برای من نیز امروز محدود شد چه سرور داخل چه خارج... (روزهای قبل چنین مشکلی وجود نداشت)نقل قول:
دوست عزیز, شما هم این مشکلی که بنده دچارشم رو داری (یعنی باید برای ارسال پست منتظر تایید مدیران یا همکاران باشی)
Printable View
برای من نیز امروز محدود شد چه سرور داخل چه خارج... (روزهای قبل چنین مشکلی وجود نداشت)نقل قول:
دوست عزیز, شما هم این مشکلی که بنده دچارشم رو داری (یعنی باید برای ارسال پست منتظر تایید مدیران یا همکاران باشی)
بله محدود شده حالا سایت های که سرور آسیاتکه محدود شده! قبلا داخلی اگر سرور آسیاتک نبود محدود بود حالا کلا محدود شده!نقل قول:
من فقط پیام خصوصی ندارم!!!! عضویت 2015 هست شما 2016 شاید جدیدا سایت پی سی محدودیت بیشتری گذاشته!
برای من از تابستون دیگه سرعتش رو 250 تا محدود نمیشه، من ساعت 6 و نیم خوابیدم وگرنه براتون تست میزاشتمنقل قول:
نقل قول:
من هنوز هم محدود نشدم - اون 1395 گیگ هم فکر کنم الکیه هیچ جایی ثبت نمیشه و در اصل نامحدودهنقل قول:
دانلود امروز صبح:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خدای نکرده محدود شدی خبر بده!
من که امروز اعصابم خورد شد که اصلا هیچ سایتی رو بالا نمی آورد
کسی اگه چیزی از شرکت هایی که اینترنت شبانه رایگان دارند خبر بدن
امروز نت کلا خراب شده ۲ دقیق طول میکشه سایت ایرانی باز شه خارجی رو ... سیانور یا برنج کسی سراغ نداره؟؟؟ :blush:
منو چی میگی؟:n28:نقل قول:
میشینم بازی آنلاین میکنم یکم اعصابم اروم شه بدتر وسط بازی قطع میشه توی بازی جریمه میشم و این روند در جریانه
رفرش کردن صفحات که برام شده سرگرمی
..حذف شود..
کلا محدود شدم، هر سروری سرعت ۱۲۰ کیلوبایت
مسخره بازی چیه؟ تمام سرورها رو محدود کردن رو 100kb
ر*دم تو این اینترنتتون بی ناموسا