عزیزم ثبت نام مال ترم بالایی هاست . مال همه نیست
Printable View
عزیزم ثبت نام مال ترم بالایی هاست . مال همه نیست
نمیدونستم ببخشید اشتباه شد:دی
"رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پی اظهار معاون وزیر آموزش و پرورش مبنی بر قصور سازمان سنجش در عدملحاظ سوابق تحصیلی در پذیرش داوطلبان کنکور 89، گفته بود: بهرغم پروسه یک ماهه که به داوطلبان و سازمان آموزش و پرورش داده شده بود و قرار بود که وزارت آموزش و پرورش تا پایان خرداد ماه فایل نهایی آنها را به ما ارائه دهد ولی وقتی فایل به سازمان ارسال شد اطلاعات بیش از 120هزار داوطلب اعلام نشده بود و اطلاعات برخی دیگر نیز کامل نبود؛"
پس دانشگاه آزاد اینا چجوری میخوان تاثیر بدن؟؟
خوب اینی که این گفته یعنی تاثیر نمی دن دیگهنقل قول:
ولی انگار زیر لفظی می خوان تا بگن "تاثیر نمی دیم" :31:
دوستان من انتخاب دومم راهنمایی و مشاوره زدم که تراز پارسالش تبریز 3700 بود.چقدر احتمال داره مشاوره قبول بشم؟تو انتخاب اول پر نمیشه مشاوره؟ چه فرقی با روانشناسی داره؟ و کسی برنامه هشت ترمه روانشناسی یا مشاوره دانشگاه آزاد رو داره؟میخوام بدونم درس کمک های اولیه و دارو شناسی دارن این رشته هایی که زدم؟نقل قول:
والله ما که نفهمیدیم آخر چی شدنقل قول:
سلام اگه ممکنه یکی مراحل ثبت نام در دانشگاه ازاد را بگه و همچنین مدارک مورد نیاز را
و اگه ترم بهمن قبول شیم کی باید بریم برای ثبت نام؟؟
تاثیر نمیدن :31:نقل قول:
آزاد رو میگی؟
از کجا فهمیدی؟
سراسری 15 درصد معدل چی؟ اونو تاثیر میدن؟
دوستان یه سوال :
من خدمتم ماه پیش تموم شد ام کارتم رو گفتن تا 1 / 7 / 89 میاد ، حالا با این اوصاف به نظر شما در صورت قبولی ، برای ثبت نام
چه کنم ؟؟؟ از نظام وظیفه نامه بگیرم یا با نشون دادن برگه ی تصفیه مثلآ بگم 2 / 3 هفته دیگه میارم یا ... ؟؟؟
حقیقتش نمی خوام تا حد امکان ریخت این نظام وظیفه رو ببینم :2: