الکونفیدنشال: رئال، هیگوائین را فقط با 150میلیون میفروشد!
مرجع خبري رئال-مادريد: به گزارش الکونفیدنشال ، گونزالو هیگوائین نمی داند که چه آینده ای دارد اما رئال برای مشتریانش ، سنگ بزرگی انداخته است ، یعنی رقم فسخ قراردادش که 150 میلیون یوروست . هیگوائین دو ماه است که در مورد آینده اش مردد است و به گزارش الکونفیدنشال ، علت این قضیه هم اعتماد بیش از حد مورینیو به بنزماست . مربی پرتغالی به فلورنتینو قول داده که کریم که مهاجم محبوبش است را در بازیهای بزرگ مورد استفاده قرار داد و حالا به وعده اش عمل کرده تا مدیر را خوشحال کند . ال پیپیتا فکر می کند که به او ارزش لازم گذاشته نمی شود . اما باشگاه حاضر نیست که او را به سادگی بفروشد و قیمتش را هم 150 میلیون یورو تعیین کرده است.
نونو گومز: رونالدو گاهی "فرا انسان" میشود!
مرجع خبري رئال-مادريد: نونو گومز ، مهاجم اسپورتینگ براگا ، به تمجید از هموطنش کریستیانو رونالدو پرداخت و گفت که بازیکن رئال مادرید ، مهمترین عنصر تیم ملی پرتغال در یورو خواهد بود . مهاجم 27 ساله رئال ، انتظار می رود که نقشی کلیدی در یورو در تیم ملی کشورش داشته باشد و حالا گومس در موردش می گوید : زیباست که بتوان روی رونالدو حساب کرد . نه تنها به این خاطر که بقیه برایش احترام قائل می شوند ، بلکه با توجه به توانایی هایش می تواند بازی ها را تعیین کند . وی افزود : گاهی او فراتر از انسان ها می شود . یکی از بزرگترین مشخصه هایش اسن است که همیشه بهتر می خواهد و دوست دارد که بهترین باشد . نونو گومز که 79 بازی ملی دارد ، در مورد خط خوردنش از لیست گفت : امیدوار بودم که نامم در لیست باشد اما نشد . نمی توانم تکذیب کنم که ناراحت شدم.