تبریک میگم به آرتی ها
وضعیت دانلود مثل قبل عید شد .
سرعت دانلود حداکثر 23-24 تو روز و 15-16 تو شب و با 24 ساعت دانلود 1.4 گیگ
Printable View
تبریک میگم به آرتی ها
وضعیت دانلود مثل قبل عید شد .
سرعت دانلود حداکثر 23-24 تو روز و 15-16 تو شب و با 24 ساعت دانلود 1.4 گیگ
خب خدارو شکر با بازگشت شرایط ارتی ها به قبل سرعت باز کردن صفحه به حالت قبل برگشت.توی این مدت اکو 2 مگ من موقع باز کردن صفحه فرقی با 128 نمی کرد.افتضاح شده بود
برای من که عید روزانه عادی بود، نه سرعت زیاد شد نه کم(بین 60-100)، فقط شبها از 1 تا 3 سرعت کم میشد و بعدش بازم 60-70 میشد. تا امشب ببینیم چی میشه. بازم سال نو بر همه دوستان مبارک باشه. ایشالا سال خوبی داشته باشید.:10:
سلام به همه.دو تا سوال دارم اما قبلش یک چیزهایی می گویم شاید در جواب دادن به سوال اولم کمک کند.من 128 اکو دارم.حدود 7 ماه است از این سرویس استفاده می کنم.اشتراکم به صورت سه ماهه است.در تهران زندگی می کنم و فاصله ام از مخابراتمان حدود 2 کیلومتر است.حدود یک ماه است که سرعتم به شدت پایین آمده است.می خواستم بدانم چرا؟
آیا سرعت کسی دیگری هم مثل من پایین آمده است؟اگر این طور است می تواند دلیلش را به من بگوید؟
سلام دوستان راستش من یه چیز پی ان گرفتم منتها از ساعت 1 شب سرعت دانلود باهاش به شدت افت میکنه بطوری که 512 دارم ولی سرعت رو 8-9 هست! ولی تو روز چند بار تست کردم دیدم سرعت دانلود همون 80 هستش!!میخواستم اگه دوستان اطلاعی دارن بگن چه چیز پی انی برای دانلود شبانه عالی جواب میده؟
ممنون
کلا دانلود شب ها سخته و سرعت معمولا خیلی کمتر از روز هست چون ساعات رایگان هستنقل قول:
ربطی به v p n نداره .
معمولا هم بیشتر شب ها v p n رو قطع می کنن همین که وصل هست خدا رو شکر کنید !
ای بابا! ولی تو همین تاپیک مثل اینکه یه نفر یه چیز پی ان داشت خیلی راضی بود از سرعت دانلودش،اخه میدونین چیه، من اگه ساعت 12.58 هم بزارم سرعت 80! ازون طرف 7.02 بزارم هم باز سرعت 80! من فکر میکنم چیز پی ان من زیاد سروراش خوب نباشن....حالا دوستان اگه میشناسن چیز پی ان خوب پیغام بدن ممنون میشم:11:نقل قول:
دوست عزیز ربطی به اینی که شما میگید نداره.کلا شاتل از ساعت 1 تا 3 سرعت هارو محدود می کنه و فرقی نمی کنه که با وی پی یا بدون وی پی دانلود کنید.در هر حال سرعت پایینه.حالا اگر کسی این مشکل رو نداشته باشه یا تازه به شاتل اومده یا خیلی شانس داشته.نقل قول:
به هر حال منظور اینه که این افت سرعت از طرف شاتل هست و ذهن خودتونو درگیر چیز های دیگه نکنید.
صحیح می فرمایید ولی برای بنده که 1 تا 7 محدود فرموده اند.نقل قول:
من که گفتم ساعت 1 تا 7 شب سرعت کلا پایینه و ترافیک مصرف بالا و شیرینگ و ... هم تاثیر میذاره سرعت میاد پایین .نقل قول:
ربطی به V p n نداره . حالا دوست داری 4 تا V p n دیگه هم بخر و امتحان کن تا خودتون بفهمین .
پ . ن : من فکر می کردم Isp بهتر از شاتل تو ساری هست . شاتل چرا اومدین ؟