چه سرویسی دارید و سرعتتون چند شد؟نقل قول:
Printable View
چه سرویسی دارید و سرعتتون چند شد؟نقل قول:
نقل قول:درودنقل قول:
دوستان این سرویس صبحانه اسیاتک که میگین کدومه؟
من هر چقدر سرویسهارو میبینم همچین سرویسی نداره!!:n27:
(اينترنت حجميصبحانه آسياتکـي ) 12گيگ +12ماه با سرعت 6مگ + از ساعت6 تا 10 صبح 1395 گيگ رايگاننقل قول:
با قیمت 20 تومن
البته دیگه ارایه نمیشه
این طرح از کی شروع شده بود که الان ارائه نمیشه نداشتیم همچین سرویسینقل قول:
امروز نت اسیا تک تو شهرستان ما هی قطع و وصل میشد و نویز میرفت رو 9 و پهنای باند هم که هیچ رو 40 . الانم بعد سه ساعت قطعی اومده ولی اوضاع خرابه داغون داغون . 2 بار هم زنگ زدم میگه مشکل پهنای باند داریم صبور باشید در حال رفع هستش گفتم چقدر طول میکشه گفت معلوم نیست شاید 2 یا سه ساعت شاید هم 2 یا 3 روز . اینم سرعت دانلود سرویس 10 مگ من که این بلا رو آوردن رو سرش . قبلا از همین سافت 98 با 1 مگ دانلود میزدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیگم شما بگین این چه وضعیه آخه ؟ پولو که میگیرن تعریف تمجید از خودشون و سرویس هاشون میکنن رسید به خدمات و سرویس دهی دهن آدم رو سرویس میکنن . مگه من پول این نویز و این پهنای باند رو دادم ؟ تا دیروز درست بود ها یکدفعه ریدن بهش . اینها کرم دارن باید هی برن تو این سوراخ های پهنای باند و بیان بیرون .
خیلی پر رو تشریف دارن . آخه شما گه میخورین وقتی پهنای باند ندارین هی زرت مشتری جمع میکنین و سرویس اینترنت میفروشین . خجالت هم خوب چیزیه . دزدی از ترافیک . دزدی از پهنای باند . تبلیغ کذب و گول زننده . اجباری کردن استفاده از اینترنت اسیا تک در بیشتر مراکز مخابراتی و برج ها و اپارتمان ها . عدم توجه و رسیدگی به حق و حقوق مشتری . هر چی بگم کمه . کم مونده با مشت برم تو مانیتور .
این تست ها رو برای اون دوستی میزارم که گفت تایم رایگان از سرورای غیر آسیاتک تست بگیر
وضعیت تایم رایگان سرویس صبحانه آسیاتک من
1 - سرور ایران - آسیاتک
2- سرور آمریکا - واشنگتن
3- سرور ایران - ایرانت
4- سرور آلمان - فرانکفورت
خط روی 12 مگ بسته شده
همه سرورا به غیر آسیاتک برام رو 6 مگ محدودن
و سرورای آسیاتک محدودیت سرعت ندارن
بنظرم خیلی از جشنواره میکس صبانت بهتره که فورا سرعتش رو 1 مگابیت محدود میشه!
حدود یک ربع اولش سرعت سرور خارجی بالا هست بعدش رو 250 تا قفل میشهنقل قول:
من الان سرویس صبحانه دارم سرویس رزروم هم 8 ماه دیگر شروع میشود.نقل قول: