اگه میشه برای یاهو 8 یک آی دی ساز معرفی کنید.
برای بوتر میخوام.
Printable View
اگه میشه برای یاهو 8 یک آی دی ساز معرفی کنید.
برای بوتر میخوام.
سلام دوستان من این تایپیک در مورد سئوالم رو جدا گانه زده بودم نم دونستم اینجا برای اهو هست دوستان رهنمایی هم کردن ولی به نتیجه نرسیدم . کعه تایپیک بسته شد اینجا رو معرفی کردند حالا سئوال من اینه ؟
سئوالی دارم که شاید خیلی قدیمی باشه و همه بلند . چون خودم هم قبلا انجام می دادم
من الان می خوام با چند تا ایدی لوگین بشم . اگهمیشه برنامه مورد نظر رو بگید . اگه توضیحی هم داره بگید . چون من یک برنامه در مورد همین رو دارم ولی نم دونم چرا با چند تا لوگین نمیشه
در ضمن یاهو مسنجرمن 7.5 هست
و این برنامه رو هم دارم Multy_yahoo و Magic Login Full ++
ولی باز نم دونم چرا لوگین نمیشه . اگه برنامه کامل تری هست بگید
اگه توضیحات کامل باشه ممنون میشم .. مرسی
من يه بار جوابتون رو دادم با Trillian وارد بشيد.نقل قول:
سلام............نقل قول:
روی ورژن هشت که من دارم نرم افزار خاصی لازم نداره............. فقط باید توی رجیستری یه تغیراتی داده بشه.........
میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید که به طور خودکار تغییرات رو اعمال میکنه............. و یا اینکه به صورت دستی با روش زیر رجیستری رو تغییر بدین...........
رجیستری رو باز کنید.......... به این آدرس برید: HKEY_CURRENT_USER --------> Software --->yahoo ----->pager---->Test
بعد مقداری از نوع Dword بسازید و نام اون رو به Plural تغییر بدید......... بعد روش دابل کلیک کنید و مقدار 1 رو واسش تعیین کنید......... رجیستری رو ببنید و بعد یاهو رو دوباره باز کنید............
توجه داشته باشید که روی ورژن هشت به خوبی جواب داده........... ممکنه روی ورژنی که شما دارید جواب نده......... اما از اونجایی که میفرمایید با برنامه های Magic Login و Multi Yahoo مشکل به قوت خودش باقی هست باید با روش گفته شده مشکلتون حل بشه..........
شاد باشید :)
عذر میخوام.......... پست دوبار سند شد.......... :blushed:
سلام
كسي ميدونه ياهو مسنجر براي ويندوز ويستا كي مياد؟
سلام
كسي ميدونه ياهو مسنجر براي ويندوز ويستا كي مياد؟
برای یاهو مسنجر 8 آی دی ساز میشه معرفی کنید؟
نقل قول:
دوست گرامی از راهنمایی شما ممنون از بقیه دوستانهم تشکر می کنم
Booter برای Yahoo 8
اگر لطف کنین