این یکی باز منو نا امید کرد:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این یکی باز منو نا امید کرد:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اینو با adsl گرفتی ؟ یا تست فیکه ؟؟ آپلود 18 مگ اونم با adsl اونم تو ایران غیر ممکنه.با یه سرور داخلی دیگه هم تست کننقل قول:
پهنای باند لحظه ای رفته بالا وگرنه اصل پهنای باند تست دومی هست که دوستمون گذاشتننقل قول:
ضمنا الان اکثر دانشگاهها و مراکز علمی تحقیقاتی روی فیبرنوری سرویس می گیرن که بالا
بودن پهنای باند آپلود در تست اول دلیل نمیشه که تست فیک هست علاوه بر این تست اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره و بهیچوجه فیک نیست
دوستان پنل مدیریتی کاربرای فن آوا تهرانه؟؟ (نمایندگی های شهرها فقط درخواستو میگیرن؟؟؟؟؟)
سعید جان این نرم افزار تست ساز که تست فیک میسازه لینکهاش مال خود سایت سپید تست هست. در واقع از باگ سایت برای تولید عکس روی خود هاست استفاده می کنه.نقل قول:
فکر نکنم :n13:نقل قول:
با نام خدا و سلام
دوستان میخواستم بدونم سرعت سرویس های نا محدودش چطوریه ؟؟؟ مثلا ۱۲۸ سرعت های BU , SU , GU چقدر با هم تفاوت دارند
اگه ۲۵۶ رو هم بگید دیگه نوره علا نوره :n01:
دوست عزیز من فرق فیبر نوری و adsl رو میدونم لازم نیست شما توضیح بدید.نقل قول:
اگر پهنای باندشون تا 5 مگ هم میومد میشد گفت که لحظه ای رفته بالا ولی اگر تا 18 مگ رفته باشه بالا یعنی در دو ثانیه 4 مگ آپلود شده. به نظرتون همچین چیزی امکان داره ؟البته ممکنه اشکال از سرور باشه
درر مورد تست فیک هم که x8800 توضیح دادن .
خب مث اینکه لازم شد خودم توضیح بدمنقل قول:
-اول اینکه تست هایی که من میزارم اصلا فیک نیس.
-دوما پهنای باند علوم پزشکی مشهد هستش که برا یه سری از سایت ها محدودیت گذاشتن.
خوب در اینصورت درسته.من فکر کردم از خط adsl استفاده کردی.تو پست اولم پرسیدمنقل قول: