دوستان نظرتون در مورد سری FW چیه من قصد دارم FW 490 رو بخرم اما خیلی ها میگن قدیمی شده.
آیا مشکلی داره و همچنین اینکه خریدش منطقی هست یا نه؟!
با تشکر
دوستان نظرتون در مورد سری FW چیه من قصد دارم FW 490 رو بخرم اما خیلی ها میگن قدیمی شده.
آیا مشکلی داره و همچنین اینکه خریدش منطقی هست یا نه؟!
با تشکر
نه مشکلی که نداره.نقل قول:
فقط قدیمی شده و تولیدش هم متوقف خیلی هم کم گیر میاد.
البته اگه در محدوده قیمت 1 تومان پیدا بشه ارزش خرید داره.
چون هم صفحه نمایش خیلی خوبی داره و هم اینکه کارت گرافیک قدرتمند.
البته در این محدوده قیمت بعید میدونم گیر بیاد
رفیق شرمنده من اشتباه کردم!نقل قول:
مدلش FW 460 هست و قیمتش 1020000 هزار تومن.
نظرت چیه؟
کانفیگ:
CPU:
2.0 Core2 Due
3MB
RAM:
4GB
HARD:
320 GB
VGA:
ATI 4650
فقط نمیدونم رم گرافیکش چنده در ضمن مثل اینکه DDR2 هم هست.
یه چیز دیگه من واسه کارای معمولی میخوام.
نت . موزیک . فیلم و در حد کمی فتوشاپ و بازی!
یه لپ تاب خوب برای گیم تو این رنج قیمت پیدا میشه؟
نقل قول:
رم DDR2 هست
حافظه ی گرافیکی هم GDDR3 هست.
برای بازی بسیار مناسبه
برای موارد که ذکر کردین هم خیلی خوبه
اپل بهترین لپ تاه ولی به نظر من فعلا تو ایران لپ تاپ دل(DELL) بهترین مدل برای استفادست وکار کردن(نه برای کلاس گذاشتن )به خاطر اینکه:
1.قطعاتش ارزون وهمیشه موجود در بازاره چون متقاضی زیادی داره و وارد کنندگان قطعات سرمایه گذاری بیشتری میکنن
2.از امکانات بروز توقطعاتش استفاده میکنن مثل LED ،رم،هارد،کارت گرافیک،دیزاین ظاهری،
3.قیمتش هم به صرفه است نسبت به مشخصاتش
4.من یکساله که برای کار خودم از دل استفاده میکنم ودر روز تقریبا 17ساعت کم وبیش روشنه تاحالا هم یه آخ نگفته اگه اخ هم بگه زود میشه قطعاتش رو عوض کرد تازه میشه ارتقاش هم داد!!! CPU 1m رو میشه 6mکردوخودم این کار رو کردم وبا مادربرد هم سازگاری داره خیلی تعجب کردید
5.من تعجب میکنم سونی با این همه کیفیت چرا بعضی موقع یه اشتباهات فاحشی انجام میده مثلا سری CS اگه یادتون باشه چقدرفن CPU اش خراب میشد یا بایس CW و F که در سایتم ایراداتش رو بررسی کردم اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.HP رو هم نمیشه قبول کرد مشکل اساسی اش زود داغ کردن کارت گرافیکشه و...
7.ایسر و ایسوس و لنوو و ... دیگه نمیخوام بحث کنم که نگو
8.متاسفانه در کشور ما همه دنبال گرونترینن اونم بخاطر چشم وهم چشمی چون من دانشجو جرات نمیکنم کنار همکلاسیم که اپل داره لپ تاپ 600تومنی باز کنم واین یعنی!!!!
من این حرفا رو از روی کشک نزدم هم از تعمیرات نوت بوک سرم میشه وهم الان تو واردات نوت بوک وقطعات سر رشته دارم
نقل قول:
بله پیدا میشه ... البته برای گیم عالی نیست اما قابل قبوله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
i5 و cpu ci7 720 qm
چند هسته ای اند
منم می خوام لپ تاپ بگیرم...
با بودجه حداکثر 1 میلیون...
به نظرتون چی بگیرم که چند تا بازی به درد بخور توش نصب کنم !
بین Acer Aspire 5741G-C و Dell Inspiron 5010 (یا همون n5010 ( موندم...
کسایی که یکی از این 2 تا رو خریدن بگن از اینها راضی هستن یا نه ؟ نقطه ضعف و قوت اینها چیه ؟ کدوم کانفیگش واسه بازی بهتره ؟
سلام به همه :)
دوستان من یه لپ تاپ واسه خواهرم میخوام بگیرم، میخوام قیمتش بین 600 تا 800 تومان باشه ... قیافش براش مهم نیست، فقط میخواد کاراییش خیلی بالا باشه و سنگین هم نباشه... ممنون میشم چندتا مدل خوب پیشنهاد بدین! برند هم hp یا acer یا toshiba باشه :)