خواهش میکنم، وظیفه ی منه!
پس شما گلد نیستید، باید گلد خریداری کنید (به نظر من ۲ روزه خریداری کنید که هم قیمتش پایینه و هم اگر خوشتون اومد یک ۳ ماهه بگیرید تا اینکه رایگان بشه گلد (احتمالا) ) میتونید با سرچ در گوگل به سایت های مختلف فروش دسترسی پیدا کنید که البته در قیمت های پایین مثل ۴۸ ساعته تفاوت قیمت چندان نیست و فرق چندانی نداره از کجا بگیرید، اما باز هم اگر خواستید پ.خ بدید تا یکی از دوستان در لایو که سایت هم داره و از همه ارزون تر میده رو به شما پیشنهاد بدم.ا
لبته اگر کنسولتون الیت و یا اسلیم الیت هست، میتونید یک اکانت یا همون گیمر تگ دیگه برای لایو بسازید و ۱ ماه هم رایگان داره ۲ باره، کلا الیت و اسلیم الیت قابلیت چند تا اکانت گلد ۱ماهه رایگان دارند!
در مورد Online Pass هم باید گفت که :
در آمریکا و کلا کشور های خارجی که گیمر باید اریجینال بگیره، معمولا چند تا دوست مثلا یکیشون یک بازی میگیره، یک دوست دیگه یکی دیگه و .... و خب بازیهاشون رو به همن میدن و یا اغلب بازی ها رو اجاره میکنن در خارج از کشور. این امر یک امر قانونی هست اما شرکت های مثل یوبی و EA و ... سیاستی گذاشتن که همراه هر بازی اوریجینال ۱ آنلاین پس هم وجود داره برای نفر اولی که بازی رو میگیره! حالا اگه اجاره بدن بازی رو یا .... باید دوباره نفر دوم هم آنلاین پس بخره، پس کسی که اوریج بگیره لازم نیست دوباره پول آنلاین پس بده! من در پست قبلیم فراموش کردم بگم! ببخشید!
سلام،
اولا مبارک باشه و ایشالله بوم بومش واست ببوم بومه:دی
در این رابطه باید بگم که خیلی از افراد خیلی این کار رو پیچیده نشون میدن! در صورتی که اصلا کاری نداره! من یک راه خیلی ساده و کم خرج پیشنهاد میکنم! البته راه های دیگه ای هم هست که بعضی سخت تر و بعضی پر خرج تر هستن! به این روش میگن 3mm to RCA (HeadPhone Port) (البته اگر مانیتور شما هم پورت ورودی صدا و هم خروجی داره میشه از این روش استفاده کرد، اگر نه بگید تا روش دیگه ای رو بگم)
چجوری هست حالا؟
ببینید اول شما کل پورت های صدا ی اکس باکس رو به مانیتور کانکت کنید.
مطمئنا مانیتورتون پورت هدفون داره! خب حالا 3.5mm to stereo RCA رو به پورت هدفون وصل کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو میگم!
حالا با سیم پورت های RCA رو به ساب های اسپیکر وصل کنید!
از این روش شما میتونید هر چیزی که به تلویزیون وارد میشه رو از طریق اسپیکر بشنوید!
البته لینک بالا از روش RCA TO RCA استفاده کرده که از پورت خروجی هدفون استفاده نکرده! میشه از این روش هم استفاده کرد!
سوالی بود در خدمتم!
موفق باشید!