنگ داره که جلوی هر اعتراضی رو می بنده.
نوشته شده که با توجه به اینکه ضریب اشتراک سرویس یک به ده می باشد مشترک حق اعتراض نسبت به بیشتر از یک دهم پهنای باند مورد نظر را نخواهد داشت. یعنی سرعت دانلود 32 بشه 3.2 نمی تونید اعتراض کنید. اما اگه قطعی داشته باشه می تونید اعتراض کنید.
سلام من برای انبار می خوام بگیرم می خوام بدونم حداکثر چه سرعتی بهم می دن . ایا 512 برای اینکه دوربین مداربسته رو از خونه ببینم کافیه یعنی سرعت اپلودش خوبه .لیست قیمتاش رو کجا می تونم ببینم من تهران هستم تهران نا محدوده دیگه؟ ممنون می شم جواب بدید
فکر میکنم باید ip ثابت داشته باشید که مخابرات نمیده.
بله نامحدوده ولی با پینگ بالا که فکر نمیکنم بدرد تصویر بخوره
اپلودش یک یکه (از اخر) با 512 فکر کنم 18 یا 17بده
برای سرعت چه مدرکی داری؟ شاید چون محل کاره بدن ولی بسته به مرکز داره چون تنها چیزی که وجود نداره قانونه.
داداش میشه واضحتر توضیح بدی؟این که میگن یک به ده فقط تو برگست در واقع یک به 6 هست از پشتیبانی هم بپرسید میگن بهتون....شما یا سرعتت خوبه اینجوری صحبت میکنی یا از مخابرات نداری...نقل قول: