با سلام
چه طور میشه کاسپر اسکای رو طوری تنظیم کنیم که موقعی که داره اپدیت میشه اگه از اینترنت خارج شدیم و دوباره وصل شدیم ادامه ی اپدیت کردنشو بره اصلا میشه؟
با تشکر
Printable View
با سلام
چه طور میشه کاسپر اسکای رو طوری تنظیم کنیم که موقعی که داره اپدیت میشه اگه از اینترنت خارج شدیم و دوباره وصل شدیم ادامه ی اپدیت کردنشو بره اصلا میشه؟
با تشکر
من الان 4 مگا دانلود کردم حدود 40 درصد الانم باید برم بیرون از اینترنت تو رو خدا یه راه حلی بگید.
ممنون
تا جایی که من می دونم آپ دیت کسپر اسکای خاصیت Resume داره و از هر کجایی قطع شده باشه از همون جا ادامه بده. واسه من هم همیشه همین جور بوده...نقل قول:
کاری که گفتید را انجام دادم انگلیسی بود پوشه fr را پاک کردم کاسپر اجرا میشود ولی تمام نوشته پاک شدند
نقل قول:
با سلام
عجيبه !!
بايد انگليسي لود مي شد :41:
پوشه كه داده بودم رو كپي كردي تو EN يا نه؟
ديگه داريم به بن بست مي رسيم:31:
بهترين راه اين هست که دوباره محصول کسپرسکی رو دانلود کنيد، ولی اين بار نسخه انگليسیش رو...!نقل قول:
سلام
یه راهنمایی می خواستم.
می خواستم یکی آموزش آپدیت آفلاین کاو 8 رو به من بگه.
ممنون
واسه من اینجوری نیست الانم که اومدم داره از نو اپدیت میکنه لطفا یه راه حلی بدید تو تنظیماتش باید کاری کرد؟؟:23:نقل قول:
تا جایی که من می دونم آپ دیت کسپر اسکای خاصیت Resume داره و از هر کجایی قطع شده باشه از همون جا ادامه بده. واسه من هم همیشه همین جور بوده...
نقل قول:
شما دوست عزيز مي تونين چند صفحه قبل رو نگاه كنيد توضيحات كامل داده شده
موفق باشين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز iman_3250 جان شما اگه دقت كنيد چند نوع AdWare دارين كه ويروس نيستند ولي خب چيز خوب يهم نيستند و از اونجاي كه سيستم رستوري فعال بودي تعدا زيادي ويروس در پوشه سيستم ريستوري جمع شدن
در مورددند 32 هم عجيبه ! البته به علت اينكه ويروس ها در پوشه هاي سيستمي و غير فعال بودن احتمالا به علت اسكن نكردن اين پوشه ها چيزي پدا نكرده تا اينكه با كاسپر اسكن كامل كردين هارد رو
واسه اولین بار که بخوام آپدیتش کنم حجمش چقدره؟