بار ها و بار ها به این سوال شما جواب داده شده :نقل قول:
دوست عزیز شمارش پست ها در بعضی از انجمن ها مثل متفرقه و ورزشی و بازی و غیره صورت نمیگره...
در کلیه انجمن هایی که کلید تشکر غیر فعال هست به این معنی میباشد که پست های ارسالی شمارش نخواهد شد
بار ها و بار ها به این سوال شما جواب داده شده :نقل قول:
دوست عزیز شمارش پست ها در بعضی از انجمن ها مثل متفرقه و ورزشی و بازی و غیره صورت نمیگره...
در کلیه انجمن هایی که کلید تشکر غیر فعال هست به این معنی میباشد که پست های ارسالی شمارش نخواهد شد
برای این که کسی نره یوزر جدید بسازه و تو پیام خصوصی تبلیغات کنه.نقل قول:
من عضو جدید هستم تا چند روز طول میکشه که این عضو جدید تغییر بکنه؟
من الان میخوام پیام خصوصی بدم اما محدود هستم ازطرفی انجمن های متفرقه و یا انجمن ورزشی هم محدود هست!
با توجه به تجربه خودم محدود کردن کاربر جدید و محدود کردن در جاهایی مثل انجمن متفرقه و ورزشی برای جلوگیری از توهین و درگیری خیلی خوب هست اما چرا پیام خصوصی را محدود کردید؟
فکر کنم باید 40 روز بگذره و 40 پست هم داده باشید.
من 2 ماه پیش ایمیلم را فعال کردم و این مشکل بعضی وقت ها پیش میاد بخصوص در صفحه اول انجمن .نقل قول:
اين به خاطر اينه كه كوكي هاي روي كامپيوتر شما expire مي شوندنقل قول:
در صفحه مشاهده مشخصات وقتي ميرم تعدادي پيغام دارم كه بالاش زده پیغام در انتظار تایید . و در قسمت منوي اطلاع رساني ، قسمت يادداشت هاي تاييد نشده عدد همون پيغام ها رو ميزنه . مي خواستم بدونم چه جوري ميشه اين ياد داشت ها رو تاييد كرد كه ديگه عدد يادداشت هاي تاييد نشده رو تو منوي اطلاع رساني نزنه ؟
اگر با محتوای پیغام موافقید و می خواید واسه عموم نمایش داده بشه اون ها رو مارک کنید و از پایین صفحه گزینه :نقل قول:
تایید برای نمایش عمومی رو انتخاب کرده و OK رو بزنید.
با تشکر
بچه ها میگم آپشن و گزینه ای هست که تمامیه پست هایی که تو پروفایل های مردم دادی رو لیست کنه؟
اینجور چیزی ندیدم ولی اگه با یک نفر زیاد پروفایل بازی کردی :31: می تونی گزینه conversation رو انتخاب کنی که همه پست هات تو پروفایل طرف رو نشون میدهنقل قول:
سلام
لطفاً مرا راهنمایی کنید که در دلفی چطوری دوتا از خانه های جدول را در هم ضرب کنم ، حاصل هر ضرب را در همان جدول در یک خانه دیگر به طور مجزا ذخیره کند .
" خیلی ممنونم"
سلام
لطفاً مرا راهنمایی کنید که در دلفی چطوری دوتا از خانه های جدول را در هم ضرب کنم ، حاصل هر ضرب را در همان جدول در یک خانه دیگر به طور مجزا ذخیره کند .
" خیلی ممنونم"