راهی برای تیر خریدن یا افزایش گنجایش Inventory نیست؟
بهترین اسلحه برای Upgrade کردن کدومه؟
و اینکه کلا بازی چند چپتره؟
Printable View
راهی برای تیر خریدن یا افزایش گنجایش Inventory نیست؟
بهترین اسلحه برای Upgrade کردن کدومه؟
و اینکه کلا بازی چند چپتره؟
سلامنقل قول:
اول بازی در چپتر 3-6 تموم میشه.
بهترین اسلحه grenade luancher هستش . که آپگرید نمی شه. ولی برای آپکرید AK خوبه و اون یکی مسلسلی که آخر از همه میگیرید.(اسمشو یادم رفته)
هیچی راهی برای خرید تیر و افزایش فضا وجود نداره. فقط وقتی یه اسلحه رو آپگرید میکنید به تعداد تیر هاشم اضافه میشه.
به نظر من AK توی بازی زیاد مال نیست...
من که همون مسلسل قبلی رو ترجیح میدم....
shotgun رو هم که اپگرید کنید خیلی باحال میشه و واقعا قوی میشه
IGN و GameSpot و BBC هم تایید کردن !! :46:نقل قول:
شما که کمبود تیر دارید بهتره اسلحه هایی بردارید و آپگرید کنید که قدرت Firepower بالایی داشته باشن.نقل قول:
مثلاً شات گان دومیه که قنداق هم داره و رنگش مشکیه وقتی آپگرید شه از همه شات گان ها قوی تر میشه.
Grenade Launcher هم عالیه
بین اسنایپ ها اونی که از همه قدیمی تره قدرت بیشتری داره ولی سرعت Reload اش کمتره
ببینید همه ی خصوصیت ها بین اسلحه ها طوری تقسیم شده که باز هم انتخاب اسلحه مناسب سخت میشه.
مثلاً شما سه کلت (Handgun) بازی رو در نظر بگیرید ...
اولیش قدرت کمی داره ولی قابلیت Critical Headshot داره و اگه تا ته آپگرید شه 100 تا تیر تو خشابش می خوره
دومی قدرتش بیشتره همین طور قدرت نفوذ پذیریش
سومی قدرتش از دوتا اولی بیشتره ولی تیر کمی می خوره
این موضوع بین اسنایپ ها و کلت های Revolver هم هست. اونی که از همه قوی تره سرعت Reload اش کمتره و برعکس. معمولاً یدونه هم بین اینها قرار می گیره.
من خودم یک اسلحه ی فوق قوی + یک شاتگان + یک کلت کمری (Handgun) مناسب رو انتخاب می کنم.
استفاده از Rifle ها و Sniper Rifle ها تو بازی با درجه سختی پایین پیشنهاد میشه.
اگه امتیاز کافی برای بی نهایت کردن تیر اسلحه ای رو دارید این کارو رو اسلحه مگنوم قدیمی انجام بدید . خیلی به دردتون می خوره.
موفق باشید
نقل قول:
منو تنها گذاشتید با این بازی که 5تومن خریدمش اما نیتونم بازی کنم !!!!
این ترینر وقتی میگه اکتیو از بازی خارج میشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا کرکم خوب نیست یا این ترینره .
کمک کنین دیگه .
ترینر درست و حسابی ندارید ؟؟؟؟نقل قول:
مـال منم همینطوریه
ترو خدا یه ترینر یا یه کدتلقب واسه جون بدین دیـــگـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه
تروخدا اینقدر منو عذاب ندید دیگه
چند نفر هم که گفتند همین مشکل رو دارند
اگه بدید کلی دعا میکنم واستون
بی نهایت کردن چطور انجام میشه ؟ و به نظرت Grenade Launcher از مگنوم برای بی نهایت کردن مناسب تر نیست؟
برای بی نهایت کردن فکر کنم باید یک دور بازی رو تموم کنین و همچنین باید بوسیله extra point هایی که جمع کردین یکی یکی اسلحه ها رو بی نهایت کنید
رزیدنت با ترینر:18::18::18::18:
کل لذت بازی به معمولی بازی کردنشه ترینر و کد تقلب جذابیت بازی رو از بین میبره مخصوصا رزیدنت:46:
مگه کسی اینجا صحبت از ترینر کرد؟
extra point که دیگه نیازی به ترینر نداره