خطم رو ۱۲ مگ بسته شدهنقل قول:
برای دانلود که فایل ها رو به سرور آسیاتک منتقل میکنم و بعد دانلودشون میکنم
ولی رو سرور خارجی و غیر آسیاتک هم چن وقت هست سرعتش شده ۶ مگ
Printable View
خطم رو ۱۲ مگ بسته شدهنقل قول:
برای دانلود که فایل ها رو به سرور آسیاتک منتقل میکنم و بعد دانلودشون میکنم
ولی رو سرور خارجی و غیر آسیاتک هم چن وقت هست سرعتش شده ۶ مگ
سلام دوستان
من دنبال یه شرکت اینترنت جدید هستم
دانلودم حدودا زیاد هست برا همین شبانه نیاز دارم
میخواستم ببینم سرعت دو مگ آسیاتک شبا سرعتش حدودا چند میشه؟ و تو یه ماه چقدر میشه دانلود کرد؟
تو مازندران بابل هستم.
نقل قول:
سلام من نمیتونم بهتون پیام بدم! لطفا سایتی که برای انتقال استفاده میکنید و سرور خود آسیاتک هست پیام بدید مرسی
همه عشق دانلودن اصلا چرا با اینترنت ازداوج نمی کنید؟! (مزاح! )نقل قول:
سر جمع چقدر دانلود دارید ؟
شما از بسته شبانه همراه اول می تونید برای دانلود استفاده کنید
فعلا که از سایت آپرا استفاده میکنمنقل قول:
سرور ایرانش تو آسیاتکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته های ساعتی و شبانه ایرانسل و همراه اول برای دانلوگران در نظر گرفته شده میتونید استفاده کنید فقط باید هزینه مودم و منطقتون رو در نظر بگیرین یا اینکه گوشی 4جی خودتون رو در این راه فدا کنید. :n41:نقل قول:
:n02::n02::n08::n08::n08: دوست عزیز بی خیال این چیزا شو نت ماهواره چه صیغه ایه دیگه دردسرش اونقد زیاده که اگه بشنوی میگی یدونه شماره in مرحمت بفرمایید :n31:نقل قول:
:n04::n04: من این صبحانه رو رزرو دارم که از 6 ماه بعد شروع میشه فک کنم تا اون موقع هیچکی شبانه نداشته باشه تنها من باشم :n18::n20:نقل قول:
من ۲۷۰ روز از صبحانه فعلیم مونده، یه سرویس صبحانه یکساله هم رزرو دارم [emoji23]نقل قول:
تا یه مدت دیگه که کاربرای شهاب سرویس ۴ تا ۱۰ رایگانشون تموم میشه وضعیت دانلود شبانه بنظرم بهترم میشه
الهی من قربونت برم شدیم دو نفر ولی زیاد دانلود نکنی ها بزار به منم بمونه :n31::n33:نقل قول:
5000 گیگ شاتل 10 تومن (از سایت های شاتل مثل شاتل لند) هم میتونه تعرفه خوبی برا جماعت دانلودر باشه
بلاخره سرویسهای جدید 2 تا 8 نامحدود کلا بعد 4 شب استفاده از سزور خود آسیاتک هم محدود شد
دستشون درد نکنه