مال منم درست شد اما بایه ها یکم میلرزه ومشکل دارهنقل قول:
Printable View
مال منم درست شد اما بایه ها یکم میلرزه ومشکل دارهنقل قول:
آپلودش کن دستت طلانقل قول:
به احتمال زیاد اگه رم 256 به بالا داشته باشه جواب میده رو تنظیمات پاییننقل قول:
اینم از کرک معرفی شده توسط qo0oick که من در رپیدشیر آپلودش کردم:
توجه داشته باشید که فایل تورنت حدود 5 مگ بود که فایل اصلیش فقط 26 کیلوبایت بود و بقیش یک فاب اینفو و یک تکست بود من فقط فایل اصلی رو آپلود کردم به حجم 26 کیلوبایت
کد:http://rapidshare.com/files/170888252/GTA_IV.rar.html
beny جان من یه چیزی از شما خواسته بودم تو چند صفحه قبل پلیز اگه میشه جواب بدید ! :46:نقل قول:
فروشنده ها هم عین شما !
بهتره این تاپیک رو بدون دادن هیچ پست اضافی دنبال کنید
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اينقدر امتياز ملت پايينه؟
چه امتیاز بالایی!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:نقل قول:
تو کراکی که توی خود دی وی دی بود این ارور رو میده ...انگار میخواد به اینترنت وصل بشه
اینم اروریه که کراکی که گذاشتید میده همون 26 کیلو بایتیه
خوب عزیزان پس از 3 ساعت تلاش بالاخره بازی اومد:31:
البته کمی لگ داره توی 9800 gtx gddr 3 1 gig و این هم به خاطر درایور قدیمیمه انشالله درست میشه امشب میزارم فردا صبح برمیدارم.
gameplay بازی آلی بود جالب اینجاست که من یک بار به یک زنی تنه زدم زنه سریع موبایلشو برداشت و به پلیس زنگ زد !!!!!!!!!!!:31:
خیلی جالب بود راستی یک بار از خیابون رد میشدم که ماشینه بهم زد حداقل 5 متر پرت شدم که در نوع خودش جالبه تازه 3 متر هم غلت زد!!!!
توی پارک ها هم اگر دقت کنین دوست پسرها و دوست دخترها دارن با هم گشت میزنن.
در مورد راه رفتن که خیلی طبیعی بود بگم که وقتی میدویین براه مارپیچ راه رفتن کاملا خودشو اول به سمت هدف میبره و بعد میپیچه مثل سان اندرس نبود که سریع بپیچه!
خوب موبایلشم جالب بود چندین گزینه داشت که من بعضی هاشو نزدم البته زیاد بازی نکردم و بعدا مفصل بعد از تمام شدن مشکلات نصب و غیره صحبت میکنیم.
ولی در همون حد جالب بود تازه رفتگر زیاد داشت و من هنوز یاد نگرفته بودم چه جوری تاکسی بگیرم راستی یک بار با سرعت زیاد از ماشین پریدم بیرون ته جونم موند بعد ماشینه به یک ماشین دیگه خورد و روی حوا ملتق خود!!!!!!!:18:
خیلی جالب بود حالا بازم کشف می کنم میام میگم این بحس ها تموم بشه بعد.