آره منم محدود شدم از هر سروری چه خارجی چه داخلی 100 تا بیشتر نمیده :n34::n34::n34:نقل قول:
Printable View
آره منم محدود شدم از هر سروری چه خارجی چه داخلی 100 تا بیشتر نمیده :n34::n34::n34:نقل قول:
هی زنگ بزنیم اعصابشون رو خورد کنیم با شکایت کردن، وگرنه باید فاتحه اش رو بخونیم
می خوان مارو مجبور به استفاده از سرویس های چرت ملی شون کنن
چه فرقی داره سرعت سرویس وقتی همه قراره ۱۰۰ کیلوبایت بزنن؟
عجب حروم زاده هایی هستن
یه ساعتی میشد با 1 مگ دانلود میکرد باز رسید رو 120. فک کردم درست شده :n03:
من بعد از 10 بار تماس موفق شدم باهاشون حرف بزنم. اونا هم خیلی شیک و مجلسی بهم گفتن شما سرویس کیمیا دارید هر وقت سرعت دانلودتون از 40 تا بیاد پایین اعتراض کنید در آخرم گفتن که همه تلاششونو میکنن تا وضعیت بهتر شه.:n03::n03:نقل قول:
اشغاتر از اسیاتک هست
با چه حقی محدود کرن این کصافتا
ماهی خداتومن پول میگرن از ما اینم وضعیت سرویس دهیشون
بی شرفای لجن
جالبه محدودیت درون شبکه ای رو موقع دانلود رایگان غیر فعال کردن که دیگه هیچی نشه دانلود کرد.
نه بابا سرعت درون شبکه رو هم محدود کردن بابا پس همه باید بی چون و چرا تخلیه کنن چون رسما میشه اینترنت بدون شبانه و روزانه اش هم که مضخرفه و آخرش هم باید تخلیه بشه. پول اینترنت شهاب بدی 6 ساعت مداوم از سرور داخلی دانلود کنی اونم فقط برای 2 گیگ اصلا فایده ای نداره
- - - Updated - - -
نه بابا سرعت درون شبکه رو هم محدود کردن بابا پس همه باید بی چون و چرا تخلیه کنن چون رسما میشه اینترنت بدون شبانه و روزانه اش هم که مضخرفه و آخرش هم باید تخلیه بشه. پول اینترنت شهاب بدی 6 ساعت مداوم از سرور داخلی دانلود کنی اونم فقط برای 2 گیگ اصلا فایده ای نداره
یعنی دیگه شبانه تموم شد
خب روزانه اش رو هم حذف کنید و خیال همه رو راحت کنید با این اینترنتتون
حتی از سایت asiadl هم که دانلود می کنی سرعت پایینه بین 10 تا 20
اگه کسی هنوز تو ایران داره از سرویس اینترنتی استفاده می کنه که شبانه داره خبر بده
خدا خیرش بده
سلام
این محدودیتها شامل کجاها شده
منم 1 مگ دانلود میکردم تا همین چند روز پیش رو سرور داخلی
خارجی 250
الان جفتش شده 250 ،میگن خوبه.بعد میگم محدود کردین میگن نه ،میگم آخه سرعت با 1 مگ شروع میشه بعد از 10 ثانیه بدون افت و خیز میشه 250 .
لطفا بگید با چه سرعتی الان چند گرفتید سرعت بچه های 10 مگ چند میگیرند شهابیا
منم صبحانه دارم