مشکلی نیست توی material\environment باید یه عکس پیش فرض برای رفلکس باشه به اسم generic.dds و اگه نبود باید یکی اونجا بذاری فرق نمیکنه چی باشه میتونی یکی از اینارو کپی کنی:material\environment\building_reflection ولی ظاهرا شما کپیش کردی چون میشناسدش.
من همین الان این مدلی که شما باز کردی اسکانیا رو باز کردم و همونو اکسپورت کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد.
شما بدون اینکه چیزی اضاف کنی اکسپورتش کن ببین اجرا میشه. این کار رو انجام بده و مطمعئن شو که اشکال از بازی نیست. فایل base.scs مشکل نداره؟
وقتی اجسام رو اضاف میکنی متریال هاش باهاش باز میشن؟ اسم متریال اگه مشکل داشته باشه اجرا نمیشه بذا یکم در مورد متریال ها توضیح بدم:
ببین اسم های دو متریال اول color هستن اما تکسچر پایینی دیگه اسم نیست یه آدرسه چون color داخل پوشه scania_rcab نیست یعنی اسم color همون اسم تکسچره که داخل پوشه scania_rcab هست.اما اگه تکسچر توی اون پوشه نبود باید آدرس تکسچر رو به عنوان اسم بدی مثل متریال سومی.
اون پرانتز هم اسم معرف گروه متریاله که میگه از چه گروه متریالی استفاده میکنه.
برای اجسامی که اظافه میکنی اینارو مدنظر داشته باش.
گفتم که اسم متریال اگه مشکل داشته باشه اجرا نمیشه همینطور پرانتز معرف مترال به تکسچر لایر مرتبطه از جهت تعداد مترال ها. به مترال اولی و دومی نگاه کن بخش تکسچر لایر اولی رفلکس نیاز داره ولی دومی نیاز داره.
بعد اجسامی که اظافه میکنی توی زیر مجموعه truck قرارشون میدی؟
نوع تعریف شدنش هم با مترال و قرار گرفتن درست توی truck و باید توی زیر مجموعه های truck باشه. مثلا توی:defaultpart (ABC)