نقل قول:
سلام دوست من
می تونی زنگ بزنی پشتیبانی بپرسی
از طرفی منم امتحان کردم واقیعت داشت من حدوده 1.2 گیگ دانلود داشتم
Printable View
نقل قول:
سلام دوست من
می تونی زنگ بزنی پشتیبانی بپرسی
از طرفی منم امتحان کردم واقیعت داشت من حدوده 1.2 گیگ دانلود داشتم
چه سرعتی داری سرعت دانلودت با روز فرقی میکرد ؟ من الان 256 دارم می خوام 1 مگ بگیرمنقل قول:
با سپاس
نقل قول:
سلام
خیلی ممنون دوست عزیز که پیگیری کردی! اما من هم همین اشتباه رو کردم(ناگفته نماند کلی ذوق هم کردم) بعدش که زنگ زدنم گفتند نمیشه!!!
راستی من یک جای خوندم که پارس انلاین و نیماد نت بر روی فیبر نوری سرویس ارائه میدن!
اما مشکل بزرگ دیگه من اینه که توی اپارتمان زندگی میکنم و جعبه تقسیم خونه داخله!
(شنیدم تو اینجور ساختمون ها ارائه نیشه!!نمیدونم درسته یا نه؟؟(شما بگید))
البته یک کار دیگه میتونم بکنم اینه که از بیرون خط بکشم(یک خط جدا)
خواهش میکنم اساتید و دوستان اهوازی کمک کنند تا من هم دی اس دار شوم(خصوصا دوستان گلستان اهواز)
جبران میکنم
با تشکر قبلی
نقل قول:
سلام عزیزم
من دیشب حدوده 1.4 گیگ دانلود داشتم با خط 1 مگ سرعت بین 90 تا 130 متغیره
البته اینو بگم همش بستگی به لینک و سرور دانلود داره اگه لینک درپیت یا خراب یا ... باشه سرعت میاد پایین مثلا مندیشب یه لینک از مدیا فایر گذاشتم توش گذاشتم سرعت به 30 هم نمیرسید ولی یه لینک مستقیم گذاشتم توش ماله یه فیلم 700 مگی با سرعت بالا تو 2.5 ساعت دانلود کرد
یا علی...
سلامنقل قول:
دست درد نکنه من امروز رفتم سرعت 1 مگ گرفتم امشب تست کنم ببینم چطور هست.
منم گلستان هستم،، پیش شماره 332 هستم. خطمون فیبر نیست.نقل قول:
مشکلی واسه adsl نداشتم.
اگه خطتون pcm باشه که نمیتونین adsl بگیرین، البته یکی میگفت که باید برین مخابرات درخواست بدین تا خطتون رو درست کنه. ممکنه بعد از کلی تاخیر درستش کنه.
شما یه زنگ به پارس آنلاین بزن ببین ارائه میدن یا نه. بهترین کار اینه که شماره رو بهشون بدی که استعلام بگیرن، اگه خطتون pcm بود بهت میگن.
دوست عزیز، مدیا فایر نه درپیته نه خراب. مشکل از ISP های خودمونه. شرکتها تو ساعات رایگان سرعت آپلود سنترها رو محدود میکنن.نقل قول:
خیلی از سایتهای دانلود با لینک مستقیم هم سرعتشون محدود شده.
ممنون دوست عزیز که جواب دادی!اما من یک مشکل دیگه هم دارم اینه که خونه اپارتمان و جعبه تقسیم داخل اپارتمان!(شنیدم مشکل داره با ای دی اس ال)(مطمئن نیستم شما بگو!!)
در ضمن شماره پارس انلاین رو ندارم!!
نیماد نت رو زنگ زدم گفت یک ماه دیگه زنگ برن!
3383830 دفتر اهوازنقل قول:
3379270 پشتیبانی اهواز
82200-021 دفتر تهران
کیانپارس ، برج کیانپارس - طبقه سوم واحد 6
:11:
میگم ساعت جدید دانلود رایگانه پارس چند شده؟؟؟؟
من که از 1 تا 7 صبح دانلود میکنم:8: رایگان:8:نقل قول: