سلام حامد جان.نقل قول:
درسته. تجربه ثابت کرده هر موقع کوتا اومدیم اوضاع بدتر شده.
دوسال پیش بدون هماهنگی خطمو روی فیبر بردن و راهی جز استفاده از سرویس مخابرات ندارم. مطمئنا خیلی از دوستان دیگه مشکل من رو دارن
باید همه با هم اعتراض کنیم...
Printable View
سلام حامد جان.نقل قول:
درسته. تجربه ثابت کرده هر موقع کوتا اومدیم اوضاع بدتر شده.
دوسال پیش بدون هماهنگی خطمو روی فیبر بردن و راهی جز استفاده از سرویس مخابرات ندارم. مطمئنا خیلی از دوستان دیگه مشکل من رو دارن
باید همه با هم اعتراض کنیم...
نقل قول:
مخلصیم.
فقط باید همه به بقیه مشترکین اطلاع رسانی کنیم ار طرق مختلف که برن تو سامانه 195 شکایت کنن.....
معلوم شد دلیل عجیب مخابرات برای محدود کردن شبانه چیه:
گفتن مردم از شبانه برای دانلود استفاده میکنن و پهنای باند کم میشه و بعضی از مردم که میخوان نصفه شب از اینترنت برای انجام تحقیقاتشون استفاده کنن به مشکل میخورن.....
شما کسیو میشناسین ساعت 4 نصفه شب بلند شه به تحقیقات بپردازه.....:n04:
منم ثبت شکایت کردم
هم از شبانه گفتم هم از داغون بودن نت هم تعرفه ها و... اگر کسی باشد ک اهمیتی بدهد...
جالبه....نقل قول:
البته نباید پاسخ هایی جز این از شرکتهایی مثل ISP ها انتظار داشت.
امروز زنگ زدن کلی صحبت کردیم و اینا ک اصلا بماند. لپ مطلب اینکه گفت اینیه ک هست اینجا ایرانه و فلان بیسار
با یکی دگ هم صحبت کردم تازه بهش گفتم پینگ چیه بعدشم تشکر و خداحافظی
اصلا ادم میمانه! اخه اینا نباید ذره ای اطلاع و سواد داشته باشن از کاری ک انجام میدن؟
در یک کلام ر××م ب این مرز و بوم آریایی
هر چی بدبختیه مال مردم بدبخت همدانه اونوقت میگیم چرا این شهر جلو نمیره.....
یه بنده خدایی میشناسم اصفهان با 2 مگ مخابرات اصفهان داره شبی 7 گیگ رایگان دانلود میکنه.....
یه مشت بی سواد شدن مسئولین این شهر.....
ب یارو میگم من ک نیامدم مقایسه کنم با ژاپن و اروپا و امریکا (آفریقا از ما خیلی جلوتره) میگم تو تهران همین مخابرات داره نامحدود میده داره شبانه رایگان میده میگه نه ببین الان کرمانشاه از اول نداشته هیچی هم نشده! میگم مشتری بوقه میگه مغلطه نکن مشتری چیه ملاک اونیه ک از بالا تعیین کنن
بعدشم میگم انحصاریه خب باشه دگ شما ک طبق حرف خودتان پول کل خط رو ب عنوان روزانه گرفتین پس دگ چکار ب این آب باریکه شبانه دارین میگه نه بعضی ها خط ده بیست مگی دارن شبی ۴۰ ۵۰ گیگ میگیرن
بعدشم میگه مخابرات کلی هزینه کرده خط کشیده بعد شرکتها میان همینجوری روش سرویس میدن نمیشه که. البته مدنی فیبری و اینچیزا نیست ولی ب یارو میگم کلا همه با هم یکی هستن و فرق ندارن ک برفرض بخوام شرکت عوض کنم میگه نه الان ما با اسیاتک رقابت داریم......
محتوای مخفی: ...
البته نکته اصلی فراموش نشه برادر ک اون مسئولی ک شما ب اسم با سواد میشناسیش هم ی عزیزیه مثل بقیهنقل قول:
کل قضیه اینترنت پرسرعت قطره چکانی و شبانه از ریشه باید پاک بشه
دوستان با توجه به طرح جدیدی که مخابرات مبنی بر محدودیت شبانه گذاشت و قطعی های مکرر این چند هفته و بی توجهی به اعتراضات مردم من مجبورم مخابرات تخلیه کنم و از یه isp دیگه خدمات دریافت کنم.
حالا دوستان با توجه به تجربه ای که از شرکت های مختلف دارن هم به من کمک کنن یه آی اس پی خوب پیدا کنم برای کوچ کردن.....من مرکز مخابراتی باباطاهر هستم.
شبانه به شدت مورد نیازه حداقل 15 گیگ در ماه....