سلام! من Dell Studio-XPS 1340 دارم.اول که گرفتمش 2 درایو داشت.یکی C واسه ویندوز یکی هم D واسه Recovery.از وقتی که ویندوز رو دوباره ریختم،درایو D کار Recovery رو انجام نمیده و مثل 1 درایو معمولی شده.چطوری میتونم 2باره درستش کنم؟؟؟ ممنون!
Printable View
سلام! من Dell Studio-XPS 1340 دارم.اول که گرفتمش 2 درایو داشت.یکی C واسه ویندوز یکی هم D واسه Recovery.از وقتی که ویندوز رو دوباره ریختم،درایو D کار Recovery رو انجام نمیده و مثل 1 درایو معمولی شده.چطوری میتونم 2باره درستش کنم؟؟؟ ممنون!
شما احتمالا MBR رو دستكاري كرديد به خاطر همين درايو ريكاوري شناسايي نميشهنقل قول:
اينجا رو ببينيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نماینگی معتبر کجاست؟نقل قول:
آقا اگر کسی برای تعمیرات جای خوبی بلده Pm کنه که تبلیغاتم نشه
سلام من نمی تونم fingerprint لب تابم نصب کنم سی دی شو نصب میکنم جواب نمی ده چیکار کنم
مرسی از راهنماییتون
در پناه حق
درود
میخوام روی نوت بوک ایسر 5738 جی ویندوز 7 نصب کنم ولی بلد نیستم نوت بوک دیشب خریدم و روی لینوکس میاد بالا لطفا از همون اول بگید چی کار کنم
ممنون
نقل قول:
خوب کاری که شما باید بکنید اینه :
1- دی وی ویندوز رو بزارید تو سیستم و به حالت بوت بیاد بالا . اگر نیومد باید F2 رو بزنید تا بوت را فعال کنید و درایو DVD را انتخاب کنید ... با F12 هم میتونید این کارو کنید
2- بایستید تا فایل ها لود بشه و صفحه install now و انتخاب زبان بیاد ... بقیه نکس نکسیه :دی
3- فقط وقتی گزینه نصب جدید بجای آپگرید را انتخاب می کنید دقت کنید که مرحله بعدی باید هارد رو پارتیشن بندی کنید ... یعنی کل پارتیشن رو Delete کنید و شروع کنید به چند قسمتش کردن ... با ابزارهایی که در option در اختیار شماست ... بیخیال اون سیستم عامل بیخود روش هم بشید
4- نصب کنید به همین راحتی :5:
راهنمای تصویری :
کد:http://www.kodyaz.com/articles/windows-7-installation-win7-ultimate-rtm.aspx
سلام
مك ادرس وايرلس لپتاپ رو از كجا ميشه پيدا كرد؟
سلام
من سوالمو چند بار مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم
لپتاپم dell inspiron 1520 هست و بعد از نیم ساعت روشن شدن سرعت فنش زیاد میشه و دیگه کم نمیشه (کار سنگینی نمیکنم فقط دانلود)
مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری؟
اگه مثلا گرافیک نیم سوز شده باشه راه درست شدنش چیه؟
شما Start رو باز كنيد و Run رو باز كنيد و تايپ كنيد cmdنقل قول:
بعدش دستور ipconfig /all رو اجرا كنيد
يك همچين متني رو وسط صفحه ميبينيد
Physical Address همون آدرس MAC هست براي وايرلس شما
Ethernet adapter Wireless Network Connection:
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG
k Connection
Physical Address. . . . . . . . . : 11-22-33-44-55-66