مودم TP-Link تو مودم هاي استاندارد پارس نيستش. يعني نميشه خريد؟؟؟ چون قيمت زير 100 تومان ايسوس كه نيستش تي پي لينك خوبه. ميخوام آنتن دهي واي فايش خوب و قوي باشه. بين خود ايسوس ها كدوم بهتره.
ممنون
Printable View
مودم TP-Link تو مودم هاي استاندارد پارس نيستش. يعني نميشه خريد؟؟؟ چون قيمت زير 100 تومان ايسوس كه نيستش تي پي لينك خوبه. ميخوام آنتن دهي واي فايش خوب و قوي باشه. بين خود ايسوس ها كدوم بهتره.
ممنون
tplink با پارس هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
مستاجر :نقل قول:
١. فرم دایری امضا شده توسط مستاجر (بشرط آنکه نام موجر وصاحب خط تلفن یکی باشد)
٢. کپی اجاره نامه و یا وکالتنامه رسمی از مالک خط تلفن
٣. کپی کارت ملی و شناسنامه مستاجر
۴. فیش پرداختی تلفن دوره جدید
و برای مالکین :
١. فرم دایری امضا شده توسط مالک خط تلفن
٢. کپی کارت ملی و کپی شناسنامه مالک خط
٣. فیش پرداختی تلفن دوره جدید
ببینید الان شما هر مودمی با هر مارکی بخری میتونی ازش استفاده کنی و از اینترنت لذت ببری :n02:نقل قول:
من خودم tplink دارم هیچ مشکلی هم با پارس نداره
:n08:حافظم ضعیفه به خدا :n02:نقل قول:
حالا واقعا اینا دارن پهنای باندتون رو افزایش میدن :n13: ؟
یا بهانه گرفتن ؟ :n13:
سرعت زیاد شبانت برات حافظه نزاشته...:n02:نقل قول:
والا از قبل از عید اینا قصد دارن افزایش بدن....اواسط فروردین گفتن تمام هزینه هارو به مخابرات پرداخت کردن و امروز هم میگن دارن افدام میکنن...(5تا مرکز مشکل دارن...احتمال تا به مرکز ما برسه زمان ببره):n13:
حالا تا یه هفته دیگه اگر درست نشه بهونه گرفتن.:n02:
:n08:آره والانقل قول:
ایشالا که سرعت شبانه مام نصیب شما بشه :n02:
من از یه ماه پیش دارم این رو اینجا میگم.....بعدش یه سری از دوستان شروع کردن به حمله کردن به من و بعد هم هی عکس از دانلود شبانشون گذاشتن.....نقل قول:
توی سایتای دانلود تا همین چند وقت پیش رپیدباز برای من خیلی خوب جواب میداد.....نقل قول:
فقط در مورد نرم افزار بگم....نقل قول:
اسمش Networx هست که خیلی برنامه عالی هست و رایگان هم هست زبان فارسی هم ساپورت میکنه...من خودم امروز دانلودش کردم
برای مدیریت حجم ترافیک مصرفی اینترنت استفاده میشه...
منم که کرمانشاهم قبل از عید دقیقا همین حرفو بهم زدن! ولی تا امروز هیچ تغییری ایجاد نشدهنقل قول: