دوستان ببخشيد منظور از 3gدر گوشي ها چيست و آيا 5700 اين را دارد يا نه؟
Printable View
دوستان ببخشيد منظور از 3gدر گوشي ها چيست و آيا 5700 اين را دارد يا نه؟
فکر کنم منظور تماس تصویری هستش که حتی n70 هم داره ودر 5700 برای تماس تصویری باید دوربین رو به سمت خودت بچرخونی.البته هنوز تو ایرن راه اندازی نشده!نقل قول:
سلام دوستان
رفتم عوض کردم ...قرمز گرفتم....
الان هم خیلی حال میکنم باهاش...
ببخشيد يه سوال داشتم n72 بهتره يا n70
ممنون:11:
ship storm جان از شما بعید بود این حرف!!!!توی حالت night mode لنز گوشی به گشادترین حالت ممکن خودش در میاد به خاطر همین تصویر کند میشه!!!همه ی گوشیها اینطورند حتی ان95!!میتونی امتحان کنی!!!!در مورد سوال دوستمون در مورد ان70 یا ان72 باید عرض کنم که عزیزم صبح بخیر!!!هم بدجا سوالتو رو پرسیدی و هم اینکه این 2 گوشی که گفتی جز اثار باستانی فنلاند به حساب میان!!!در ضمن 5700 نیز 3g داره!!!mr.k2 جان شما چرا گوشیتو عوض کردید؟؟؟؟؟؟به اصل بودن رنگ خاکستری شک کردید یا دلیل دیگه ای داشت؟؟؟؟؟؟
راستی دوستانی که جدیدا 5700 خریدند چند تا دفترچه توی جعبه ی گوشیشون بود؟؟؟؟؟دایی من یه 5700 مشکی خریده فقط یه دفترچه ی سیاه و سفید عربی توی جعبه هست در حالی که گوشی من 2 تا دفترچه ی رنگی به زبونهای عربی و انگلیسی داشت!!!
خدا انسان ها را به راه راست هدایت کند...:18:نقل قول:
دوست من یدونه گرفته که توش فقط یه دفترچه رنگی به زبون آلمانی داره!!نقل قول:
نقل قول:
مال من هم فقط یه دفتر چه آلمانی داخل جعبه بود
:38::38::38::38::38::38::38::38::38:
تصور من این بود که کیفیت تصاویر کا 750 بهتر از 5700 هستش . ولی اگه به این دو عکس که در یک شرایط نوری و حداکثر کیفیت هر دو دوربین گرفته شده دقت کنید می بینید که من اشتباه می کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i81.imagethrust.com/images/3XMV/view-image/untitled-1.html