نقل قول:
کارت طلایی که چند وقت غیر فعال شده عزیز !!!
Printable View
نقل قول:
کارت طلایی که چند وقت غیر فعال شده عزیز !!!
نیمه اسفند به من 2 تا کارت طلایی دادند. اگر غیر فعال باشه که دادنش بی معنی بود.نقل قول:
یه صخبتی در مورد تفاوت آرت و اکو شده بود
اگه بگیم همون 170 هزار در سال بیشتر می دین خب 196 گیگ هم در سال اضافه می گیرین دیگه!!!
یعنی هر گیگ رو 895 تومان باهاتون حساب می کنن
حالا ما بخوایم ترافیک اضافه بخریم خوش بینانه سالی 4 تا سه گیگ بخر بذارن که 24 گیگ رو حدود 56 هزار تومان بهمون می فروشن
یعنی گیگی 2300 تومان
از هر طرف حساب شه آرتی ها به اندازه ی هزینه ی بیشتر سرویس بیشتر هم دریافت کردن
اما به ما 3 گیگ دادن و طبق معمول کلی از حق عادیمون زدن
راضی تریم اگه همون 3 گیگ رو هم ندن بجاش سرویس خودمونو درست و مثل آدم بدن
ممنون از تمام دوستان گرامي
:31:نقل قول:
شما بدخواه زیاد داری مثل اینکه !
حسيه به اسم فضولي
راستش رو بخواهي من به چند نفر از دوستام پارس آنلاين رو پيشنهاد دادم(چون خودم استفاده مي كنم)
بعد از خريد يقه ما رو مي گيرن كه اين چه وضعه شاتل فلانه و از اين حرفا
من به هيچ وجه طرف يكي از اينispها رو نمي گيرم(هر دو از شركت هاي نسبتا خوبه موجود در ايران هستند)
والا مخابرات ما خلوته و نزديك به خونمون لذا با اينترنت128والبته محدود سرعت دانلود در روز145و در شب بالاي80با نوسانه(زياد بالا پايين ميشه)
در كل ممنون از اينكه وقت گذاشتيد جواب منو داديد
در پناه حق
یک نفر راه دانلود از مدیا فایر و مگا آپلود رو نمی دونه ؟؟؟
دوست خوب به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنی راهای مختلفی رو به شما نشون میدهنقل قول:
موفق باشی
واسه دانلود از مديا فاير با يه v p n سايتو باز كن و وقتي لينك دانلود رو داد v p n رو قطع كن و لينك رو وارد idm كن و دانلود كننقل قول:
فکر نمی کنم این روش هنوز جواب بدهنقل قول:
یه وقتی خود سایت بسته و سرور دانلودش بازه این جوری می شه دانلود کرد
اما معمولا بعد از یه مدت هردو رو می بندن
مثلا یو تیوب هم تا چند وقت پیش اینجوری می شد ازش دانلود کرد
لینک سرور مدیا فایر رو هم فیلتر کردن این کار دیگه عملی نیس: دی
یه نکته در مورد سرویس آرت بگم .نقل قول:
فکر نکنین وقتی محدودیت 18 گیگ هست همه راحت به این محدودیت میرسن .
آرت مثل اکو نیست که سرعت دانلود بالا باشه . رسیدن به این محدودیت واقعا هنر و پشتکار و روشن بودن 24 ساعته سیستم رو لازم داره !
من خودم 6 ماه آرت داشتم 1 بار به محدودیت نرسیدم ! با اینکه زیاد دوست داشتم دانلود کنم و می کردم ! همیشه نزدیک 40 تا 50 درصد محدودیت مدت قرارداد تموم میشد. فقط خوره ها میتونن به این محدودیت برسن.
اکثر سال 89 سرعت آرت نزدیک سرعت قرارداد بوده .
اینجوری پیش فرض گرفتن که آرتی ها همیشه از محدودیت دانلودشون استفاده می کنن اشتباه هست .