[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست همین الان ! بچه ها پینگ سرور خارجیم خوبه ؟ :n13:
Printable View
تست همین الان ! بچه ها پینگ سرور خارجیم خوبه ؟ :n13:
آقا به همتون پیشنهاد میکنم برین رویس گیمتونو فعال کنین من فعال کردم:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=96ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=4
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=42
درباره سرویس قبلا هم گفتم 256 ماهی 10 گیگ دارم و خطم رو 4 مگ بسته شده و پروفایل گیم هم فعاله. پروفایل گیم رو 9 مگ نمیبندن روی خط های 4 مگ به پایین فعال میشه ممکنه واسه یکی همون 4 مگ هم کیفیت خطش جواب نده و مجبور بشن رو 2 یا پایین تر ببندن به طور کلی یکی از فاکتور هاش اینه که snr downstream بالای 20 باشه. پروفایل گیم عموما رو سرعت دانلود تاثیر نداره یعنی اگه امکانات مرکز مخابراطیتون جوابگو باشه (و کرم نریزن) با همون سرعت معمول دانلود میکنه.نقل قول:
درباره نرم افزار هم که علی آقا توضیح دادن همونطور که گفتن اسم نرم افزار networx هست.
درباره دانلود هم بگم من بیشتر فیلم و سریال دانلود میکنم خیلی سایت ها هستن ولی عموما از ایران فیلم و تاینی موویز و آپلود سنتر ها هم بیشتر از آپلودباز میگیرم.
حالا شما اگه خواستید بگین از چه سایت هایی سرعتتون کمه که من امشب تست کنم ببینم واسه من چطوره.
پهنای باند رو کم میکنن؟نقل قول:
سلام دوستان
من وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم چراغ اینترنت خاموشه اما به محض فعال کردن وای فای گوشی یا لبتاب چراغ اینترنت مودم روشن و قابل استفاده میشه ....
من میخام اینطور نباشه و به محض خاموش روشن کردن مودم به صورت اتوماتیک چراغ اینترنت مودم روشن بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید
منم امروز پروفایل گیم رو فعال کردم...البته من بازی انلاین نمیکنم ولی گفتم دورهمی منم پروفایل گیم رو فعال کنم :D
رو سرعت دانلودت اثر داشته؟! کم شده سرعت دانلودت ؟نقل قول:
مودم رو روی PPPoA/PPPoE تنظیم کنیدنقل قول:
نه والا سرعتم هموجوریهنقل قول:
ببخشید من چند تا سوال دارم. اگه میشه پاسخ بدید
من الان (های وب) دارم و میخوام واسه چند روز دیگه بیام پارس آنلاین. میخواستم بدونم اگه 256 با ماهی 10 گیگ ترافیک بگیرم، سرعتم رو روی 9 مگ میبندن؟ یعنی با 900 میتونم دانلود کنم؟! و اینکه این پروفایل گیم رو فعال کردید، سرعت دانلودتون رو کم نکرده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.