من علمى کاربردى خانه کارگر قبول شدم
دو تا ادرس داره
يکى مىدون فتح يکى تقاطع وليعصر
کجا بايد برم؟
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2
Printable View
من علمى کاربردى خانه کارگر قبول شدم
دو تا ادرس داره
يکى مىدون فتح يکى تقاطع وليعصر
کجا بايد برم؟
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2
دوستان چرا کسی راهنمائی نمیکنه نوشته متمرکز مردود
یعنی هیچ ؟ برای چی رد کردن
دوره جدید هم ثبت نام دارند
کاردانی مردود شدی؟ ببین فکر کنم واسه ورودی بهمن 92 هم ثبت نام داشته باشننقل قول:
ممنون از پاسخ آره برای کاردانی بود
پس یعنی بهمن ماه هم ثبت نام میکنند ؟
بعد اون راهت تر ثبت نام میکنه یا مثل همین سخت میگیره ؟
بله برای نیمسال دوم هم من شنیدم ثبت نام دارن (ورودی بهمن 92)نقل قول:
فکر کنم قبول شید متمرکز چون داوطلباش کمتره ! اینایی که قبولی شهریور باشن اگر بخوان برن ورودی بهمن میرن! و خیلیا هم ورودی مهر ثبت نام کردن! در نتیجه تعداد داوطلبا کمتره! (گرچه شرط معدله!):n16:
سلام.مگه نگفتن دیگه چیزی به اسم دوره های ترمی و پودمانی وجود نداره و این کارشناسی که ثبت نام کردیم نظام آموزش مهارتی هست؟؟؟
پس چرا توو سایت واحدی که قبول شدم اطلاعیه زده.با عنوان ثبت نام پودمان مهر 92؟؟؟؟
شهریه ثابت برای صنعت توو دفترچه زده 266ت.
کسی رفته برای ثبت نام ببینه قضیه این پودمان چیه؟نکنه باز واحد کم بدن و 7تا پودمان طول بکشه؟
دوستایی که کارشناسی رشتشون IT و برنامه نویسی تحت وب هست بیان یه کم از درساشون بگن.
نقل قول:
- قابل توجه تمامی پذیرفته شدگان اردیبهشت 92 و شهریور 92
بدینوسیله به استحضار میرساند دورههای کاردانی فنی، کاردانی حرفهای، کارشناسی حرفهای و مهندسی فناوری نظام آموزشی مهارت و فناوری اردیبهشت و شهریور ماه سال 92 به شیوه ترمی بوده و تمامی قوانین و مقررات آموزشی دورههای ترمی دانشگاه طبق بخشنامه شماره 70110/91/م مورخ 26/9/91 معاون محترم سنجش، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه، برای این قبیل پذیرفتهشدگان لازمالاجراست. بدیهی است بر اساس مندرجات پیوست 1 بخشنامه مذکور حداقل واحدهای قابل ارایه برای دانشجویان این دورهها 14واحد میباشد.
مدیر کل خدمات آموزشی - ستاد
من اردیبهشت علمی کاربردی حسابداری صنعتی قبول شدم (سازمان مدیزیت مشهد ) و ثبت نام کردم .
حالا هم غیرانتفاعی مدیریت بازرگانی ( فردوس - مشهد ) فبول شدم .
کدوم یکی برم ؟ اگه علاقه باشه حسابداری رو بیشتر دوست دارم .
دوستان ما این .. کاردانی فنی فناوری اطلاعات - اینترنت و شبکه های گسترده .. قبول شدیم و رفتیم امروز مدارک اینارو هم تحویل دادیم ! بعد یه شماره حساب دادن برا پرداخت شهریه ی ثابت (مبلغ 350 هزار تومن:n29:)
+
میخواستم ببینم تقریبا دیگه چقد باید پرداخت کرد برا هر ترمی در کنار این 350 تومن ثابت ها ؟! ( تقریبا )
+
اینجا که قبول شدم حدود 75 کیلومتر فاصله داره از شهرمون !! میخوام ببینم با صرف هزینه رفت امد و ... (ترمی تقریبا 300 هزار تومن هزینه رفت و امد:n21:) هزینه هاش یه وقت نزدیک هزینه های دانشگاه ازاد در نیاد این وسط پدرمون در اد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تفاوتش با هزینه ی ازاد 200 / 300 این حدودا فقط باشه نمیصرفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اونطرف هم جیبمون با هزینه های ازاد سازگاری نداشت و نخواهد داشت وگرنه درنگ نمیکردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
ممنون میشم راهنماییم کنید :n12: